Certificaat voor zwembad-expert.nl

No. X2CFD95490D735F23E9D794E659FF3614
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor zwembad-expert.nl



Goed

4.20/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 97 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft zwembad-expert.nl al 181 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
03-06-2020
Besteldatum
27-05-2020
03-06-2020
Lekker snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2020
Besteldatum
27-05-2020
03-06-2020
Wij kregen de levering iets later dan was voorspeld maar alles keurig geregeld en past prima!
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2020
Besteldatum
26-05-2020
03-06-2020
apparaat werkt prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2020
Besteldatum
12-05-2020
02-06-2020
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2020
Besteldatum
26-05-2020
02-06-2020
snel geleverd ,zwembadrand nog niet geopend .verwacht dat de inhoud oke
dank
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-05-2020
Besteldatum
19-05-2020
26-05-2020
Snel en goed geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-05-2020
Besteldatum
18-05-2020
25-05-2020
Volgens afspraak geleverd. Helemaal geweldig, zeker in deze tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2020
Besteldatum
17-05-2020
24-05-2020
Snelle levering van goede producten met een goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2020
Besteldatum
15-05-2020
23-05-2020
Snel, compleet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2020
Besteldatum
08-05-2020
19-05-2020
Alles netjes op een pallet in de achtertuin afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2020
Besteldatum
09-05-2020
16-05-2020
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2020
Besteldatum
08-05-2020
16-05-2020
Product zeer snel verzonden. Helaas wel een stuk duurder dan bij andere aanbieders waar het tijdelijk uitverkocht was.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2020
Besteldatum
08-05-2020
15-05-2020
Heeft iets langer geduurd maar ben toch heel tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2020
Besteldatum
07-05-2020
15-05-2020
Het product werd alleen niet de volgende dag geleverd zoals wel omschreven op de site
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-04-2020
Besteldatum
06-04-2020
13-04-2020
alles is goed verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-02-2020
Besteldatum
02-02-2020
10-02-2020
Snelle levering, perfect Zondagavond besteld, maandag rond 12.00 uur ontvangen. Netjes verpakt, ben tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
11-09-2019
Levering binnen enkele dagen. Netjes verpakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
04-09-2019
Heel snel levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
Goede en snelle levering, ideale pomp voor het zwembad. Ik ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
23-08-2019
30-08-2019
Vlug en goed product geleverd , prima .
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
24-08-2019
We hebben de Intex stofzuiger voor de jacuzzi besteld. Werkt perfect en haalt veel zichtbaar en onzichtbaar vuil van de bodem.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
23-08-2019
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
20-08-2019
Geen opmerkingen. Service kan ik niet beoordelen daar ik hier nog geen gebruik van heb gemaakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
Prima product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
16-08-2019
Snelle levering ik ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
16-08-2019
Gewoon wat iedereen behoort te doen, ontvangen waarvoor ik betaald heb
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
15-08-2019
Helemaal goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
15-08-2019
Geweldig zwembad. Helaas klein gaatje in het zwembad maar ik kreeg gratis direct een nieuwe toegestuurd echt super service Nogmaals dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Waterstofzuiger besteld. Prima product, snelle levering (volgende dag).
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Gewoon uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
13-08-2019
Alles ging gesmeerd
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
09-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
07-08-2019
Alles was prima in orde en communicatie over levering zeer correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
Spa werd een dag later geleverd dan was afgesproken.Verder prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
Top
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
06-08-2019
Ik ben over het algemeen wel tevreden met de producten. Alleen de aangeschafte PH/ Chloormeter is een slechte koop. Werkt zeer onnauwkeurig. Maar daar kan deze winkel niks aan doen, ligt aan het product. Verder alles prima in orde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
05-08-2019
Super service en snelle levering ..toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
05-08-2019
Adverteren met het product overmorgen te zullen leveren, helaas pas na drie dagen geleverd.

Klantenservice toont weinig emphatisch vermogen en verbergt zich achter het gegeven dat ze afhankelijk van de leverancier zijn. Op de opmerking dat ik de gebruikte communicatie omtrent de levertijd misleidend vind wordt niet gereageerd.

Uiteindelijk is het product wel geleverd tegen een scherpe prijs
2.67
Redelijk

zwembad-expert.nl antwoordt: 05-08-2019
Vervelend om te horen dat je de bestelling niet volgens aangegeven levertijd hebt mogen ontvangen. De leverdatum stond in dit geval verkeerd op de site, wat uiteraard niet de bedoeling is. Wij willen je daarmee ook zeker geen misleidend gevoel geven. Excuses hiervoor! Fijn om te horen dat je het uiteindelijk goed hebt ontvangen en dat je tevreden bent over onze prijzen.

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
05-08-2019
praatjes op de website maar leveren kunnen ze niet, communicatie is al helemaal en ramp per email/telefoon.
steeds meer van dit soort zolderkamerbedrijfjes verzieken de markt.
1.00
Slecht

zwembad-expert.nl antwoordt: 06-08-2019
Ik zie dat niet alle onderdelen van je bestelling op voorraad zijn waardoor die helaas vertraging op loopt, onze excuses daarvoor. Telefonisch zijn we uiteraard gewoon bereikbaar (088 520 7777). Op drukkere momenten kan de wachttijd iets oplopen, in dat geval is het aan te raden even aan de lijn te blijven. Daarnaast zijn we ook te bereiken via de chatdienst op onze website of via Facebook.

zwembad-expert.nl

zwembad-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
zwembad-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met zwembad-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.