Certificaat voor fietsmand-expert.nl

No. X43873C6972D750F384C012352A064E11
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fietsmand-expert.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 26 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fietsmand-expert.nl al 138 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
07-11-2019
Het is allemaal prima gegaan .Zowel de verzending en de briefing van de verzending en ook het product.Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
03-11-2019
prima service tijd geleverd dat ik dat wou
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
De website mag niets iets beter de producten beschrijven. Maar verder was het top. s'avonds besteld, volgende dag in huis.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
25-09-2019
De fietsmand is beschadigd aangekomen
2.00
Matig

fietsmand-expert.nl antwoordt: 26-09-2019
Wat vervelend om te horen! Zoals aangekondigd via de mail, heb ik een nieuwe fietsmand in bestelling gezet. Ik hoop dat je blij bent met deze oplossing. Mochten we verder nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Naar verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
08-09-2019
Snelle levering van goed product tegen een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
06-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
30-08-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
Hele goede service, en ontzettend snel geleverd...netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
snel geleverd zo ook staat op de website van fietsmand expert
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Prima mandje, fijn dat ie wat kleiner is. Mooie vorm
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
30-06-2019
Een
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
26-05-2019
Levering volgens afspraak.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Goede keus, scherpe prijzen, snelle levering, goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Besteld en binnen de beloofde tijd geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Nog niet ontvangen
1.00
Slecht

fietsmand-expert.nl antwoordt: 13-05-2019
Bedankt voor je feedback. Tot onze spijt is er vertraging ontstaan bij de aanlevering van voorraad. We verwachten de bestelling tegen het einde van deze week te leveren. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging per mail met track & trace gegevens. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
08-05-2019
alles OK
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Snel, goed en goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
03-05-2019
Product is prima, en afgeleverd op de afgesproken tijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
24-04-2019
Was goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
20-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
16-03-2019
Kwaliteit artikel prima. Snell geleverd. Dus OK.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
08-03-2019
Het retourbeleid is mij onduidelijk. Ik heb hierover via de klantenservice een mail gestuurd maar nog geen antwoord op gekregen. Verder ben ik erg tevreden. Over het formaat heb ik een inschattingsfout gemaakt, vandaar dat ik het graag zou retourneren.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
26-02-2019
26-02-2019
Supersnelle levering, zondag besteld, maandag in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
De fietsmand was goed verpakt en werd op tijd bezorgt. Dit klopte ook met de mail die ik van Frank kreeg.
5.00
Uitstekend

fietsmand-expert.nl

fietsmand-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fietsmand-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fietsmand-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.