Certificaat voor dekbedovertrek-experts.nl

No. X25F1B9FCA12C0E2E9DF97184EB4CD354
 

Geldig vanaf
09-12-2014
Geldig tot
08-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor dekbedovertrek-experts.nl



Goed

4.06/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft dekbedovertrek-experts.nl al 91 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
06-09-2018
06-09-2018
Blij met me servies. Netjes en op tijd geleverd. Chaufeur netjes binnen in de hal gezet. Was super geregeld binnen 1dag in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
02-09-2018
Snelle levering
Ik ben erg tevreden met het 4-seizoenen dekbed.
Zoiets vervang je niet zo vaak en ik was er dan ook echt aan toe, goede keuze gemaakt.
Heerlijk zacht en niet te warm. Mooie prijs ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
01-09-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
26-05-2018
02-06-2018
Het bestelde artikel leek totaal niet op de mooie foto die erbij stond.De stof is heel dun en toen ik wilde retourneren gingen ze heel moeilijk doen over een retouretiket uitprinten,ik heb geen printer en ze waren niet bereid een uitgeprint etiket op te sturen,wat bij veel andere shops wel kan.Ik moet het artikel dus noodgedwongen houden.De klantenservice daar schijnt uit 1 man te bestaan,rene
1.00
Slecht

dekbedovertrek-experts.nl antwoordt: 04-06-2018
Bedankt voor uw review. We hebben u meerdere opties tot retourneren geboden waarin u zich helaas niet kan vinden. Dit betekent helaas niet dat onze retourvoorwaarden dan anders worden. Mochten we desondanks toch nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we dit graag. René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
21-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
21-03-2018
5het was eenvieze verpakking
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
19-12-2017
Fantastische hoeslakens Snelle levering en goed contact. Ik ben fan
5.00
Uitstekend

dekbedovertrek-experts.nl

dekbedovertrek-experts.nl werd op 09-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
dekbedovertrek-experts.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met dekbedovertrek-experts.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.