Certificaat voor www.naaimachine-expert.be

No. X3D4124F8FDBE136C101A4825FD120441
 

Geldig vanaf
15-12-2015
Geldig tot
14-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.naaimachine-expert.be



Uitstekend

4.63/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 21 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.naaimachine-expert.be al 48 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
30-08-2019
30-08-2019
Ik ben zeer tevreden vanaf de aankoopp tot de levering...
Het enige negatieve is dat daar geen Nederlandstalige uitleg bij was.
Ik heb enkele keren gemaild om het te vragen maar dat loopt telkens mis.
Verder ben ik tevreden en als de Nederlandstalige uitleg in orde komt dan ben ik zeer tevreden.
Ik geef een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Snelle correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
17-06-2019
Super verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
20-05-2019
Aangename service
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Leverdatum wordt altijd opgeschoven,het is niet de bedoeling als je iets koopt dat je er 3 maand moet op wachten.
Rita
1.00
Slecht

www.naaimachine-expert.be antwoordt: 14-05-2019
Bedankt voor je bericht. Dat is inderdaad niet de bedoeling! De bestelling komt later binnen dan van tevoren aangeven. Hiervoor onze excuses. We hebben meerdere alternatieven op voorraad die we direct kunnen leveren. Klik op de volgende link voor een overzicht. Mocht je de bestelling willen aanpassen dan horen we dit graag: https://www.naaimachine-expert.nl/naaimachines

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
09-03-2019
Ik bestelde op zaterdag, beloven levering op maandag.
Op zondag bericht dat het dag later zal worden, bestelling werd pas behandeld op maandag. Als uw magazijn gesloten is op zondag is dat logisch.... beloof dan niks.

Levering uiteindelijk op woensdag...
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
alles verlopen zoals het moet.
top product en servis
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
we hoeven niks te schrijven het was prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Alles oke pakje goed ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
10-11-2018
aantrekkelijk geprijsd en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Sneller geleverd dan verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
09-11-2018
Geen enkele tekortkoming vastgesteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-11-2018
Zeer tevreden Alles prima in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
20-10-2018
De rest kan in niet beoordelen heb mijn machine nog maar pas ze werkt wel goed groeten Carine
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
12-10-2018
12-10-2018
Zeer tevreden met de naaimachine trolley.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
10-10-2018
Alles perfect en correct verlopen. Scherp geprijsd. Perfect geleverd. Zeer goede tracking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
08-10-2018
Alles is perfect verlopen van bestelling tot en met levering.
Hier kan niet anders dan een score van 10 toe te kennen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
30-09-2018
30-09-2018
na lang zoeken hier het voordeligst, goede communicatie, snelle levering...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
29-09-2018
29-09-2018
Snelle correcte levering. Scherpe prijs.
5.00
Uitstekend

www.naaimachine-expert.be

www.naaimachine-expert.be werd op 15-12-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
www.naaimachine-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.naaimachine-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.