Certificaat voor badkamerverlichting-expert.nl

No. X08827621048A68FB18099703F8FD60D8
 

Geldig vanaf
09-12-2014
Geldig tot
08-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor badkamerverlichting-expert.nl



Goed

4.26/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft badkamerverlichting-expert.nl al 31 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
01-12-2018
Levering zou volgende dag zijn, kwam toch een dag later.
Artikel werdt bij bol.com twedagen later aangeboden voor 89 euro inplaats van door ons betaalde 107, -
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
levering prima snelheid van reactie op een vraag duurde wel iets lang
mijn vraag is niet echt beantwoordt die was kan ik de stekker er af halen en via een kroonsteentje op net aansluiten omdat ik geen stopcontact daar heb wel schakelaar voor aan en uit
verder heel tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
De lamp voldoet boven verwachting. Uitermate helder licht voor de spiegel van de badkamer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
06-05-2018
Geëvenaard aan Bol.com.
Beter dan Coolblue.nl.
Wist ik niet beter, dan bleef ik dom.
't Is voortaan Frank, waar ik bestel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
29-03-2018
29-03-2018
snelle levering, zeer tevreden met het product
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-03-2018
Besteldatum
22-03-2018
22-03-2018
Wij zijn heel tevreden over de bestelling. Aflevering zoals afgesproken.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
13-03-2018
13-03-2018
Het was perfect, snel en precies zoals beloofd op de site. Helaas zat er in één van de glazen bolletjes van de lampen een scheurtje, door handig draaien zie je het niet dus was het voor ons ook geen reden om te reclameren. Ik ga jullie zeker aanraden bij kennissen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2018
Besteldatum
04-01-2018
04-01-2018
Uitstekende adequate service
4.33
Goed

badkamerverlichting-expert.nl

badkamerverlichting-expert.nl werd op 09-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
badkamerverlichting-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met badkamerverlichting-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.