Certificaat voor koelbox-expert.nl

No. X120881B4931BEFB083BC14B6098F7CF0
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor koelbox-expert.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 27 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft koelbox-expert.nl al 148 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Of het product goed weten we pas na gebruik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
23-07-2019
nvt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
16-07-2019
Fijne levering, goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
06-07-2019
Geen problemen en netjes oprijd zoals beloofd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Service beoordeling beoordelen na alleen levering Nou ja
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
02-07-2019
Goed product, goede prijs, vlot gekeverd. Zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
28-06-2019
28-06-2019
Bijzonder snelle en correcte afhandeling van de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Ik heb niets ontvangen en kan op geen enkele manier contact krijgen. Telefoon doet het niet, mail wordt niet beantwoord en dat nadat er netjes vooruit betaald is.
Uitermate slecht Bestel nooit iets bij deze webshop
1.00
Slecht

koelbox-expert.nl antwoordt: 14-06-2019
Wat vervelend om te horen! Wegens flinke drukte lopen we achter met het beantwoorden van onze emails. Excuses hiervoor! Telefonisch zijn we uiteraard gewoon bereikbaar. Tijdens de drukkere momenten kan de wachtrij oplopen, er wordt echter altijd opgenomen. Daarnaast zijn we via de chatdienst op onze website en via Facebook bereikbaar. Zoals verzocht is je bestelling inmiddels geannuleerd!

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
07-06-2019
Simpelweg goed product en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
28-05-2019
prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Snelle levering goed product en duidelijke Site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
25-04-2019
goeie koelbox
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
13-04-2019
Snelle levering, goede prijs- kwaliteitverhouding
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
12-04-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
24-03-2019
Vrijdags besteld zaterdag netjes geleverd.
Top.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
21-02-2019
Super plus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
10-02-2019
Snelle levering en duidelijke site.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
28-12-2018
28-12-2018
Zeer goed Snelle levering en top product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
04-12-2018
volgens jullie site ontvang je een bevestigingsmail , echter is deze niet aangekomen ( ook niet bij Spam )
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
alles is goed aan Frank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
08-09-2018
19-09-2018
Prima communicatie van bestellen tot leveren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
16-09-2018
Alles zoals je hoopt dat t is.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
29-08-2018
alles besteld via internet. Hierdoor komt het voor dat een product niet aanwezig is of niet op voorraad. De communicatie daarover is wat problematisch.
Voor de rest is het een prima product wat we hebben gekregen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
28-08-2018
Ik kreeg mijn bestelling snel, met een duidelijke track-en- trace en in perfecte staat. Van after-sale-service kan ik verder niets zeggen, want die heb ik niet nodig gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
28-08-2018
Gewoon zoals het hoort te gaan
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
25-08-2018
25-08-2018
Geen minpunten gevonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Top
5.00
Uitstekend

koelbox-expert.nl

koelbox-expert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
koelbox-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met koelbox-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.