Beoordelingen voor ventilator-expert.nl



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 37 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft ventilator-expert.nl al 100 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-07-2020
Besteldatum
10-07-2020
10-07-2020
product werd op tijd geleverd, de prijs / prestatie is ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-07-2020
Besteldatum
09-07-2020
09-07-2020
Ga zo door!!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2020
Besteldatum
20-06-2020
08-07-2020
prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2020
Besteldatum
26-06-2020
03-07-2020
Snelle levering goede service ..ja helemaal Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2020
Besteldatum
25-06-2020
03-07-2020
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2020
Besteldatum
26-06-2020
03-07-2020
Snelle levering
Makkelijk te monteren en verplaatsen
Zeer tevree
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2020
Besteldatum
24-06-2020
01-07-2020
Perfect!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2020
Besteldatum
21-06-2020
28-06-2020
Snelle levering. Beter dan al die grote jongens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2020
Besteldatum
21-06-2020
28-06-2020
Vertrouw
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2020
Besteldatum
19-06-2020
28-06-2020
Super snel geleverd voor een scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2020
Besteldatum
20-06-2020
28-06-2020
Een uitstekende airco zeker voor deze prijs wij zijn zeer tevreden !
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2020
Besteldatum
07-05-2020
15-05-2020
Snelle levering goed product zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2020
Besteldatum
09-04-2020
16-04-2020
Snelle en goede levering. De werking van t produkt kunnen we pas uitproberen bij warm weer maar 1e indruk is goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2020
Besteldatum
02-04-2020
10-04-2020
Levering een dag te laat geleverd dan aangegeven verder is de prijs kwaliteit verhouding van de pac 7.2 goed
2.33
Matig

Datum van publicatie
13-03-2020
Besteldatum
05-03-2020
13-03-2020
Het door mij gekochte artikel was zeer concurrerend in prijs en werd met Post NL in een goede staat op een keurige manier geleverd. Ik ben zeer tevreden!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
12-08-2019
Duidelijke website, snelle levering en een prima product voor een redelijke prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Prima ventilator
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
07-08-2019
een toelichting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
05-08-2019
Volgens afspraak product ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Prima service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
snelle levering goed vepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
02-08-2019
binnen 24 uur bezorging beloven, maar leveren na 6 dagen?....
1.00
Slecht

ventilator-expert.nl antwoordt: 02-08-2019
De levertijd van je bestelling was inderdaad iets langer. Zoals aangeven op de website tijdens het moment van bestellen en in de bevestigingsmail was het gekochte artikel niet binnen 24 uur leverbaar. Hiervoor onze excuses. Ik dat je je bestelling inmiddels hebt geannuleerd. Mocht je desondanks nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
02-08-2019
Geen lang verhaal nodig.Hier doen ze wat ze beloven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Goede ventilator gezocht, besteld, netjes bericht wanneer hij bezorgd werd en alles klopte. Redelijke prijs. Ben helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
01-08-2019
Goed product snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Post nl heeft te laat geleverd
Product was al gebruikt
Product had lichte kras +een schroef was dol er miste een beschermdopje; beschermfolie van blad was al verwijderd. Tel. Contact gehad...... product was er niet meer of iets vergelijk baars
1.33
Slecht

ventilator-expert.nl antwoordt: 05-08-2019
Wat vervelend om te horen dat het product niet in goede staat geleverd is. Dit is zeker niet de bedoeling, waarvoor mijn excuses. We hebben hem retour ontvangen en gaan je hiervoor terugbetalen als de retour verwerkt is. Mocht je nog verdere vragen hebben dan horen we het uiteraard graag.

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Prachtige zware ventilator, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Makkelijk in elkaar te zetten. Werkt prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
31-07-2019
Snel geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Alles perfect.. aanrader
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Snelle correcte info en levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
26-07-2019
Airco was op voorraad, maar levering wordt drie dagen achter elkaar uitgesteld zonder enige controle. Na telefoontje met de helpdesk wordt de fout geconstateerd en wordt wel verstuurd. Slordig dus. Geen controle op uitlevering.
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
levering en service erg goed, jammer dat de aircooler tegenvalt, de kracht daarvan is zelfde als een ventilator, heeft helemaal niet kunnen helpen, daarom retour gestuurd
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Uitsteken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
16-07-2019
Er is niets geleverd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
12-07-2019
Levering was iets later dan gepland voor de rest goeie service en goed product geleverd ben tevreden
3.67
Goed

ventilator-expert.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
ventilator-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met ventilator-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.