Certificaat voor vijver-expert.be

No. X3073B462A20F0295F3C835EA5A0CBB89
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor vijver-expert.be



Uitstekend

4.59/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 45 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft vijver-expert.be al 220 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
17-04-2019
vriendelijke telefoniste
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
15-04-2019
snelle en perfecte levering. Inhoud ook goed beschermd voor transpport
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
15-04-2019
Hier een watervalfontein besteld,had contact gehad via telefoon EN mail met de vraag of het prdoukt op de beloofde dag geleverd ging worden. 2x positief antwoord,helaas pas na het weekend geleverd en toen waren wij op reis,aan de vraag om niet bij iemand anders te leveren kon ook niet voldaan worden.
Besluit:produkt en prijs zeker oke,maar communicatie en levertijd een dikke onvoldoende
3.67
Goed

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
10-04-2019
pomp na minder dan 1 dag kapot.
Na een week nog geen uitzicht dat mij een nieuw exemplaar wordt bezorgd.
1.00
Slecht

vijver-expert.be antwoordt: 11-04-2019
Bedankt voor je feedback. Je hebt gisteren een mail van ons ontvangen over de oplossing. We horen graag van je zodat we dit in werking kunnen zetten. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
27-03-2019
27-03-2019
Van bestelling tot en met de levering is alles prima verlopen. Keurig op tijd en correct. De aankoop was ook heel goed verpakt zodat beschadiging zo goed als uitgesloten was. Geen kat in een zak maar helemaal een product zoals verwacht werd.
Hartelijk bedankt voor alles.Dat verdiend een dikke 5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
Een dagje later dan voorzien, toch goede opvolging en tevreden dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Op alle gebied. Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Alles is perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
06-03-2019
Alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
had graag een brochure bij gehad hoe men het toestel in mekaar te steekt.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
21-02-2019
Alles is volgens afspraak gegaan en netjes verpakt geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
20-01-2019
Alles ontvangen zoals beloofd 1 dag na bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
02-12-2018
te laat geleverd 2 dagen
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
14-11-2018
Beste
De samenwerking kan niet beter zijn..prima
Alleen bij de laatste bestelling(Tuinlampen) verlengstuk bij gevraagd maar deze pas niet.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
26-10-2018
Zeer tevreden over de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
18-10-2018
Wel hetgeen wij nodig hadden, was de dag na levering al hier. Als dat geen service is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
15-10-2018
Levering niet binnen 24 u ontvangen ondanks besteld voor 22.30
Meermaals klantendienst gecontacteerd met vraag of het normaal is dat toestel zonder originele ubbink. Erpakking en zonder handleiding wordt geleverd gewoon gewikkeld in grijze plastiek , maar geen reactie hieromtrent gekregen
1.33
Slecht

vijver-expert.be antwoordt: 16-10-2018
Goedemorgen! Ik heb je bestelling gevonden, en zie dat er inderdaad een dagje vertraging is opgelopen bij de vervoerder. Sorry hiervoor. Het mailtje dat je gisteren hebt verstuurd, wordt vandaag beantwoord met een oplossing. Als je nog vragen hebt, dan horen we dit vanzelfsprekend graag. Daniël, klantenservice Frank.

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
30-08-2018
goed uitleg over het product en stipte levering : prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
24-08-2018
Alles perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
Heel correct en goede opvolging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
alles is goed verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
10-08-2018
de levering heeft 1 dag langer geduurd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
09-08-2018
Alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
04-08-2018
Perfecte levering zoals beschreven. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
31-07-2018
31-07-2018
alles prima , jammer dat de 2 beeldjes niet alle 2 egaal van kleur waren zoals vermeld in de productomschrijving
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
16-07-2018
Levering vlot verlopen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
20-06-2018
02-07-2018
Snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
27-06-2018
27-06-2018
Alles was correct zoals het moest zijn .prima.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2018
Besteldatum
25-06-2018
25-06-2018
Alles top in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
23-06-2018
23-06-2018
Onmiddellijke levering en mooi product, niets om negatief te beoordelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
22-06-2018
22-06-2018
alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
14-06-2018
Kan moeilijk een deftige beoordeling vellen, want heb nog altijd de bestelling niet ontvangen. Datum levering word steeds veranderd.
1.00
Slecht

vijver-expert.be antwoordt: 15-06-2018
Bedankt voor je bericht. Dit gaat inderdaad niet helemaal goed, onze excuses! Ik zoek het even voor je uit. Je hebt zojuist een mail ontvangen met meer informatie. René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
een mooie en duidelijke site,en dit is pas service heb men bestelling geplaats op maandag avond 21 uur,en dinsdag morgend netjes ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
11-06-2018
Alles ok en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
09-06-2018
Nickel & Rapide
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
09-06-2018
Snelle levering.
Product werkt top.
Vriendelijke Service.
Tevreden over de ganse lijn, dus voor mij een algemene 5 punter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
28-05-2018
28-05-2018
Zeer goede klantenservice
Het bestelde product was niet bruikbaar voor de Belgische markt. In plaats van het product toch te leveren kreeg ik een email met deze info. Er werd naar een alternatief product gezocht bij een leverancier maar niet gevonden. De aankoop werd geannuleerd en dezelfde dag stond het bedrag terug op mijn rekening.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
23-05-2018
23-05-2018
niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
19-05-2018
Geen opmerkingen. Alles perfect verlopen. Volgende aankoop zal spoedig volgen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
19-05-2018
19-05-2018
Prijs kwaliteit zeer goed , we gaan zeker nog bij jullie bestellen
5.00
Uitstekend

vijver-expert.be

vijver-expert.be werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
vijver-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met vijver-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.