Certificaat voor wielersport-expert.nl

No. X2E3AA7EE21144FCF63D1ACC02277B1D5
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wielersport-expert.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 50 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wielersport-expert.nl al 243 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-06-2020
Besteldatum
11-06-2020
26-06-2020
Vlot verlopen bestelling via website ook zeer snel bezorgd in goede verpakking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2020
Besteldatum
05-06-2020
25-06-2020
Eerst per ongeluk een verkeerd product besteld, kon gewoon retour. Daarna het juiste product besteld, beiden waren er een dag later.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2020
Besteldatum
14-06-2020
21-06-2020
duidelijke website snelle levering!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2020
Besteldatum
02-06-2020
12-06-2020
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2020
Besteldatum
09-06-2020
09-06-2020
Perfect geleverd, en netjes op tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2020
Besteldatum
31-05-2020
07-06-2020
zeer snelle levering de producten zijn zeer goed te gebruiken waarvoor ik ze
heb gekocht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2020
Besteldatum
29-05-2020
05-06-2020
nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-05-2020
Besteldatum
23-05-2020
30-05-2020
Goede en snelle communicatie per mail en hele snelle levering zelf met alle Corona online drukte. Heel tevreden,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2020
Besteldatum
17-05-2020
24-05-2020
Naar verwachting
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2020
Besteldatum
22-05-2020
22-05-2020
snelle correcte levering voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2020
Besteldatum
14-05-2020
21-05-2020
Ik denk dat beetje mis ging ivm covid
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-05-2020
Besteldatum
03-05-2020
11-05-2020
Heb een koplamp niet ontvangen, ook geen bericht gekregen van nalevering
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
16-04-2020
Besteldatum
09-04-2020
16-04-2020
Alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2020
Besteldatum
09-04-2020
09-04-2020
Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
29-03-2020
Uitstekende service, binnen één dag geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2020
Besteldatum
02-03-2020
09-03-2020
Kreeg bericht van dhl dat het 2tot3 dagen later zou worden maar ik heb het ontvangen en het is goed zo .
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2020
Besteldatum
28-02-2020
07-03-2020
Prijs oke snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2020
Besteldatum
18-02-2020
25-02-2020
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2020
Besteldatum
23-02-2020
23-02-2020
Snelle levering, product was netjes en stevig verpakt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2020
Besteldatum
09-02-2020
18-02-2020
Excellent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2020
Besteldatum
09-02-2020
17-02-2020
Snelle levering, prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2020
Besteldatum
04-02-2020
17-02-2020
Bestelling supersnel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2020
Besteldatum
03-02-2020
11-02-2020
Goede kwaliteit/prijs en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2020
Besteldatum
01-02-2020
08-02-2020
Snelle soepele levering voor een erg scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2020
Besteldatum
21-01-2020
29-01-2020
Schwalbe airmax pro luchtdrukmeter werkt niet bij Hollands ventiel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2020
Besteldatum
21-01-2020
28-01-2020
Snelle levering en uitgebreide betalingsmogelijkheden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2020
Besteldatum
11-01-2020
19-01-2020
snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2020
Besteldatum
17-01-2020
17-01-2020
Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
22-11-2019
29-11-2019
Totaal verkeerde producten geleverd gekregen.
Waarvoor ik wel verzendkosten heb betaald en ik kan alleen mijn geld terug krijgen voor het terug nemen van deze producten.
Verzendkosten ben ik kwijt.
1.00
Slecht

wielersport-expert.nl antwoordt: 10-12-2019
Wat vervelend dat je de verkeerde producten hebt ontvangen. Ik zie in de bestelling dat wij niet alleen de product kosten maar ook de verzendkosten hebben terugbetaald hebben naar je. Dit hebben we in één keer overgemaakt. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dat vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
06-11-2019
Product juist en netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
29-10-2019
I.p.v. binnen de beloofde paar dagen werd er pas na 15 dagen geleverd.
Een paar keer werd de levering opnieuw uitgesteld. Daar werd dus over gecommuniceerd maar de informatie klopte niet.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
01-10-2019
De levering Is uitstekend verlopen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
17-09-2019
Prima helm, erg blij mee Keurig verpakt. Anders dan vermeld op de site wordt het niet de volgende dag geleverd Zou niet erg zijn als je keurig bericht daar over ontvangt
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
07-09-2019
Savonds besteld de volgende dag al in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
supervlot en netjes verpakte bestelling van frank.nl
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
04-09-2019
Goeie prijs, snel verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
23-08-2019
01-09-2019
Alles was prima in orde en het was snel in huis.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
29-08-2019
Besteld en de andere dag in huis super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
14-08-2019
perfect
5.00
Uitstekend

wielersport-expert.nl

wielersport-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
wielersport-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wielersport-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.