Certyfikat dla accipo

No. X21416E4B4CB4BFAEA7E4381DCD2802D1
 

Certyfikat wydany dn.
28.11.2011 r.
Ważny do
27.11.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o accipo



Bardzo dobry

4.98/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 156 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
accipo ma 1 248 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
07.08.2020 r.
Data zamówienia
31.07.2020 r.
07.08.2020 r.
Polecam!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.08.2020 r.
Data zamówienia
29.07.2020 r.
06.08.2020 r.
Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Najlepsze ceny. polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.07.2020 r.
Data zamówienia
21.07.2020 r.
29.07.2020 r.
To mój kolejny zakup. Bardzo solidny sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.07.2020 r.
Data zamówienia
26.07.2020 r.
26.07.2020 r.
Polecam rzetelna firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2020 r.
Data zamówienia
24.07.2020 r.
24.07.2020 r.
Sklep perfekcyjny,go polecam jak najbardziej, oraz produkty w najtańszych cenach:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2020 r.
Data zamówienia
24.07.2020 r.
24.07.2020 r.
wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2020 r.
Data zamówienia
24.07.2020 r.
24.07.2020 r.
Zdecydowanie polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.07.2020 r.
Data zamówienia
24.07.2020 r.
24.07.2020 r.
Szybka realizacja, Towar zgodny z opisem, POLECAM!!!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.07.2020 r.
Data zamówienia
20.07.2020 r.
20.07.2020 r.
Kupiłem drabinę Krause, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.07.2020 r.
Data zamówienia
20.07.2020 r.
20.07.2020 r.
Dobry kontakt, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2020 r.
Data zamówienia
06.07.2020 r.
06.07.2020 r.
Towar jak w opisie. Dostawa bardzo szybka. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2020 r.
Data zamówienia
06.07.2020 r.
06.07.2020 r.
Wszystko ok!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2020 r.
Data zamówienia
06.07.2020 r.
06.07.2020 r.
Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo.Kontrahent godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.07.2020 r.
Data zamówienia
06.07.2020 r.
06.07.2020 r.
Jest OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2020 r.
Data zamówienia
18.06.2020 r.
25.06.2020 r.
Bardzo miła i fachowa obsługa, szybka dostawa,no i przede wszystkim darmowa. Ceny mają najlepsze na rynku. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2020 r.
Data zamówienia
22.06.2020 r.
22.06.2020 r.
Wszystko OK.
Towar zgodny z opisem, dostarczony bardzo szybko i w nienaruszonym stanie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2020 r.
Data zamówienia
22.06.2020 r.
22.06.2020 r.
Jestem zadowolony!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2020 r.
Data zamówienia
22.06.2020 r.
22.06.2020 r.
Wszystko ok, polecam sprzedającego
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2020 r.
Data zamówienia
22.06.2020 r.
22.06.2020 r.
Zakup bardzo szybko i sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2020 r.
Data zamówienia
22.06.2020 r.
22.06.2020 r.
Polecam, naprawdę warto.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2020 r.
Data zamówienia
22.06.2020 r.
22.06.2020 r.
sprawnie , na czas ,jestem zadowolony.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2020 r.
Data zamówienia
13.06.2020 r.
21.06.2020 r.
Rzetelnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2020 r.
Data zamówienia
07.06.2020 r.
15.06.2020 r.
Wszystko jak należy trudno byłoby się czegoś przyczepuć. Jak najbardziej polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2020 r.
Data zamówienia
08.06.2020 r.
15.06.2020 r.
OK OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2020 r.
Data zamówienia
15.06.2020 r.
15.06.2020 r.
Miła i kompetentna obsługa, szybka i zgodna z zamówieniem dostawa, dobra cena.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2020 r.
Data zamówienia
15.06.2020 r.
15.06.2020 r.
Realizacja od zamówienia do dostawy bez zarzutu. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.06.2020 r.
Data zamówienia
12.06.2020 r.
14.06.2020 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.06.2020 r.
Data zamówienia
14.06.2020 r.
14.06.2020 r.
Polecam !!!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.06.2020 r.
Data zamówienia
14.06.2020 r.
14.06.2020 r.
Wszystko w najlepszym porządku, towar zgodny z zamówieniem, darmowa wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.06.2020 r.
Data zamówienia
12.06.2020 r.
12.06.2020 r.
Wszystko OK.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.06.2020 r.
Data zamówienia
12.06.2020 r.
12.06.2020 r.
Zakup przeprowadzony właściwie , Obsługa sympatyczna i przyjazna . Towar bez zastrzeżeń . Wszystkiego Dobrego .
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.06.2020 r.
Data zamówienia
11.06.2020 r.
11.06.2020 r.
Polecam tego sprzedawcę. Wzorowa obsługa zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.06.2020 r.
Data zamówienia
11.06.2020 r.
11.06.2020 r.
abc
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.06.2020 r.
Data zamówienia
02.06.2020 r.
10.06.2020 r.
Bardzo szybka dostawa, fachowa obsługa. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2020 r.
Data zamówienia
28.05.2020 r.
28.05.2020 r.
Zakupione stopki do drabiny bardzo dobrej jakości, tylko te koszty przesyłki
25 zł.!!!! powinny być odrobinę niższe.
4.00
Dobry

Data publikacji
28.05.2020 r.
Data zamówienia
21.05.2020 r.
28.05.2020 r.
wszystko jest OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Super miła i fachowa obsługa. Błyskawiczna przesyłka mimo epidemii.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Jestem zadowolony z towaru i obsługi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Super sprzedawca,towar zgodny z opisem, dostawa w terminie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Super zakup.szybka wysyłka
5.00
Bardzo dobry

accipo opinie klientów

accipo

accipo uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.11.2011 r.

Kontakt
ul. Pocztowa 16a
58-200 Dzierżoniów
Polska
oechsler@accipo.pl
accipo
Sprzedawca
accipo sp. z o.o.
ul. Pocztowa 16a
58-200 Dzierżoniów
Polska
Rejestr handlowy
KRS: 0000379018 NIP: 7811860763, REGON: 30165923000000
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Sylwia Oechsler
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z accipo.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.