Beoordelingen voor frank.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.564 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft frank.nl al 4.454 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Op de afbeelding op de website heeft deze mat(100x150) ronde hoeken, dat klopt niet met de geleverde mat, die is gewoon rechthoekig. Voor ons geen probleem, maar voor anderen misschien wel...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
1keer zeer snelle levering deze keer iets langer maar wel netjes op de hoogte gehouden prima dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
gewoon goed, zoals je het verwacht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Nbt
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
16-10-2019
Het afleveren heeft uiteindelijk 1 1/2 week geduurd. Ontving bijna dagelijks mail de levering werd uitgesteld. Uiteindelijk wel ontvangen en het zijn prima kaasschaven voor een heel goede prijs. De kaasschaaf is bijzonder goed, is uit 1 stuk. Andere kaasschaaf ging handvat los zitten, en dat kan niet bij deze schaaf. De plakjes kaas zijn prima, kaas blijft niet plakken. Hat snijgedeelte heeft kart
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
Na bestelling wachttijd in eens 2 weken.
Na 2 weken volgende dag geleverd in de app naa een paar uur weer 2 weken levertijd.
Geannuleerd en een week op de terug betaling moeten wachten
2.00
Matig

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
09-10-2019
16-10-2019
al eerder bij Frank regenlaarzen besteld en zeer tevreden ,ook vragen worden snel en goed afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
16-10-2019
Product zoals verwacht, service uitstekend want 1e levering volledig beschadigd door transport, maar gelijk een nieuwe ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
16-10-2019
Leuke producten.Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
15-10-2019
Goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
15-10-2019
Top ding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
15-10-2019
Snelle en keurige levering. Super blij met de Joseph Joseph snijplanken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Helemaal perfect snelle levering goed verpakt ik geef een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
snelle levering, mooie jas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
15-10-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Goeie servies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
15-10-2019
diverse onduidelijke meldingen over leverdatum. uiteindelijk ca. 4 weken.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Volgende dag al in huis goed verpakt bij ons was het een brievenbus.
Zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Snelle bezorging en mooi goed product voor betaalbare prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Ene dag besteld, de andere dag in huis, prachtig verzorgd.
Ik heb wel een minpunt, er was geen retourbrief
bij het pakketje ingesloten.
Dit was voor mij niet nodig, omdat alles aan mijn verwachting voldeed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Prima broek, waterdicht. Supersnelle levering en je werd ook goed op de hoogre gehouden van de levering.
TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
De retouraanvraag werd pas verstuurd toen de betaling van de extra kosten gedaan was, terwijl dit zo snel mogelijk had moeten gebeuren en niet nadat een klant de betaling doet dit snel op te gaan sturen, dit staat zo niet beschreven in de voorwaarden. Daarnaast zit er geen factuur in de het pakket, om te kunnen retouren moet je frank klantenservice bellen en dan krijg je via de mail een formulier
2.33
Matig

frank.nl antwoordt: 16-10-2019
Goedemiddag. Dat is erg vreemd om te horen, want retourneren is bij ons gewoon altijd mogelijk binnen de retourtermijn. Daarnaast zien we dat u echt pas een bijbetaling heeft hoeven te doen voor een vervangend product nádat uw vorige bestelling retour was gekomen, dus we snappen niet echt hoe u op deze conclusie bent gekomen. Als we u kunnen helpen verwarring weg te halen horen we het graag.

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Ben tevreden, goed en juiste aflevering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
Gelijk foto’s opgestuurd van de schade, flinke krassen in een poot Na een week nog niets gehoord.
1.00
Slecht

frank.nl antwoordt: 16-10-2019
Dat is inderdaad erg vervelend om te horen, onze excuses. We zien dat we al wel een paar keer hebben geprobeerd contact op te nemen maar daar lijkt inderdaad iets mis te gaan. We hebben wel een oplossing voor u, we nemen direct even telefonisch contact met u op.

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
14-10-2019
14-10-2019
Goed product, goede prijs, levering perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
14-10-2019
De levering was supersnel. Een 10.
Het product is nog niet gebruikt, dus de andere punten kan ik nog niet beoordelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
de rand om de laars heen sluit niet helemaal goed. Hij laat nog geen water door ,ik hoop, in de toekomst ook niet
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
14-10-2019
Leuke laarzen, kinderen vinden de lampjes fantastisch. Snel en netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
14-10-2019
ik ben heel tevreden over jullie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Altijd goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Alles ging goed alleen ik kreeg een melding van vul actiecode in en die heb ik niet of nooit gehad voor de rest ging alles perfect en ben ik met een 10 al goed en tot de volgende keer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
13-10-2019
Netjes op tijd bezorgd en via de mail op de hoogte gehouden. Product voldeed aan de eisen en zag er goed uit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
13-10-2019
Alles perfect van bestellen tot aan de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Product niet ontvangen, slechts een negatieve factuur (retournering overgemaakt bedrag) vermoedelijk omdat het product na bestelling (toch) niet leverbaar bleek?
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Bestelling binnen 2 dagen in huis.Schoonloopmat neemt het vocht van natte schoenen prima op. Eerste dagen wat kleine pluisjes die los komen van de mat, maar dit is snel voorbij.Zeer tevreden over de kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Zeer snelle correcte verwerking en levering van bestelling.
Scherpe prijs, ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Verkeerde product door ze opgestuurd Dat kan gebeuren Echter : Tot 2 maal toe de servicedesk gebeld Gemiddelde wachttijd 25 Minuten Dan krijg je wel snel een retourlabel per mail ( moet je dus wel een printer hebben) Maar inleveren is niet daar waar je het ophaalde Dus helaas nog een autorit ook.
1.67
Matig

frank.nl antwoordt: 15-10-2019
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat je onze service als zodanig hebt ervaren! Helaas is het printen van een gratis DPD retourlabel inderdaad nodig om het zonder kosten retour te kunnen sturen. Onze excuses hiervoor als dit voor problemen heeft gezorgd!

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
13-10-2019
13-10-2019
Supersnel.en netjes
5.00
Uitstekend

frank.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
frank.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met frank.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.