Beoordelingen voor frank.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.404 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft frank.nl al 4.738 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
05-12-2019
Dik tevreden over de snelheid van levering en de produkten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Het is vlot gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
04-12-2019
04-12-2019
Toppers, ging helemaal goed. Ook in de drukke periode. Helemaal tevreden en zal binnenkort nog wat gaan bestellen bij Frank.nl.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Viel erg tegen had wat anders verwacht
2.33
Matig

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
26-11-2019
04-12-2019
moeten nog even wachten op goed resultaat maar verder alles goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Volgende dag in huis, keurig verpakt en hele mooie stevige tassen .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Prima producten en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Mooi product snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
...netjes ingepakt en op tijd bezorgd
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Snel geleverd. Goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2019
Besteldatum
03-12-2019
03-12-2019
Op zondag een bestelling geplaatst en maandag al geleverd. Wat een service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-12-2019
Besteldatum
26-11-2019
03-12-2019
Heb niks ontvangen terwijl op jullie site stond dat het op voorraad was.
Dat is onacceptabel
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-12-2019
Besteldatum
24-11-2019
03-12-2019
Voorraadmanagement systeem lijkt niet op orde want product kan niet geleverd worden. Ben daar wel na enkele dagen pro-actief over geinformeerd en geld is direct terug gestort.
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
03-12-2019
Besteldatum
26-11-2019
03-12-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2019
Besteldatum
18-11-2019
02-12-2019
Jammer dat het lang duurde voordat het bezorgd werd. Wel steeds goed op de hoogte gebracht hiervan
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-12-2019
Besteldatum
25-11-2019
02-12-2019
Super product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2019
Besteldatum
24-11-2019
02-12-2019
De ene dag besteld de andere dag bezorgd keurig verpakt super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2019
Besteldatum
01-12-2019
01-12-2019
Snelle verzending.
Mooi product voor onze kleinzoon
Het rubber paardeschomel.
Top
Een aanrader dit bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2019
Besteldatum
01-12-2019
01-12-2019
Gewoon: goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2019
Besteldatum
24-11-2019
01-12-2019
Goed verpakt, snel geleverd, nette prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2019
Besteldatum
24-11-2019
01-12-2019
Als je een bestelling doet en je hebt het niet na 5 werkdagen en je belt en ze zeggen het wordt vandaag verstuurd dan verwacht je het ook, maar 2 uur later een email dat het vertraagd is en dat ze nog geen aflever datum kunnen noemen .De volgende keer gewoon een ander nemen die wel hun afspraak nakomt
1.67
Matig

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
30-11-2019
30-11-2019
Snel geleverd, goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
30-11-2019
30-11-2019
Nette afhandeling van de bestelling, snelle levering en goede feedback omtrent de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
30-11-2019
Beloofde tijd zou 16.00 zijn, maar pakket was er al om 10.29
Prima dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
30-11-2019
betrouwbaar bedrijf, ik ben tevreden en raad het anderen aan
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
30-11-2019
Levering duurde iets langer maar we werden goed op de hoogte gehouden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
30-11-2019
Levering 1 dag later, prima product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
30-11-2019
30-11-2019
Producten werden snel afgeleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
22-11-2019
29-11-2019
Bij het artikel wat ik besteld had stond dat het tussen woensdag en vrijdag geleverd zou worden, dus ik op donderdag maar even geïnformeerd of het al bekend was wanneer het verstuurd zou worden, want had nog niets gehoord Wordt maandag in magazijn verwacht werd er verteld, waarop ik de bestelling heb geannuleerd, omdat het een cadeautje was voor het weekend. Jammer dat ze zelf niets laten weten
1.00
Slecht

Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
22-11-2019
29-11-2019
Broodtrommel besteld kreeg keurig bevestiging. En excuses omdat het produkt te laat geleverd werd op de beloofde datum werd het produkt keurig afgeleverd. Prima bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
22-11-2019
29-11-2019
Groot aanbod, goede prijzen. Prima service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
29-11-2019
Op tijd, goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
28-11-2019
28-11-2019
Snelle levering, bestelling is goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
28-11-2019
de levering is uitgesteld weet niet wanneer ik het pakketje zal ontvangen als ik dit van tevoren had ik hier niet besteld als het erg lang gaat duren dan bestel ik niets meer
2.00
Matig

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
28-11-2019
28-11-2019
Zeer snelle levering
Geweldig Product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
28-11-2019
28-11-2019
Het apparaat deed het niet
Ik heb hem zo de grond container
In gegooid,
2.33
Matig

frank.nl antwoordt: 05-12-2019
Wat vervelend om te horen dat het product defect geleverd is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas hebben wij geen contact met je gehad over dit probleem. Anders hadden we samen naar een oplossing kunnen kijken. Als het product alleen al is weggegooid wordt dit nu wel lastig. Mocht je het product nog hebben dan kan je nog even contact met ons zoeken om te kijken naar een oplossing.

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
21-11-2019
28-11-2019
Top service, werd erg vriendelijke en behulpzaam geholpen via de helpdesk en product voeldoet volledig aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
28-11-2019
Scherpe prijs. Correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2019
Besteldatum
20-11-2019
28-11-2019
perfect/correct/snel
5.00
Uitstekend

frank.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
frank.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met frank.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.