Certificaat voor fotolijst-expert.nl

No. X2C064A6752E29F70D2DF1795A535D76F
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fotolijst-expert.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 13 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fotolijst-expert.nl al 145 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-06-2020
Besteldatum
19-06-2020
26-06-2020
Iets minder mooi dan verwacht, maar nog steeds de moeite waard om.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-06-2020
Besteldatum
09-06-2020
16-06-2020
Prima levering
Goed verpakt
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2020
Besteldatum
12-05-2020
12-05-2020
Snelle levering binnen 2 dagen, keurig van te voren mail gehad wanneer de levering zou zijn. Product ziet eruit zoals ik verwacht had. Prima dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2020
Besteldatum
30-03-2020
07-04-2020
Goede service Zo doorgaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2020
Besteldatum
12-02-2020
12-02-2020
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2019
Besteldatum
21-12-2019
28-12-2019
Snelle levering van mooi produkt. Niets om af te keuren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2019
Besteldatum
17-11-2019
24-11-2019
prima 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
Snelle levering en de producten waren goed verpakt. Ook het retourneren van een fotolijst verliep snel en goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
01-10-2019
Netjes en op tijd afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
20-08-2019
De vervanging, en levering, van een niet te leveren artikel, is zeer goed verlopen, en de terugbetaling van het te veel betaalde bedrag , snel terug gestort .
Ik ben hier heel tevreden over
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
10-07-2019
01-08-2019
Ik heb 5 weken moeten wachten en kreeg toen een mail dat de bestelde lijst niet leverbaar was. Na op de website de reviews te hebben gelezen, bleek dat ik niet de enige ben die het product niet geleverd heeft gekregen.
Ben zeer ontevreden en zal nooit meer iets bestellen bij Frank.
1.00
Slecht

fotolijst-expert.nl antwoordt: 01-08-2019
Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en uiteindelijk de bestelling niet hebt kunnen krijgen. Helaas hebben wij nadat je de order had geplaatst, pas te horen gekregen dat we het product niet meer binnen krijgen. Ons excuses hiervoor.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Ik kreeg wat ik verwachtte.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
13-07-2019
- Pakket kwam later dan beloofd zoals vermeldt op de website
- bij uitpakken bleek de lijst aan meerdere zijden beschadigd
- Reeds een week geleden een email gestuurd naar klantenservice maar nog steeds geen antwoord.
1.33
Slecht

fotolijst-expert.nl

fotolijst-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fotolijst-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fotolijst-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.