Certificaat voor werkkleding-expert.nl

No. X46E8F428DB76D1A38DA21687FA4AEA52
 

Geldig vanaf
23-01-2015
Geldig tot
22-01-2021
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor werkkleding-expert.nl



Goed

4.24/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 15 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft werkkleding-expert.nl al 76 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
30-06-2020
Besteldatum
20-06-2020
30-06-2020
Vlotte leveringen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2020
Besteldatum
19-05-2020
26-05-2020
Achterafvyerug gestuurd maat was te klein en verkeerde kleur opnieuw op advies nieuwe broek besteld met retour formulier
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2020
Besteldatum
07-03-2020
17-03-2020
De cijfers zeggen genoeg toch??
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2020
Besteldatum
10-02-2020
19-02-2020
Geweldige service, en een fijne werkbroek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2020
Besteldatum
25-01-2020
02-02-2020
Wij hadden meer winterjas verwacht, maar dat neemt niet weg dat de jas verder niet in orde is. Als maat goed was geweest, zou deze jas bewaard worden voor lente/herfst. Helaas is hij te klein en gaat daarom retour
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-01-2020
Besteldatum
16-01-2020
16-01-2020
Vlotte levering, artikel precies wat ik wou.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2019
Besteldatum
01-12-2019
01-12-2019
Retour service is erg uitgebreid. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je retour pakketje is. Ook is de levering van de producten erg snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2019
Besteldatum
15-11-2019
22-11-2019
Goede en actuele informatie
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
12-11-2019
Goede website, goede prijzen, maar levering niet goed. Tot 3 keer toe kreeg ik een mail dat er vertraging is bij de pakketten levering. Dat is natuurlijk netjes, maar je verwacht niet dat levering meer dan 10 dagen gaat duren. Broek zou binnen 2 a 3 dagen geleverd worden, we zijn nu dus al 10 dagen verder.
2.67
Redelijk

werkkleding-expert.nl antwoordt: 14-11-2019
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Helaas is de aanlevering vanuit de leverancier later gekomen dan van te voren gedacht. Onze excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
27-10-2019
27-10-2019
Snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
06-10-2019
Goede prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Super deze shop snelle levering en kwaliteit perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
21-09-2019
29-09-2019
Goeie website, goeie prijzen en goed product.
Helaas was de maat-tabel toch niet helemaal goed. Omgeruild voor 1 maatje kleiner. Kijken hoe dat gaat maar tot nu toe alles goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
10-09-2019
ALLES OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
16-08-2019
06-09-2019
De bestelling van 16 augustus 2019 is nog steeds niet geleverd.
Vooraf de bestelling hebben wij een screenshot gemaakt van het te bestellen product, hierop staat dat het product op voorraad is en snel morgen in huis.
Helaas blijkt nu dat het product niet op voorraad is en tijdelijk niet leverbaar is
per email hebben wij de vraag gesteld of wij nu opgelicht zijn, hier krijgen wij geen antwoord o
1.00
Slecht

werkkleding-expert.nl

werkkleding-expert.nl werd op 23-01-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
werkkleding-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met werkkleding-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.