Certificaat voor luchtbevochtigerexpert.nl

No. X227875C6E88C2101FC345D8650080E99
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor luchtbevochtigerexpert.nl



Goed

3.88/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 17 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft luchtbevochtigerexpert.nl al 91 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
10-01-2020
De lucht bevochtiger gaat veel te snel op heel vervelend
Daarom heb ik een. Nieuwe gekocht Werkt niet
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-01-2020
Besteldatum
31-12-2019
07-01-2020
product had al een lange levertijd maar toen bleek toch ineens helemaal niet meer leverbaar te zijn. Geen nieuwe te verwachte levertermijn werd gegeven.
1.00
Slecht

luchtbevochtigerexpert.nl antwoordt: 13-01-2020
Tot onze spijt duurde de aanlevering van voorraad langer dan op voorhand ingeschat. Onze excuses voor het ongemak! Zoals verzocht is je bestelling geannuleerd en terugbetaald. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag!

Datum van publicatie
05-01-2020
Besteldatum
29-12-2019
05-01-2020
Te laat ontvangen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
27-12-2019
03-01-2020
Snel geleverd.
Product werkt goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2019
Besteldatum
22-12-2019
29-12-2019
Supersnel. Zondag bestelt, maandagmorgen geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2019
Besteldatum
12-12-2019
21-12-2019
Prima product, snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
03-09-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
very prompt delivery
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
28-07-2019
Goede orderverwerking
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
23-06-2019
23-06-2019
Alles goed voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
17-06-2019
Helemaal goed niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
09-05-2019
Apparaat kwam totaal kapot aan. Na telefoon gesprek zei men mij dat men een retour ontvangen app naar mij gestuurd had. De verzenddoos was okay doch doch de binnendoos was gescheurd en zg in magazijn niet gezien.
Een ontvangen email deelde mij mede dat de afhandeling 14 dagen max kon duren. Ik wilde niet wachten op een ander app en verzocht geld terug te storten. Met vrgr G.Woldendorp
1.00
Slecht

luchtbevochtigerexpert.nl antwoordt: 09-05-2019
Bedankt voor je bericht. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de zending met schade wordt geleverd! Onze excuses voor het ongemak. We zullen je retourzending zo snel mogelijk verwerken en je bestelling annuleren.

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
21-04-2019
Alles goed geregeld en het product is prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
Zeer goed en snel handelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
04-03-2019
Gewoon gekregen wat ik besteld had
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Prima site, goede producten, maar keer op keer mails ontvangen over uitgestelde levering. Beloftes over levering "volgende dag" niet waargemaakt :(
2.33
Matig

luchtbevochtigerexpert.nl antwoordt: 06-03-2019
Het bestelde artikel was helaas niet voorradig tijdens het moment van bestellen. Ik zie dat de aanlevering van voorraad vervolgens is vertraagd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak! Hopelijk is de bestelling verder naar wens. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag!

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
25-02-2019
Apparaat doet wat deze moet doen. Nog even aankijken of dit zo blijft. We hebben namelijk met een 2-tal andere soortgelijke apparaten (elders aangeschaft) een wat mindere ervaring....
4.00
Goed

luchtbevochtigerexpert.nl

luchtbevochtigerexpert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
luchtbevochtigerexpert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met luchtbevochtigerexpert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.