Certificaat voor hangmat-expert.nl

No. X0DBF422F3E420AB3E3A14BD7FDC41596
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor hangmat-expert.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 105 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft hangmat-expert.nl al 276 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
Prima site De hangmat was precies zoals afgebeeld. Hele mooie kwaliteit. Erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-04-2019
Snelle levering, alles klopte zoals op de site aangegeven staat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
22-04-2019
Alles top geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
Mooi kwaliteit voor een goede prijs. Ligt perfect. Ook de hondjes vinden het geweldig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Snel en correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
06-04-2019
Heerlijke hangstoel. Waar voor zijn geld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
25-02-2019
veel keuze en snelle levering. Helaas niet de volgende dag zoals beloofd, maar wel de dag daarna.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Ik had een hangmat van Naya nayon, helaas vorig jaar bij een inbraak gestolen. Nu heb ik er weer eentje en ga er weer van genieten. Prima levering, duidelijke site. Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
De hangmat werd keurig op tijd bezorgd.
Voorafgaand werd een mail gestuurd waarop de verwachte tijd was vermeld en dit klopte uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
14-02-2019
Zeer tevreden over alles eigenlijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
Alles keurig
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
22-12-2018
Prima product, prijs, afhandeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2018
Besteldatum
20-12-2018
20-12-2018
we zijn erg blij met de hangstoel, erg stevig en mooi. De reactie op een vraag kan wat sneller
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
14-12-2018
Tijdens de hectische periode van Sinterklaas inkopen super snelle levering. Daarvoor een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
10-11-2018
Dit was onze 1e bestelling, de communicatie en levering prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-11-2018
goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
05-11-2018
Besteld en geleverd volgens afspraak, niets op aan te merken dus.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
04-10-2018
Niet van de service gebruik hoeven maken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
26-09-2018
26-09-2018
Levering was Zeer snel en ik heb een prachtige hangstoel ontvangen Heel erg blij Jammer dat ik geen foto kan toevoegen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
12-09-2018
Ik was blij met de snelle levering en de gunstige prijsstelling ten opzichte van enkele concurrenten. Ondanks het ruime assortiment in het door mij gezochte artikel heb ik bij andere leveranciers een grotere keuze in hangmatten gevonden. Dus dat kan wel ietsje beter.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
09-09-2018
Snelle levering, Goed product. 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
04-09-2018
supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
01-09-2018
Donderdag besteld en zou er vrijdag zijn. Niet gelukt dus kreeg ik een mailtje dat het maandag zou zijn. En weer niet gelukt. Dinsdag pas binnen. :(
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
31-08-2018
31-08-2018
Netjes en in goede staat op tijd geleverd het product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
29-08-2018
29-08-2018
Levering was 1 dag later dan verwacht, verder alles prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
21-08-2018
Duidelijke site, goed product en een uitstekende service, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
19-08-2018
Hallo, we zijn zeer tevreden over het product en de snelle en correcte levering. Verbeterpunt is de verpakking: we hebben een Amazonas Microrope besteld die in een extreem grote doos werd verzonden. Dit is jammer en lijkt me niet nodig.

met vriendelijke groet,
Astrid Herdes
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Prima communicatie
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Snelle levering zeer goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
16-08-2018
Mooie hangmat met standaard, zeer handig in gebruik. Zeer snelle levering door Frank, goede service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Prachtige hangmat, snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Makkelijk bestellen. Prima levering. Goede prijs - kwaliteit verhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Mooi.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
13-08-2018
goede winkel, echter we hebben zelf moeten bellen toen levering uitbleef. Artikel niet meer leverbaar was de oorzaak. we opgelost erna dmv levering alternatief artikel
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
11-08-2018
Prima hangmat & bevestigingssysteem tegen leuke prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
11-08-2018
Prima product, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
09-08-2018
Prachtig materiaal mooi stevig. En op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
08-08-2018
Zeer tevreden.
Snelle levering.
Goed produkt, precies wat we verwachtten.
Service is echter pas te beoordelen bij problemen of vragen maar die hadden we niet. We waren al zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
07-08-2018
Snelle verzending en levering van 3 bestellingen.
Retour 1e zending soepel geregeld en inmiddels aankoopsom teruggestort.
Bij telefonisch contact over retourzending prettig te woord gestaan en de beste oplossing besproken
5.00
Uitstekend

hangmat-expert.nl

hangmat-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
hangmat-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met hangmat-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.