Certificaat voor luchtbed-expert.nl

No. X51552F47006BB46BA22531824999D5D8
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor luchtbed-expert.nl



Uitstekend

4.69/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 105 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft luchtbed-expert.nl al 438 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Heb t nog niet gebruikt maar zietver goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
17-07-2018
Alle artikelen netjes op tijd geleverd en van prima kwaliteit. Complimenten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
Uitstekende service en snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
14-07-2018
De volgende dag in huis ging niet helemaal op.
Zeer tevreden over het product.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
13-07-2018
Snelle levering.
Goed product voor een zeer goede prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Snelle levering en een mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Product netjes en stevig verpakt.
Op tijd geleverd.
Ook telefonisch contact gehad en klantvriendelijk personeel .
Product zoals op de foto .
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
perfect afgeleverd. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
12-07-2018
12-07-2018
Alles ging zo als afgesproken. levering was snel. Product is goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
10-07-2018
10-07-2018
Supersnel bezorgd en goede kwaliteit. Wij zochten een goed luchtbed omdat mijn vrouw last heeft van haar rug. Via Google gevonden voor de beste prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2018
Besteldatum
08-07-2018
10-07-2018
Prima product en op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
09-07-2018
09-07-2018
Alles verliet goed met een heldere communicatie
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
09-07-2018
Ontzettend snel geleverd zoals zij al aangeven. Maar het is altijd de vraag of ze daar aan kunnen voldoen. Maar dat kunnen ze. En het luchtbed is perfect voor niet al te veel geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2018
Besteldatum
07-07-2018
07-07-2018
uitstekend
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-07-2018
Besteldatum
06-07-2018
06-07-2018
Super mooi luchtbed. Goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer snelle levering

Echt zeer tevreden Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
04-07-2018
Zeer tevreden. Kleine kanttekening is dat voor bestelling werd gezegd dat het de volgende dag geleverd werd, maar dat werd een dag later. In dit geval niet zo'n probleem, maar toch jammer. Product was prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
04-07-2018
Duidelijke website en snelle afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
03-07-2018
03-07-2018
Vlot geleverd nette prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
29-06-2018
29-06-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
29-06-2018
29-06-2018
Snelle en goede levering. Prijs scherp Bestel zeker nog een keer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
27-06-2018
27-06-2018
Echt snel gewoon binnen 15 uur in huis top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
27-06-2018
27-06-2018
Ik heb al eerder een toelichting gegeven maar mijn cijfers (sterren) die ik gegeven heb spreken voor zichzelf ;-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
26-06-2018
26-06-2018
Had een bestelling gedaan, was snel binnen en binnen 3 min tijdens gebruik moesten we het zelf maar doen. Gelijk mail gestuurd terug gezonden en binnen 4 dagen had ik een nieuwe. Dat noem ik nog eens service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2018
Besteldatum
26-06-2018
26-06-2018
Snelle levering en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
24-06-2018
24-06-2018
Eind van de middag besteld i.v.m. een onverwachte loge de volgende dag. De volgende middag in huis. Prima luchtbed. Lekker hoog en makkelijk op te blazen en leeg te laten lopen met ingebouwde elektrische pomp. Persoonlijk cijfer: 9.5
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
22-06-2018
Een luchtbed is lek.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
20-06-2018
Onderdeel van Frank.nl. Duidelijke website met concurrerende prijzen en alle afspraken m.b.t. levering nagekomen. Product, service en communicatie uitstekend
Zeker voor een andere aankoop weer een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
19-06-2018
Voor 22.30 besteld, volgende dag in huis, zo staat op de website bij het product als je bestelt. Donderdagavond tijdig besteld, dinsdag pas in huis... mijn logee had dus dikke pech. geen bericht ontvangen behalve een aanmelding bij post nl met track& trace, waar ik uit op maakte dat het luchtbed ook pas dinsdagochtend werd aangeboden aan postnl. Luchtbed lijkt prima, daarom niet geretourneerd
2.00
Matig

luchtbed-expert.nl antwoordt: 20-06-2018
Dag Susan! Ik zie inderdaad dat er vertraging is ontstaan bij PostNL. Wegens extreme drukte hebben ze veel problemen gehad met het tijdig afleveren van zendingen. Onze excuses voor de vertraging! Fijn om te horen dat het bed verder prima lijkt. Mochten we nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit graag! René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
18-06-2018
Besteldatum
18-06-2018
18-06-2018
Luchtbed blijft niet helemaal hard
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
17-06-2018
17-06-2018
De volgende dag bezorgd. Lucht matras loopt iets leeg maar ik denk dat dat lijkt omdat het bed z'n vorm en moet uit rekken dus dat ie niet lek is. Want na 1 uur is ie zachter. Maar wel uit gerekt. Service weet ik niet... Geen contact gehad maar volgens mij goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2018
Besteldatum
17-06-2018
17-06-2018
hartelijk dank voor de snelle service, mooi opblaas bed, erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
11-06-2018
Eigenlijk geef ik nooit 10-en, maar snelle levering en product moet nog getest worden
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
11-06-2018
Supersnelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
11-06-2018
Ik geef alleen 5 sterren na een period omdat ik heb ervaring waarvan niemand neemt verantwordlijkheid als produkt fout wordt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
09-06-2018
Alles wat ik besteld had was perfect. De bestelling was ook razend snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
09-06-2018
Helemaal goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
08-06-2018
Gewoon goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
06-06-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
05-06-2018
Snel bezorgd en goed verpakt
5.00
Uitstekend

luchtbed-expert.nl

luchtbed-expert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
luchtbed-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met luchtbed-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.