Beoordelingen voor frank.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.429 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft frank.nl al 3.971 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
Snelle levering, perfect
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Alles perfect geregeld en super snel Top, een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
16-08-2019
Geen commentaar
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Producten
besteld netjes bezorgd
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Snel en correct
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Prima product, dito levering en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
Alles naar alle tevredenheid af gehandeld.
Dank u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
16-08-2019
Alles prima geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
Betalingssite glashelder en begeleiding van verzending ook uitstekend.
Beter kan niet ,gefeliciteerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Het geleverde apparaatje was niet op een normale wijze te openen(batterij gedeelte). Heb mijn klokkenmakersgereedschap moeten gebruiken. Ik behoud het apparaatje, maar het voldoet niet aan mijn verwachtingen
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Prima prijs, prima levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Keurig bezorgd volgens afspraak Heel fijn gewoon doen wat je belooft Ik kom terug
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Uitvoering wat anders dan op foto (en daar had ik expliciet naar geïnformeerd).
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Perfect verpakt en op tijd binnen zoals was aan, goede firma aanbeveling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
vlot en snel geleverd, overzichtelijke website het artikel werd gratis verzonden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Netjes op tijd bezorgd mooi degelijk materiaal . We zijn er blij mee
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Zoals beloofd binnen 24 uur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Nette prijs en snel verzonden. De volgende dag was het pakketje al binnen. De poef had 2 gaatjes in de bekleding aan de onderkant, maar aangezien je dat toch niet ziet heb ik het maar gelaten verder.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
15-08-2019
2e keer dat ik hier wat besteld. Het is weer helder en vlot.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
Heel rap geleverd en heel mooi een prijs heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Slechte verpakking en gebruiksaanwijzing op papier in de fles. Kreeg die er met veel moeite uit.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
Zeer snel geleverd tegen scherpe prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
Het was er snel. Het product was goed. goeie service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Helaas was er een klein stukje - chipje - van de bovenlaag van de parasol voet af. Toch heb ik het product aangenomen. De levering en service waren beide echt perfect M.v.g. A vd Heijden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
14-08-2019
Snelle bezorging
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Prachtige donzen slaapzakken, licht, en zacht. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
13-08-2019
Alle spullen goed en netjes in de verpakking, heel snel geleverd. En zoveel keus in fietstassen, met genoeg uitleg op de heldere website waardoor de keus gerichter werd. Dank.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
13-08-2019
Was allemaal prima, snelle verzending en goed product. De hangmat ligt lekker en was makkelijk in elkaar te zetten :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Uitermate professioneel verwerkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
13-08-2019
Snelle levering.product in goede staat ontvangen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
13-08-2019
Snelle levering.
Geen afmetingen product op website (wel inhoud)
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Super goed bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
besteld product goed ontvangen en werkt perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
13-08-2019
Alles naar volle tevredenheid afgehandeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
13-08-2019
Ik heb al 2 a 3 maal nieuwe bestelling geplaatst maar er wordt niet op gereageerd DIT IS ZEEEEEEEEER slecht en onbeschoft .

Waarom wordt er niet op gereageerd ????????
3.33
Redelijk

frank.nl antwoordt: 13-08-2019
Bedankt voor je bericht. Ik kan één bestelling terugvinden in ons systeem. Ik zie geen overige bestellingen staan. Daarnaast hebben we geen mails van je ontvangen. Je kan eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website. Mocht je vragen hebben dan kun je ons uiteraard telefonisch of via chat (zie website) direct bereiken.

frank.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
frank.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met frank.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.