Certificaat voor www.elektrischedeken-expert.nl

No. X44E9694F359075BCB448DB10B44C862E
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.elektrischedeken-expert.nl



Goed

4.18/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 11 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.elektrischedeken-expert.nl al 32 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
17-06-2019
Heel blij met het product. De doos waarin ik het kreeg was alleen best groot voor de doos met het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
09-06-2019
snelle levering
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
02-06-2019
Snelle levering , zie er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
20-05-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
De informatie op web site was misleidend. Een video liet duidelijk zien dat de deken .op het kon worden geplaatst als een hoeslaken. Dit Is niet het geval. Sterker nog je kan de deken niet vast zetten. Ik heb gebeld en ze waren niet behulpzaam en erg onvriendelijk. Toen ik dan ook nog te horen kreeg dat het 14 dagen na terug sturen ik pas mijn geld terug zal krijgen ja toen ben ik boos geworden.
2.33
Matig

www.elektrischedeken-expert.nl antwoordt: 15-04-2019
Bedankt voor je feedback. Het informatiefilmpje van de fabrikant lijkt inderdaad niet te kloppen. Excuses voor het ongemak. De video is inmiddels verwijderd de productpagina. Het verwerken van een retourzending kan maximaal 14 dagen duren. In de regel gaat dit echter veel sneller. Zodra de retourzending wordt verwerkt ontvang je direct een terugbetaling

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
18-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
24-01-2019
ik ben tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
21-01-2019
Snelle levering, top product, scherpe prijs, zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
11-01-2019
bestelling goed ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
Snel geleverd en prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
08-10-2018
Snelle levering en afhandeling.
4.67
Uitstekend

www.elektrischedeken-expert.nl

www.elektrischedeken-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
www.elektrischedeken-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.elektrischedeken-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.