Certificaat voor fotolijst-expert.nl

No. X2C064A6752E29F70D2DF1795A535D76F
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fotolijst-expert.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 25 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fotolijst-expert.nl al 130 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
snel geregeld de fotolijst is wat slap, het is niet per foto dat je een appart kan dicht en open maken er zit gewoon 1 karton achter die je open moet maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Super snel bezorgt, prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
Snel bezorgd, kunststof iets minder sterk dan verwacht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
07-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
27-04-2019
27-04-2019
Prima bedankt
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Bedankt
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
29-03-2019
Fotolijst was netjes verpakt , werd zoals de site vermelde de volgende dag geleverd, lijst hangt wel scheef heb ik zelf opgelost door deze aan 1 kant te verzwaren. Met de service heb ik geen ervaring ik had de lijst immers al uitgepakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Het product was volledig naar wens en zoals op de site afgebeeld. De levering was volgens de richtlijnen en op tijd. Echter vind ik het slordig dat het ruitje van de fotolijst zeer vuil was en er lichte beschadigingen op het product aanwezig waren (achterzijde).
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
15-03-2019
alles is super gegaan
een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Good package and delivered promptly
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
06-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2018
Besteldatum
26-11-2018
03-12-2018
Na 1 week wachten en drie keer uitstel van leverdatum niet bekend of en zo ja wanneer de bestelling geleverd wordt. Heb besloten te annuleren.
1.00
Slecht

fotolijst-expert.nl antwoordt: 07-12-2018
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er vertraging is ontstaan bij je bestelling. Ik heb het even nagekeken en zie dat de aanlevering van nieuwe voorraad langer duurde dan op voorhand ingeschat. Onze excuses voor het ongemak! Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag!

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
30-11-2018
30-11-2018
Gewoon super, ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
Helaas een dag te laat geleverd i.v.m. vertraging bij Post NL waar Frank natuurlijk niets aan kan doen. De bestelling werd heel goed gecommuniceerd (orderbevestiging, factuur, etc.). Pakket was goed traceerbaar en keurig verpakt. Heel blij met de prachtige lijst.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
04-11-2018
Mooie lijst, voldoet helemaal aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
30-10-2018
30-10-2018
keurig verpakt en op tijd...
mooie kwaliteit lijsten voor de prijs.
mvg Petra
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
27-10-2018
27-10-2018
Het pakket kwam keurig verpakt en op tijd aan.
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
31-08-2018
31-08-2018
Goed op tijd geleverd, netjes verpakt , mooi product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
25-08-2018
25-08-2018
Snelle levering, prima verpakt, prijs kwaliteit is ok.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Volgende dag geleverd en super mooie lijst Keer anders dan standaard. Ben er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Echt super blij met de lijst Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Ik had begrepen dat de artikelen de volgende dag bezorgd zouden worden, dat werd een dag later waardoor het bezorgadres niet uitkwam.. verder niks aan te merken, mooie producten, goed verpakt, leuk assortiment. Ik kom zeker nog eens bestellen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
30-06-2018
10-07-2018
Onze kleindochter was er zeer content mee
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-07-2018
Besteldatum
01-07-2018
01-07-2018
Besteld en de andere dag al in huis heel goed verpakt.De fotolijst is heel mooi en ik vind het prettig dat al de foto’s hun eigen achterkant hebben dat is makkelijker om de foto’s te verwisselen.Prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Alles prima geregeld
4.33
Goed

fotolijst-expert.nl

fotolijst-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fotolijst-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fotolijst-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.