Certificaat voor kapstok-expert.nl

No. X455DF312E6B42805223D2CC4AD92934D
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kapstok-expert.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 102 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kapstok-expert.nl al 456 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
27-01-2019
22-03-2019
Na regelmatige toezegging dat het product verzonden zou worden kregen we weer een bericht dat de kapstok de volgende dag geleverd werd. Dag vrij genomen Toen kwam het bericht dat de bezorging weer 2 weken uitgesteld werd. Hierop hebben we de koop geannuleerd 25-2 bericht gekregen dat het geld z.s.m. teruggestort zou worden, maar tot op heden hebben we nog geen geld ontvangen Afleggers??
1.00
Slecht

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
20-03-2019
Vanaf bestelling tot bezorging alles perfect geregeld
Met de mail werd alles zo perfect geregeld, echt een voorbeeld voor vele bedrijven , top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
24-02-2019
03-03-2019
Weet ik nog niet want we hebben nog niets ontvangen.
1.00
Slecht

kapstok-expert.nl antwoordt: 06-03-2019
Bedankt voor je feedback. We verwachten je bestelling rond aankomend weekend te leveren. We horen graag hoe het zal bevallen! Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag!

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
25-02-2019
25-02-2019
Snel, betrouwbaar en 1 keer goed. Heb niks meer te wensen, dus uitstekend cijfer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
Product is in orde, is mooi en net datgene wat we er van verwacht hadden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
Bedankt voor de snelheid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
Levering is twee maal uitgesteld. Na reviews gelezen te hebben met dezelfde ervaring, vermoedde ik een miskoop te hebben gedaan. Na gebeld te hebben met de klantenservice werd de kapstok de volgende ochtend geleverd. Mooie kapstok, precies zoals ik had gehoopt. Blij mee.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Alles is gegaan zoals het hoort. Het product ziet er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
10-02-2019
Laat in de avond besteld, binnen een uur bericht gekregen dat het paket is overgedragen aan de bezorger, alsnog de volgende dag (zaterdag) binnen. Goed verpakt, snel geleverd. Kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
05-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
03-02-2019
Goed Ok
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
29-01-2019
29-01-2019
De levering was conform afspraak en het artikel was een voltreffer. Raad het iedereen aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
27-01-2019
27-01-2019
Snel ontvangen en goede prijs/kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
10-01-2019
Vlotte service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
08-01-2019
Mooie stevige kapstok, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
07-01-2019
Snelle levering en artikel goed verpakt. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
Bestelling werd de volgende dag geleverd, ondanks de drukte voor de kerstdagen. Produkt en zending zagen er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
16-12-2018
Snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
Goed leuk produvt en op tijd verstuurd.
Ik beveel dit product aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
13-12-2018
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
Snel en makkelijk bestellen. Geleverd volgens afspraak.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Mooie design maar zwak materiaal
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
06-12-2018
we moesten wel wat puzzelen voor we in de gaten hadden wat stap 1 en daarna stap 2 enz. was. uiteindelijk is het prima gelukt, maar de gebruiksaanwijzing kan veeel beter.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
De bestelling verliep zoals toegezegd. Vlot en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
04-12-2018
Mooie kapstok en snel geleverd Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
23-11-2018
Zeer snelle en goede levering. Montage vrij simpel. Een kwestie van goed meten. Voor ons een 9,5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
niks aan te merken
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
lekker snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Mooie kapstok en zo in elkaar gezet top
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Alles is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
11-11-2018
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
10-11-2018
Prima op tijd ontvangen. Mooie kapstok
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
02-11-2018
gekregen wat je besteld, lijkt normaal, is het misschien ook, maar toch perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
01-11-2018
Levering en product was zoals verwacht. Alles naar wens verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
Goed product maar dat hebben wij zelf uitgekozen. Snelle levering . Klasse
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
23-10-2018
Super snelle service zondag besteld maandag in huis product netjes verpakt dus zeker een aanrader om te bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
19-10-2018
19-10-2018
Het artikel was goed verpakt verzonden en eenvoudig te monteren, de kapstok was een geschenk en die viel in goede aarde, rapportcijfer 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
18-10-2018
Plezierig vlotte levering .Alles geleverd zoals was besteld.
4.33
Goed

kapstok-expert.nl

kapstok-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
kapstok-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kapstok-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.