Certificaat voor prullenbak-expert.nl

No. X0D1C6F938A62F0DD551F6AEBA437B488
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor prullenbak-expert.nl



Uitstekend

4.68/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 38 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft prullenbak-expert.nl al 270 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Gewoon goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
08-08-2019
Tot op heden GEEN spullen ontvangen en geen antwoord waarom dus niet te spreken over de PRULLEBAK-EXPERT
70 euro dus je zou denken je hebt een goede bestelling gedaan????
1.00
Slecht

prullenbak-expert.nl antwoordt: 12-08-2019
Ik zie dat je bestelling inmiddels verzonden is en dat je die ook hebt ontvangen. Onze excuses voor de vertraging die je bestelling heeft opgelopen. De aanlevering van nieuwe voorraad was in dit geval iets later dan we hadden verwacht.

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
22-06-2019
Geen toelichting
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
19-06-2019
Artikel had één dag vertraging. Maar afhandeling zorgzaam geregeld. Prima dus
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
06-06-2019
Alles op tijd en correct geleverd. De zakjes zijn wel duren hebben ook geen sluitband . Ik heb wel zakjes gevonden met sluitband, deze zijn een fractie van prijs als welke jullie leveren
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Snel geleverd, product als omschreven, kortom
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Perfect product, snel geleverd: ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
26-04-2019
26-04-2019
Snel geleverd tegen de meest gunstige prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
22-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
13-04-2019
Ontzettend goed en degelijk ingepakt om het product te beschermen

Zeer snelle levering.

We hadden al meer producten van Wesco en de prullenbak ziet er ontzettend mooi uit. Ideaal voor 4 personen.

Frank bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
29-03-2019
06-04-2019
Bestelling is soepel en snel afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
26-03-2019
had speciaal gewacht met bestellen en toen kwam hij dag later dat ik nog niet thuis was .
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Artikelen nog steeds niet binnen. Zouden eerst afgelopen week bezorgd worden. Toen zaterdag...en nu ...? Zal wel weer afgewimpeld worden op vervoerder. Vind zelf dat leverancier daar ook strakker op moet zitten of betere leveringsvoorw moet afspreken/contracteren met vervoerder. Vind het te imbeciel voor woorden om dergelijke enquette te sturen voordat artikelen geleverd zijn. Ik wacht nog 1 dag
2.00
Matig

prullenbak-expert.nl antwoordt: 25-03-2019
De enquête wordt automatisch verstuurd nadat de bestelling is verzonden. Het lijkt er inderdaad op dat er vertraging is ontstaan bij de vervoerder. Je bestelling bestaat uit drie delen waarvan er één afgelopen zaterdag is geleverd. De overige twee delen worden om onbekende reden vandaag pas geleverd. Excuses voor de vertraging.

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Levering volgens afspraak voor een heel redelijke prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Alles was goed prima dus. Waarom 400 tekens?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
16-03-2019
besteld en volgende dag geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Goed product voor een lage prijs. Geen bezorgkosten en snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
Snelle levering. Benton Bucket small wel prijzig maar voldoet aan de verwachting.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Prachtige duo afvalbak, voor een wel heel scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
13-02-2019
U staat in mijn favotieten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Snelle levering en product bevalt super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
06-01-2019
Alleen er zat een scheurtje in de bak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
28-12-2018
28-12-2018
De plastic verpakking vind ik wat primitief; een doos zou beter zijn voor t geval je de vuilnisemmer zou willen retourneren. Gelukkig bleek dat niet nodig.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Alles snel en naar volle tevredenheid behandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
13-11-2018
13-11-2018
Was exact wat beloofd was goed op tijd en van te voren de tijd van bezorging aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
20-10-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
16-10-2018
Werd netjes geleverd, voldeed perfect aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
11-10-2018
Mooi product en voor de rest is alles soepel verlopen. Zeker een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
25-09-2018
25-09-2018
Alles was zoals beloofd en aangekondigd, geen onplezierige verrassingen (hetgeen een verademing mag heten...)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Snelle levering, prachtige aanwinst in de keuken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
12-09-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
10-09-2018
Echt supersnelle levering Binnen 12 uur geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
Alles was tip top in orde, blijf zo doorgaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
02-09-2018
Uitstekend snel geleverd correcte afhandeling naar dat de verkeerde zakken mee waren geleverd. keurig geld retour gekregen en de zakken mocht ik houden.

Vind Frank een echte aanrader dit is de twee x dat ik wat koop en naar tevredenheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
02-09-2018
Levering uitstekend verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
29-08-2018
29-08-2018
Gewoon goed, Dank God
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
28-08-2018
Geweldig, goed product, goede prijs , supersnelle levering. top.
5.00
Uitstekend

prullenbak-expert.nl

prullenbak-expert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
prullenbak-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met prullenbak-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.