Certificaat voor www.heggenschaar-expert.nl

No. X19A344B4BEFA49201EC5BCE513EA25E4
 

Geldig vanaf
12-01-2015
Geldig tot
11-01-2021
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.heggenschaar-expert.nl



Goed

3.84/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 7 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.heggenschaar-expert.nl al 23 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
07-02-2020
Besteldatum
31-01-2020
07-02-2020
Vervelend dat bestelling en ook die van andere Frank expert shop bestelling vertraagd zijn.
Het mag van mij best minder snel ipv tweemaal de datum uitstellen die in de webshop staat.
1.00
Slecht

www.heggenschaar-expert.nl antwoordt: 09-02-2020
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling vertraagd is. Wij proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te stellen van je bestelling, om deze reden heb je ook de mailtjes van ons ontvangen. Helaas duurt echter de aanlevering vanuit de leverancier langer dan we hadden verwacht. Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
21-09-2019
01-10-2019
Was prima in orde en op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Levering zeer goed geregeld en precies op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
15-07-2019
Heb lang moeten wachten, ben wel tevreden over het product
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Goede kwaliteit en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
07-07-2019
Op 24 Juni € 30,99 afgeschreven, nog steeds geen heggenschaar ontvangen, mail wordt niet beantwoord en het telefoonnummer klopt niet
Kortom: ik voel me bedonderd en overweeg aangifte te doen van fraude
1.00
Slecht

www.heggenschaar-expert.nl antwoordt: 09-07-2019
Wat vervelend om te horen Zoals per mail gecommuniceerd verwachten we je bestelling rond aankomend weekend te leveren. De aanlevering van voorraad komt helaas later binnen dan op voorhand ingeschat. Hiervoor excuses. Van fraude is geenszins sprake. Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar. Daarnaast kun je ons bereiken via mail, chat, Facebook of via onze website.

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Allies is super
5.00
Uitstekend

www.heggenschaar-expert.nl

www.heggenschaar-expert.nl werd op 12-01-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
www.heggenschaar-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.heggenschaar-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.