Certificaat voor fotolijst-expert.nl

No. X2C064A6752E29F70D2DF1795A535D76F
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fotolijst-expert.nl



Goed

4.35/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 20 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fotolijst-expert.nl al 139 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-11-2019
Besteldatum
17-11-2019
24-11-2019
prima 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
Snelle levering en de producten waren goed verpakt. Ook het retourneren van een fotolijst verliep snel en goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
01-10-2019
Netjes en op tijd afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
20-08-2019
De vervanging, en levering, van een niet te leveren artikel, is zeer goed verlopen, en de terugbetaling van het te veel betaalde bedrag , snel terug gestort .
Ik ben hier heel tevreden over
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
31-07-2019
Ik heb 5 weken moeten wachten en kreeg toen een mail dat de bestelde lijst niet leverbaar was. Na op de website de reviews te hebben gelezen, bleek dat ik niet de enige ben die het product niet geleverd heeft gekregen.
Ben zeer ontevreden en zal nooit meer iets bestellen bij Frank.
1.00
Slecht

fotolijst-expert.nl antwoordt: 01-08-2019
Wat vervelend om te horen dat je zo lang hebt moeten wachten en uiteindelijk de bestelling niet hebt kunnen krijgen. Helaas hebben wij nadat je de order had geplaatst, pas te horen gekregen dat we het product niet meer binnen krijgen. Ons excuses hiervoor.

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Ik kreeg wat ik verwachtte.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
13-07-2019
13-07-2019
- Pakket kwam later dan beloofd zoals vermeldt op de website
- bij uitpakken bleek de lijst aan meerdere zijden beschadigd
- Reeds een week geleden een email gestuurd naar klantenservice maar nog steeds geen antwoord.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Stevige fotolijsten, perfecte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
30-05-2019
Bestelling geleverd volgens afspraak
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
snel geregeld de fotolijst is wat slap, het is niet per foto dat je een appart kan dicht en open maken er zit gewoon 1 karton achter die je open moet maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Super snel bezorgt, prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
Snel bezorgd, kunststof iets minder sterk dan verwacht.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
07-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
27-04-2019
27-04-2019
Prima bedankt
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Bedankt
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
29-03-2019
Fotolijst was netjes verpakt , werd zoals de site vermelde de volgende dag geleverd, lijst hangt wel scheef heb ik zelf opgelost door deze aan 1 kant te verzwaren. Met de service heb ik geen ervaring ik had de lijst immers al uitgepakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
17-03-2019
Het product was volledig naar wens en zoals op de site afgebeeld. De levering was volgens de richtlijnen en op tijd. Echter vind ik het slordig dat het ruitje van de fotolijst zeer vuil was en er lichte beschadigingen op het product aanwezig waren (achterzijde).
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
15-03-2019
alles is super gegaan
een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Good package and delivered promptly
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
06-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

fotolijst-expert.nl

fotolijst-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fotolijst-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fotolijst-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.