Certificaat voor wielersport-expert.be

No. X32E85A3A9A1DDFD6151878FC8BF40CBD
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wielersport-expert.be



Goed

4.30/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 23 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wielersport-expert.be al 59 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
11-02-2019
De goederen werden nog steeds niet geleverd
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Zeer correcte levering en goede verpakking. Beschrijving op site klopt volledig met het product. Word goed op de hoogte gehouden van status van bestelling. Zeer goede kwaliteit producten, heel klantvriendelijk
Ben heel tevreden Ik geef deze verkoper een 6
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
06-01-2019
Ondanks de dag vertraging (nieuwjaarsperiode) toch O.K., want goede info
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
04-01-2019
Zeer snelle verzending zeker voor herhaling vatbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
Vlotte afhandeling van de bestelling, product klopte volgens de omschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Super tof product, super onderseuning bij de bestelling, super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Bestelling goed ontvangen in goede staat
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Nooit antwoord gekregen van de klantendienst. Geen info over verzending. Product van matige kwaliteit.
1.33
Slecht

wielersport-expert.be antwoordt: 07-12-2018
Dag Dorien! Ik zie dat er inderdaad iets niet goed is gegaan waardoor je mail niet is behandeld. Hiervoor onze excuses! Mochten we nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
20-10-2018
Product snel en gratis geleverd Ik ben tevreden van het Axa vouwslot, is handig in gebruik samen met de houder. 95 cm is lang genoeg om het door wiel, frame en vast object te halen. In het begin was het slotmechanisme wat stroef, maar met wat olie deed dit het uiteindelijk prima. Ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
08-10-2018
Ben zeer tevreden met mijn fietshondenmand en.met het klikfix systeem. De levering was zoals vermeld,
alleen was de.doos geopend maar alle artikelen waren aanwezig. Inmiddels heb ik al een tweede klikfix besteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
02-10-2018
geen enkele negatieve opmerking 5 star transactie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
17-09-2018
Pakketje was onvolledig. Moeten terugsturen en opnieuw bestellen. Klantenservice was wel OK.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
16-09-2018
Alles prima verlopen van bestelling tot levering (slechts 2 dagen)
Spijtig dar de leverancier van Post NL niet nederlandstalig was
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
16-09-2018
16-09-2018
Heel blij ben ik met mijn oplossing voor mijn oude fiets.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
04-09-2018
uitstekend, heel duidelijk en overzichtelijke website. goede communicatie en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
02-09-2018
De beoordeling spreekt voor zich
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
03-08-2018
Prima fietspomp, na 4x pompen staan de banden op druk
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
20-07-2018
Fietstas besteld, zag er op de foto mooi uit, maar kleur valt tegen, veel lichter dan op de foto :(
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-06-2018
Besteldatum
15-06-2018
15-06-2018
Goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Correcte afhandeling
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
21-04-2018
21-04-2018
zeer snelle levering ,goed verpakt en degelijk materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
06-04-2018
Snelle levering en pakketje was in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2018
Besteldatum
06-03-2018
06-03-2018
Snelle levering, prima product
5.00
Uitstekend

wielersport-expert.be

wielersport-expert.be werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
wielersport-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wielersport-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.