Beoordelingen voor ventilator-expert.nl



Goed

3.79/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 54 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft ventilator-expert.nl al 85 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
23-07-2019
12-08-2019
Duidelijke website, snelle levering en een prima product voor een redelijke prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Prima ventilator
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
07-08-2019
een toelichting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
05-08-2019
Volgens afspraak product ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Prima service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
snelle levering goed vepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
02-08-2019
binnen 24 uur bezorging beloven, maar leveren na 6 dagen?....
1.00
Slecht

ventilator-expert.nl antwoordt: 02-08-2019
De levertijd van je bestelling was inderdaad iets langer. Zoals aangeven op de website tijdens het moment van bestellen en in de bevestigingsmail was het gekochte artikel niet binnen 24 uur leverbaar. Hiervoor onze excuses. Ik dat je je bestelling inmiddels hebt geannuleerd. Mocht je desondanks nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
02-08-2019
Geen lang verhaal nodig.Hier doen ze wat ze beloven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Goede ventilator gezocht, besteld, netjes bericht wanneer hij bezorgd werd en alles klopte. Redelijke prijs. Ben helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
01-08-2019
Goed product snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Post nl heeft te laat geleverd
Product was al gebruikt
Product had lichte kras +een schroef was dol er miste een beschermdopje; beschermfolie van blad was al verwijderd. Tel. Contact gehad...... product was er niet meer of iets vergelijk baars
1.33
Slecht

ventilator-expert.nl antwoordt: 05-08-2019
Wat vervelend om te horen dat het product niet in goede staat geleverd is. Dit is zeker niet de bedoeling, waarvoor mijn excuses. We hebben hem retour ontvangen en gaan je hiervoor terugbetalen als de retour verwerkt is. Mocht je nog verdere vragen hebben dan horen we het uiteraard graag.

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Prachtige zware ventilator, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Makkelijk in elkaar te zetten. Werkt prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
31-07-2019
Snel geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Alles perfect.. aanrader
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Snelle correcte info en levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
26-07-2019
Airco was op voorraad, maar levering wordt drie dagen achter elkaar uitgesteld zonder enige controle. Na telefoontje met de helpdesk wordt de fout geconstateerd en wordt wel verstuurd. Slordig dus. Geen controle op uitlevering.
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
levering en service erg goed, jammer dat de aircooler tegenvalt, de kracht daarvan is zelfde als een ventilator, heeft helemaal niet kunnen helpen, daarom retour gestuurd
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Uitsteken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
16-07-2019
Er is niets geleverd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
12-07-2019
Levering was iets later dan gepland voor de rest goeie service en goed product geleverd ben tevreden
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
10-07-2019
De bestelling was later dan aangegeven, alles in goede orde ontvangen
De Bestron is een goede ventilator, hij is plat en neemt daarom weinig ruimte in beslag
Wij hebben meerder ventilatoren van Bestron, en deze bevallen ons zo goed, dat wij er nu deze platte er extra bij hebben aangeschaft.
Door het draaien van het rooster word de luchtstoom prettig verdeeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
09-07-2019
Het bestelde product kon niet geleverd worden (aircooler) wat met dit warme weer te verwachten was. In het najaar nog maar eens proberen. Afterpay gebruikt. Bericht gekregen betreft terugbetaling maar ik had nog niets betaald. Ik ga ervan uit dat alles OK is.
3.50
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
07-07-2019
Op de website staat ''morgen geleverd'', wanneer ik dan bestelde kreeg ik al snel een mail ''uw pakket heeft vertraging'' ik dacht dat dit aan Postnl zou liggen, niet dus. ik kreeg dinsdag(4 dagen na mijn bestelling) pas een email dat mijn pakket is verstuurd.
Ventilator ziet er goed uit best stil. maar de installatiehandleiding is niet compleet en elektrisch deugd de machine qua aansluiten nie
2.33
Matig

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Een heerlijke verkoelende ventilator....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Ventilator werd later geleverd dan beloofd. Tevens was het een ander merk en piept hij behoorlijk. Voor retour geprobeerd te bellen maar kom niet door de wachtrij. Ik hoop dat het mailtje wel effect heeft.
2.00
Matig

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Het product is uitstekend maar ik vond het niet zo leuk dat hij twee dagen later pas verzonden werd,
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Goede snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
02-07-2019
De service heb ik gelukkig niet nodig gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
02-07-2019
De ventilator moest ik zelf in elkaar zetten. De beschrijving die er bij zat was niet echt duidelijk en hele kleine lettertjes. Het is me uiteindelijk wel gelukt. Ik ben wel heel tevreden over de ventilator hij werkt in de eerste stand al perfect. Er zitten drie standen op. Heb hem met dit warme weer al elke dag in gebruik. Hij voldoet uitstekend en zeker voor deze prijs.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
01-07-2019
Levering volgens afspraak en prima produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
01-07-2019
Snelle bezorging. De ventilator ziet er mooi uit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
23-06-2019
30-06-2019
Product na 1 week nog steeds niet ontvangen. Na 3 keer een berichtje te hebben gekregen met een nieuwe leverdatum
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
23-06-2019
30-06-2019
Wacht er nog steeds op. Zou het product al 3 keer krijgen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
29-06-2019
Het product werd zo'n drie uur later geleverd dan aangekondigd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
29-06-2019
Jaja
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
29-06-2019
Niet zoals verwacht
2.00
Matig

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
29-06-2019
Slechte bestelling ventilator niet gekregen terwijl dat ik hem bestelde er beschikbaar stond op de site
1.00
Slecht

ventilator-expert.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
ventilator-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met ventilator-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.