Certificaat voor www.naaimachine-expert.be

No. X3D4124F8FDBE136C101A4825FD120441
 

Geldig vanaf
15-12-2015
Geldig tot
14-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.naaimachine-expert.be



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 19 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.naaimachine-expert.be al 64 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-07-2020
Besteldatum
21-06-2020
01-07-2020
Moet nog een beetje wennen aan mijn nieuwe aankoop, heb een broek korter gemaakt en ben tevreden ermee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2020
Besteldatum
21-06-2020
29-06-2020
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2020
Besteldatum
15-06-2020
23-06-2020
Heel blij met het brother naaimachine
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2020
Besteldatum
07-06-2020
14-06-2020
Snelle levering en degelijke producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2020
Besteldatum
10-05-2020
09-06-2020
We hebben tot op heden nog geen bestelling ontvangen. eigenlijk zijn we ongerust want we hebben reeds 3 mails gestuurd om te vragen wanneer de levering van de bestelling gepland is en krijgen steeds antwoord dat ze hun best doen en dat we contact kunnen opnemen met de klantenservice,maar als we dat proberen is er vermeld dat de klantenservice dienst gesloten is.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-06-2020
Besteldatum
17-05-2020
03-06-2020
Alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2020
Besteldatum
04-05-2020
27-05-2020
Goed artikel, goede winkelervaring.

Alleen zeer lange levertijd, die meerdere malen verlengd is.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-05-2020
Besteldatum
19-05-2020
19-05-2020
Zeer snelle levering
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2020
Besteldatum
19-04-2020
18-05-2020
Nog geen naaimachine ontvangen
2.00
Matig

Datum van publicatie
29-04-2020
Besteldatum
18-04-2020
29-04-2020
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
22-03-2020
01-04-2020
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
20-03-2020
28-03-2020
Heel goed gegaan met bestelling en levering,het product is van zeer goede kwaliteit,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2020
Besteldatum
26-01-2020
13-03-2020
Good shopping and good price very good machine
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2020
Besteldatum
04-02-2020
14-02-2020
Beste service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2020
Besteldatum
30-01-2020
07-02-2020
prijs kwaliteit prima .moet niet altijd duur zijn om een goed naaimachine te hebben
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
wij hebben de naaimachine 2 keer moeten bestellen.
1st keer is het geanuleerd, niet meer leverbaar, maar op de website nog 5 in voorraad. dus gebeld en men verzekerde mij als ik weer bestel wordt het gelevert. totale vertraging 4 weken.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
14-09-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
30-08-2019
30-08-2019
Ik ben zeer tevreden vanaf de aankoopp tot de levering...
Het enige negatieve is dat daar geen Nederlandstalige uitleg bij was.
Ik heb enkele keren gemaild om het te vragen maar dat loopt telkens mis.
Verder ben ik tevreden en als de Nederlandstalige uitleg in orde komt dan ben ik zeer tevreden.
Ik geef een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Snelle correcte levering.
5.00
Uitstekend

www.naaimachine-expert.be

www.naaimachine-expert.be werd op 15-12-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
www.naaimachine-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.naaimachine-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.