Certificaat voor kapstok-expert.nl

No. X455DF312E6B42805223D2CC4AD92934D
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kapstok-expert.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 113 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kapstok-expert.nl al 476 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Prima kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Probleem dat er was is snel enperfect opgelost. Alles nu prima.

Tot een volgende keer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
10-05-2019
De eerste levering voldeed niet aan de verwachtingen. Geen probleem kan retour. Daarna heel snel een nieuwe, deze is prima, TOP.

Groetjes.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
09-05-2019
helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
09-05-2019
Perfect en een mooi product m'n vriendin is dr heel blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
07-05-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
07-05-2019
De kapstok was in een mum in elkaar en ziet er prachtig uit. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
02-05-2019
Super snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
20-04-2019
Snel en correct geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
Snelle levering, keurig verpakt, mooie producten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
15-04-2019
Wat een snelle en betrouwbare levering van de bestelling PRIMA site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
09-04-2019
Snelle levering en duidelijke berichtgeving. Het product voldoet aan de verwachtingen. Scherpe prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
23-03-2019
05-04-2019
Een keer gebeld met de klantenservice, correct geholpen, alles keurig verpakt en op tijd ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Alles was naar wens. Degelijk product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
29-03-2019
Aflevering 2 maal uitgesteld ,een dag voor levering bericht ontvangen zonder opgaaf van redenen moest hierdoor 3 maal zaken opnieuw regelen voor ontvangst.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
27-03-2019
27-03-2019
Al eerder bij Frank besteld en ook nu weer prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
26-03-2019
26-03-2019
Super, zoals beschreven gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
25-03-2019
Snelle levering en het product ziet er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
24-03-2019
Wat opvalt is dat de service van hoog niveau is. De website heeft aantrekkelijke structuur. Uitstekende beschrijving van het assortiment en flitsende presentatatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
27-01-2019
22-03-2019
Na regelmatige toezegging dat het product verzonden zou worden kregen we weer een bericht dat de kapstok de volgende dag geleverd werd. Dag vrij genomen Toen kwam het bericht dat de bezorging weer 2 weken uitgesteld werd. Hierop hebben we de koop geannuleerd 25-2 bericht gekregen dat het geld z.s.m. teruggestort zou worden, maar tot op heden hebben we nog geen geld ontvangen Afleggers??
1.00
Slecht

kapstok-expert.nl antwoordt: 25-03-2019
Bedankt voor je feedback. Ik heb het even voor je nagekeken en er verloopt inderdaad iets niet helemaal goed. Excuses voor het ongemak! Dit zal direct worden opgelost. Je hebt zojuist een mail ontvangen met meer informatie.

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
20-03-2019
Vanaf bestelling tot bezorging alles perfect geregeld
Met de mail werd alles zo perfect geregeld, echt een voorbeeld voor vele bedrijven , top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Weet ik nog niet want we hebben nog niets ontvangen.
1.00
Slecht

kapstok-expert.nl antwoordt: 06-03-2019
Bedankt voor je feedback. We verwachten je bestelling rond aankomend weekend te leveren. We horen graag hoe het zal bevallen! Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag!

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
25-02-2019
Snel, betrouwbaar en 1 keer goed. Heb niks meer te wensen, dus uitstekend cijfer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
Product is in orde, is mooi en net datgene wat we er van verwacht hadden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
Bedankt voor de snelheid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
Levering is twee maal uitgesteld. Na reviews gelezen te hebben met dezelfde ervaring, vermoedde ik een miskoop te hebben gedaan. Na gebeld te hebben met de klantenservice werd de kapstok de volgende ochtend geleverd. Mooie kapstok, precies zoals ik had gehoopt. Blij mee.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Alles is gegaan zoals het hoort. Het product ziet er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
10-02-2019
Laat in de avond besteld, binnen een uur bericht gekregen dat het paket is overgedragen aan de bezorger, alsnog de volgende dag (zaterdag) binnen. Goed verpakt, snel geleverd. Kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
05-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Goed Ok
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
29-01-2019
29-01-2019
De levering was conform afspraak en het artikel was een voltreffer. Raad het iedereen aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
27-01-2019
27-01-2019
Snel ontvangen en goede prijs/kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
Vlotte service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
08-01-2019
Mooie stevige kapstok, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
07-01-2019
Snelle levering en artikel goed verpakt. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
Bestelling werd de volgende dag geleverd, ondanks de drukte voor de kerstdagen. Produkt en zending zagen er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
16-12-2018
Snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
Goed leuk produvt en op tijd verstuurd.
Ik beveel dit product aan.
5.00
Uitstekend

kapstok-expert.nl

kapstok-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
kapstok-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kapstok-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.