Beoordelingen voor frank.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.604 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft frank.nl al 5.177 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
25-03-2020
01-04-2020
Ik krijg een mail of ik deze beoordeling wil invullen over de levering van mijn product ik heb echter helemaal geen product gehad. Na dat meerdere kregen de lever datum is verschoven heb ik het nog steeds na bijna 3 weken niet gehad.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
25-03-2020
01-04-2020
Er wordt niet gereageerd op mail. Na 5 x mail gestuurd nog geen antwoord. Order geannuleerd maar toch verstuurd.
Ik heb gelijk retour gestuurd na antwoord op laatste mail terwijl De order al onderweg was met post.nl.
Vandaar deze slechte beoordeling
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
01-04-2020
01-04-2020
Snel verzonden, zorgvuldig verpakt en produkt voldoet aan verwachtingen, dus ik ben een tevreden klant!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
25-03-2020
01-04-2020
Fijn dat jullie mijn eerste bestelling direct hebben aangepast zodat ik het juiste Tunturi Hometrainer kon ontvangen. Ondanks het corona virus was de order snel uitgeleverd. Ik ben door jullie goed op de hoogte gehouden. De hometrainer was eenvoudig in elkaar te zetten. Een prima product en een prima service.

Dank je wel en..... Blijf gezond.

Marijke
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
24-03-2020
01-04-2020
schrik apparaat werk super
bedankt voor de goede en snelle levering
groet leo.berkenvelder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
24-03-2020
01-04-2020
Ik ben heel tevreden over uw service. Ga zo door. Groet. Milena KOlfoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
24-03-2020
01-04-2020
Ik moest wat langer wachten op mijn bestelling, maar dat is natuurlijk logisch met de huidige drukte en problemen met de post rondom het corona virus. Ik ben erg blij met de tunturi halters die ik heb besteld! Ik had ook een kettlebell besteld en heb deze gemakkelijk en gratis terug kunnen sturen omdat ik me toch had bedacht.
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-04-2020
Besteldatum
24-03-2020
01-04-2020
Levertijd zou 3-4 werkdagen zijn, pakketje is nog niet binnen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
31-03-2020
Besteldatum
22-03-2020
31-03-2020
simpel maar wel oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2020
Besteldatum
17-03-2020
31-03-2020
We kochten een zandbak. Op de site stond hij als " in voorraad". Uiteindelijk bleek hij toch te moeten binnen komen en omwille van de corona crisis duurde dat nog eens zo lang. De verwachtte datum van levering werd wel 5 keer veranderd.. dan liever een datum later, maar wel een juiste.. het geleverde materiaal is wel kwaliteitsvol.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
31-03-2020
Besteldatum
31-03-2020
31-03-2020
Mooie kwaliteit kinderlaarsjes, 2 paar gekocht, euro's goedkoper dan ergens anders, vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2020
Besteldatum
24-03-2020
31-03-2020
Vanaf bestelling aankomt bevestiging en product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2020
Besteldatum
24-03-2020
31-03-2020
Alles in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
30-03-2020
Geen bericht, geen mail, geen bevestiging, geen producten, geen contact. Volgens mij een zeer slecht en bedrieglijk bedrijf. Koop hier niet.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
30-03-2020
Had tafeltennis tafel besteld maar deze werd meteen geannuleerd omdat ie niet leverbaar was
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
30-03-2020
Een product besteld dat op voorraad was, na 2 dagen wordt de bezorgen vertraagd tot eind juni. Dit wordt netjes vermeld maar er wordt niet gevraagd of ik nu graag mijn geld terug wil. Na zelf een mail gestuurd te hebben om de order te annuleren is deze dezelfde dag nog geannuleerd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
30-03-2020
Het scherm valt erg tegen, strekt niet tot aanbeveling. Rest OK.
3.67
Goed

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
30-03-2020
very good service even during the special situation
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
22-03-2020
30-03-2020
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
20-03-2020
30-03-2020
Geen enkele reactie op mijn klacht en veel te late vermelding van leveringsonmacht. Geen geste vanuit Frank en geen reactie. Geen service.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
22-03-2020
30-03-2020
Voor 2e keer iets besteld wat niet leverbaar bleek. Adverteren met producten die niet te leveren zijn komt steeds vaker voor. In de hoop dat ik een alternatief aankoop?
Wel direct zonder probleem geld teruggestort, maar voor mij was dit laatste keer Frank
2.00
Matig

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
30-03-2020
30-03-2020
Gewoon, snel, keurig en precies wat ik wilde voor een prima prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2020
Besteldatum
29-03-2020
29-03-2020
laagste prijs, goede kwaliteit, snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2020
Besteldatum
22-03-2020
29-03-2020
Geen commentaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
29-03-2020
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
29-03-2020
Goede snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
29-03-2020
Alles prima! Leveringen, retour ook goed geregeld. Word goed op de hoogte gehouden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
28-03-2020
De luchtbevochtiger maakt meer geluid dan verwacht verder werkt hij uitstekend
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
28-03-2020
Goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces en zeer snel geleverd!!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
28-03-2020
Prima prijs, mooi product en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
28-03-2020
28-03-2020
Makkelijk online te bestellen en optijd bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
20-03-2020
28-03-2020
Hele goede services
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
28-03-2020
evt
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
28-03-2020
prima artikel. snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2020
Besteldatum
21-03-2020
28-03-2020
Snelle levering, prima product en fijne website! Bedankt en tot een volgende keer!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2020
Besteldatum
13-03-2020
27-03-2020
Alles was goed ook het advies vooraf de gebruiksaanwijzing is wel erg summier
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-03-2020
Besteldatum
20-03-2020
27-03-2020
Over het proces wil ik zeggen dat het jammer is dat iets op de site blijft staan , terwijl het niet geleverd kan worden. Omdat het bericht niet kunnen leveren een paar dagen later kwam, heb ik een kans gemist om bij een ander bedrijf hetzelfde product te bestellen. Verzachtende omstandigheid was het feit dat het tijdens de Corona uitbraak gespeeld heeft, maar Toch.
2.00
Matig

Datum van publicatie
27-03-2020
Besteldatum
20-03-2020
27-03-2020
Goedemiddag goed en mooie product en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2020
Besteldatum
27-03-2020
27-03-2020
goede prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2020
Besteldatum
19-03-2020
26-03-2020
Verschrikkelijk snel en pakket was heeeeeel erg goed verpakt!!!
5.00
Uitstekend

frank.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
frank.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met frank.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.