Certificaat voor werkkleding-expert.nl

No. X46E8F428DB76D1A38DA21687FA4AEA52
 

Geldig vanaf
23-01-2015
Geldig tot
22-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor werkkleding-expert.nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 32 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft werkkleding-expert.nl al 50 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
26-11-2018
De bestelling is niet alleen makkelijk zo op internet bestellen maar vooral dat Frank werk-kleding een keuze geeft van aflevering adres, in mijn geval was handig dat ik een post punt bij een lokale buurtsuper kon laten leveren, geen inschrijving gedoe en geen verzendkosten, en direct de volgende dag daar kunnen de meeste internet sites voorbeeld van nemen, want ik vindt meeste gewoon shit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Super jas heerlijk warm goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
02-10-2018
Sávonds besteld en de volgende dag al in huis. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
01-10-2018
per mail prima antwoord gekregen. Bellen geen gehoor,
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
29-09-2018
29-09-2018
Perfecte werkbroeken voor de lange man. Pasvormen zijn goed niet meteen een mega wijde broek als je een hele lange lengte nodig hebt. Maar precies op de taille maat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
19-09-2018
19-09-2018
Prima 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
04-09-2018
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
25-08-2018
25-08-2018
Vandaag besteld morgen in huis ,concurrerende prijzen en veel keus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Super snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
03-08-2018
Snel, netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
30-07-2018
30-07-2018
snel een goed product geleverd voor een scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
29-07-2018
29-07-2018
ik ben supertevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2018
Besteldatum
29-07-2018
29-07-2018
Prima en tijdige levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
Goed product, geen service nodig gehad, en levering als beloofd, prima dus.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
20-07-2018
20-07-2018
Veel keuze in kleur, maat en kwaliteit.
Snelle levering. Een tien.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
05-07-2018
Goed product. Snelle levering ondanks het weekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
02-07-2018
02-07-2018
Bestellen is simpel. Er volgt een duidelijke orderbevestiging en wanneer het geleverd word.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
29-06-2018
29-06-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2018
Besteldatum
23-06-2018
23-06-2018
Snel uitzoeken en snel geleverd.
Gewoon fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
04-06-2018
Goede concurrerende prijzen supersnel geleverd, 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2018
Besteldatum
10-05-2018
10-05-2018
Eerste bestelling, snel geleverd en goed product. Tweede bestelling ook snel geleverd maar was vies.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
27-04-2018
27-04-2018
Snelle levering in zorgvuldige verpakking, kleding niet duur en comfortabel, dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
Overall was van prima prijs/kwaliteit. Snelle levering en daarom ook goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
22-04-2018
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-03-2018
Besteldatum
21-03-2018
28-03-2018
Kreeg achter elkaar berichten over uitstel levering. Zelfs na telefonisch contact over de levering vroeg om terug koppeling. Enigste wat ik kreeg weer uitstel levering. Wel keurig geld terug geboekt. Zal dit bedrijf bij niemand aanraden
1.00
Slecht

werkkleding-expert.nl antwoordt: 29-03-2018
Dat is erg vervelend om te horen! Onze excuses voor de vertraging! Tot onze spijt werd de nieuwe voorraad later aangeleverd dan op voorhand ingeschat. Ik zie dat de terugbetaling inmiddels is uitgevoerd. Mochten we verder toch nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit graag! René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
10-03-2018
Besteldatum
10-03-2018
10-03-2018
Een goed bedrijf waar je kunt bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2018
Besteldatum
08-03-2018
08-03-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
De overall die ik bestelde in maat 42 leek helaas meer op een kindermaat. Het is mij nu helaas niet duidelijk voor welke maat ik hem kan ruilen. Verder werd mijn pakket snel en netjes geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
14-02-2018
Snel besteld, snel geleverd, prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2018
Besteldatum
14-02-2018
14-02-2018
IK BEN ERG TEVREDEN OVER DE LEVERING EN DE KWALITEIT. PRODUCT WAS GOED VERPAKT EN SNEL GELEVERD.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
07-02-2018
I just got what I ordered without any problem. Actually how they explain the size and the length for trousers on the website is really good and helpful.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
05-02-2018
05-02-2018
Snel en correct geleverd
5.00
Uitstekend

werkkleding-expert.nl

werkkleding-expert.nl werd op 23-01-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
werkkleding-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met werkkleding-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.