Certyfikat dla accipo

No. X21416E4B4CB4BFAEA7E4381DCD2802D1
 

Certyfikat wydany dn.
28.11.2011 r.
Ważny do
27.11.2020 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o accipo



Bardzo dobry

4.98/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 189 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
accipo ma 1 214 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
28.05.2020 r.
Data zamówienia
28.05.2020 r.
28.05.2020 r.
Zakupione stopki do drabiny bardzo dobrej jakości, tylko te koszty przesyłki
25 zł.!!!! powinny być odrobinę niższe.
4.00
Dobry

Data publikacji
28.05.2020 r.
Data zamówienia
21.05.2020 r.
28.05.2020 r.
wszystko jest OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Super miła i fachowa obsługa. Błyskawiczna przesyłka mimo epidemii.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Jestem zadowolony z towaru i obsługi
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Super sprzedawca,towar zgodny z opisem, dostawa w terminie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Super zakup.szybka wysyłka
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2020 r.
Data zamówienia
27.05.2020 r.
27.05.2020 r.
Towar najwyższej jakości. Niska cena, i bardzo miła obsługa. Polecam gorąco wszystkim zainteresowanym. Drabina Krause która zakupiłem to naprawdę bardzo trafiony zakup.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.05.2020 r.
Data zamówienia
17.05.2020 r.
24.05.2020 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2020 r.
Data zamówienia
12.05.2020 r.
22.05.2020 r.
Drabina zgodna z opisem, solidne zabezpieczona do transportu. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.05.2020 r.
Data zamówienia
14.05.2020 r.
22.05.2020 r.
Szybko i bez problemów. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.05.2020 r.
Data zamówienia
13.05.2020 r.
21.05.2020 r.
Z małym poślizgiem ale jest. Drabina pierwsza klasa. Transakcja udana.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2020 r.
Data zamówienia
13.05.2020 r.
20.05.2020 r.
Bez problemowy sklep. Super kontakt.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.05.2020 r.
Data zamówienia
07.05.2020 r.
18.05.2020 r.
Wszystko tak jak powinno być przy zakupach.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2020 r.
Data zamówienia
17.05.2020 r.
17.05.2020 r.
Sprawnie jakość pierwsza klasa -POLECAM !!!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2020 r.
Data zamówienia
17.05.2020 r.
17.05.2020 r.
Polecam w 100%. Profesjonalne podejście do klienta. Pani Sylwia jest bardzo miłą osobą. Ja na pewno będę korzystał z usług accipo. Pozdrawiam serdecznie firma Grzemal.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.05.2020 r.
Data zamówienia
17.05.2020 r.
17.05.2020 r.
Firma bardzo solidna pomogła dobrać odpowiedni produkt do wymagań. Szybka dostawa i miła obsługa. Wykonałem juz kilka razy zakupy w tej firmie i moge ja polecić w 100%
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2020 r.
Data zamówienia
09.05.2020 r.
16.05.2020 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2020 r.
Data zamówienia
10.05.2020 r.
13.05.2020 r.
Polecam wszystkim
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2020 r.
Data zamówienia
08.05.2020 r.
08.05.2020 r.
Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie, rzetelnie, wiarygodnie, konkurecyjnie cenowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.05.2020 r.
Data zamówienia
30.04.2020 r.
08.05.2020 r.
Transakcja przebiegała w normie. Polecam,
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.05.2020 r.
Data zamówienia
30.04.2020 r.
07.05.2020 r.
Szybko i sprawnie dostarczony, produkt bez usterek. Brawo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2020 r.
Data zamówienia
03.05.2020 r.
05.05.2020 r.
Wszystko jak najbardziej w porządeczku. Pełen profesjonalizm. Towar w pełni odpowiadający oczekiwaniom. Zapisuję sobie adres firmy bo chętnie skorzystam z innych ofert.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.05.2020 r.
Data zamówienia
04.05.2020 r.
05.05.2020 r.
okey :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2020 r.
Data zamówienia
04.05.2020 r.
04.05.2020 r.
OK, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2020 r.
Data zamówienia
04.05.2020 r.
04.05.2020 r.
All is good. Dziękuję.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.05.2020 r.
Data zamówienia
03.05.2020 r.
03.05.2020 r.
Pełen profesjonalizm, błyskawiczna dostawa. Polecam bardzo!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.05.2020 r.
Data zamówienia
03.05.2020 r.
03.05.2020 r.
Brak zastrzeżeń. Wszystko w najlepszym porządku.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.05.2020 r.
Data zamówienia
24.04.2020 r.
02.05.2020 r.
wszystko by lo bez zarzutu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2020 r.
Data zamówienia
27.04.2020 r.
27.04.2020 r.
Drugi zakup i znowu wszystko ok. Drabiny bardzo dobrej jakości. Szybka przesyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2020 r.
Data zamówienia
19.04.2020 r.
27.04.2020 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.04.2020 r.
Data zamówienia
06.04.2020 r.
26.04.2020 r.
Wszystko OK!
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2020 r.
Data zamówienia
14.04.2020 r.
24.04.2020 r.
Jestem zadowolona z zakupy i szybkiej dostawy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.04.2020 r.
Data zamówienia
20.04.2020 r.
20.04.2020 r.
Bardzo miła obsługa i doradztwo dotyczące zakupywanego przedmiotu. Dodatkowy rabat udzielony podczas rozmowy telefonicznej jak najbardziej na plus. Sklep warty polecenia. Przy kolejnym zakupie jakiegoś produktu krause napewno tutaj wrócę. pozdr. MM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.04.2020 r.
Data zamówienia
14.04.2020 r.
14.04.2020 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.04.2020 r.
Data zamówienia
06.04.2020 r.
06.04.2020 r.
Towar bardzo dobrze przygotowany do transportu. Bardzo dobra informacja ze strony sklepu podczas realizacji zamówienia. Sklep godny polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2020 r.
Data zamówienia
27.03.2020 r.
03.04.2020 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2020 r.
Data zamówienia
03.04.2020 r.
03.04.2020 r.
Szybko, konkretnie i bez kłopotów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.03.2020 r.
Data zamówienia
31.03.2020 r.
31.03.2020 r.
polecam zakupy w sklepie accipo ,wspaniałe doradztwo pracownika firmy popełniłem błąd w wyborze drabiny ,bez żadnego problemu dokonałem zwrotu i wybrałem towar który spełnił moje oczekiwania ,
polecam,każdy kolejny zakup tylko w accipo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.03.2020 r.
Data zamówienia
26.03.2020 r.
29.03.2020 r.
Rzetelny sprzedawca. Ekspresowa wysyłka . Towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

accipo opinie klientów

accipo

accipo uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 28.11.2011 r.

Kontakt
ul. Pocztowa 16a
58-200 Dzierżoniów
Polska
oechsler@accipo.pl
accipo
Sprzedawca
accipo sp. z o.o.
ul. Pocztowa 16a
58-200 Dzierżoniów
Polska
Rejestr handlowy
KRS: 0000379018 NIP: 7811860763, REGON: 30165923000000
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Sylwia Oechsler
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z accipo.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.