Certificaat voor wielersport-expert.be

No. X32E85A3A9A1DDFD6151878FC8BF40CBD
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wielersport-expert.be



Uitstekend

4.50/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 37 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wielersport-expert.be al 87 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
alles ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
09-09-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
03-09-2019
Wij hadden een blauwe tas besteld, maar kregen een zwarte tas geleverd...
Zeer ontgoocheld... Daarom deze 'matige' beoordeling
3.67
Goed

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
27-08-2019
Dank je wel voor de snelle service. Alles was ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
07-08-2019
Was een probleem bij bestelling (van mijnentwege)maar mooi opgelost.
Dank u.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
Alles gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
25-07-2019
Perfect 10 op 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Alles ok een genoeg info over de bestelling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
08-07-2019
Ik wacht na één week nog op antwoord op mijn vraag.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
21-06-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
15-06-2019
zoals verwacht, alles ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
14-06-2019
Alles ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Product in perfecte staat én op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
16-05-2019
23-05-2019
Perfect op alle vlakken Dikke duim voor jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
18-05-2019
Prima verloop, snel en correct met duidelijk overzicht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Alles perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
Over de gehele een dikke proficiat. Een aanrader.
Vriendelijke groeten.
Stany
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
lange leveringstijd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
05-05-2019
Alles naar wens
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
24-04-2019
Alles verliep vlot en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Alles verlopen zoals verwacht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
09-04-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
09-04-2019
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
16-03-2019
Alles in orde en vlug geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Top kwaliteit, super snel gelevrd, super prijs. Kortom een echte aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Ik was aangenaam verrast van de super snelle levering. Ik ben enorm tevreden van de producten en de service, dankjewel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
17-02-2019
Heel correct verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
De goederen werden nog steeds niet geleverd
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Zeer correcte levering en goede verpakking. Beschrijving op site klopt volledig met het product. Word goed op de hoogte gehouden van status van bestelling. Zeer goede kwaliteit producten, heel klantvriendelijk
Ben heel tevreden Ik geef deze verkoper een 6
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
06-01-2019
Ondanks de dag vertraging (nieuwjaarsperiode) toch O.K., want goede info
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
04-01-2019
Zeer snelle verzending zeker voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
Vlotte afhandeling van de bestelling, product klopte volgens de omschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Super tof product, super onderseuning bij de bestelling, super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Bestelling goed ontvangen in goede staat
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Nooit antwoord gekregen van de klantendienst. Geen info over verzending. Product van matige kwaliteit.
1.33
Slecht

wielersport-expert.be antwoordt: 07-12-2018
Dag Dorien! Ik zie dat er inderdaad iets niet goed is gegaan waardoor je mail niet is behandeld. Hiervoor onze excuses! Mochten we nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
20-10-2018
Product snel en gratis geleverd Ik ben tevreden van het Axa vouwslot, is handig in gebruik samen met de houder. 95 cm is lang genoeg om het door wiel, frame en vast object te halen. In het begin was het slotmechanisme wat stroef, maar met wat olie deed dit het uiteindelijk prima. Ben tevreden
5.00
Uitstekend

wielersport-expert.be

wielersport-expert.be werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
wielersport-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wielersport-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.