Beoordelingen voor frank.nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 545 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft frank.nl al 555 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
Superervaring....alleen ...achteraf was de airfryer bij bol.com goedkoper.
nohard feelings...(::)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
Product was zoals verwacht, snel geleverd en gewoon alles prima in orde..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
Afhandeling retouren duurt veel te lang. Ik moet nog geld terugkrijgen. meer dan twee weken geleden geretourneerd
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
Ga morgen de koelbox in gebruik nemen voor de komende drie weken.
We zijn benieuwd naar het resultaat

Met groet
Hjj
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
prima kwaliteit, snelle service en lage prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
18-08-2018
Supersnelle en perfecte levering van het wafelijzer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
scherpe prijs en goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Goed en snel in huis
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Kleine schade aan product, dit heb ik zelf opgelost overigens perfecte levering en informetie
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Er is weining over te zeggen, het is goed geregeld daar zijn wij tevreden over.
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Niets op aan te merken. Geleverd wat ik gevraagd heb en binnen 24 uur. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
17-08-2018
Alles voldoet bovenmate aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
17-08-2018
Goed gesprek gehad met de helpdesk over vooraad en levertijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
was allemaal supper gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Snelle levering je krijgt wat je besteld
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Perfecto
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Nvt
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Ik ben blij dat er niet alleen cijfers moeten worden gegevens, maar ook enige uitleg. Cijfers zeggen vaak weinig, zeker hoe iemand ertoe gekomen is. En om te beginnen, over service kan ik nog niet veel zeggen. De bestelling is gedaan. ging heel gemakkelijk. Is netjes en op tijd bezorgd, maar service c.q. after sales niet nodig gehad. De website is prima, jammer geen tekst meer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Zeer snelle levering en goede kwaliteit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Mooie lamp en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Goede, duidelijke website, prachtige producten en geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Dezelfde dag verstuurd zelfs op zondag Dus erg vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Alles prima in orde en lekker snel geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Snelle levering, zondag besteld, maandag in huis
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Mijn bestelling was makkelijk gemaakt en het product was snel geleverd en neergezet op de goede plek. Ik werd per mail goed op de hoogte gehouden van de voorgang van mijn bestelde product.
Ik heb het product nog niet gebruikt dus kan daarover geen mening geven.
Ik geef als algeheel cijfer een 8
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
prima, snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Goed product en alles is veder goed af gehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
15-08-2018
Vlotte levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Goede informatie. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Super
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
snel en voordelig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
bestelling na 1 dag reeds geleverd. Zelf bijkomende inlichtingen gevraagd via fb en redelijk vlug antwoord gekregen. Niets dan lof.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Product ontvangen de volgende dag. Dit in een tijd waar het moeilijk was. Ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Goed en snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
De Exit zandbak heeft een kleine beschadiging aan de zijkant van de houten zitplank. Dat werd pas ontdekt een paar dagen later. De peuter heeft erg veel plezier met de zandbak en wil de zandbak niet missen. We hebben de zijkant zelf geschuurd.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Een van de weinige shops die nog snel een airco kon leveren in de hitteperiode.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
12-08-2018
Het werd een dag later geleverd dan in eerste instantie werd gezegd. Verder alles prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
12-08-2018
Helemaal tevreden
Ben heel blij met de snelle bezorging en het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
12-08-2018
Duidelijke website, hele snelle levering, goed verpakt, scherpe prijs en uiteindelijk ook goed produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
11-08-2018
Goed verpakt en snelle levering. Ik geef een 8
4.00
Goed

frank.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
frank.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met frank.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.