Beoordelingen voor frank.nl



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.904 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft frank.nl al 1.987 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
15-02-2019
canvas tas gekocht mooi groot er zaten onder platen bij, waarom dan geen zij platen terwijl er wel uitsparingen zitten waar ze in kunnen?Als ze alsnog bij geleverd worden gaat het product en service naar 5 sterren.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Snel en correct geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
het kon niet beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Frank doet wat beloofd wordt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Alles ging gewoon goed. En we zijn tevreden over de kwaliteit van het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Ik heb een plancha trolley gekocht voor mijn Campinggaz tafelbarbecue. Snelle levering en goed verpakt. Toppy.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Snelle levering, goed formaat, stevig en mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
De levering van het regenpak was zoals we het besteld hadden en keurig op tijd. Niets op aan te merken, dus een dikke 10.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Alles was precies zoals beschreven was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
14-02-2019
postpakket goed en snel aangekomen. ook status van verzending duidelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Mijn producten waren goed verpakt in een grote doos en werd sneller geleverd dan verwacht. Ben helemaal blij met mijn mooie producten Thx Frank

Cijfer 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Mijn vraag werd snel beantwoordt.
Het product was snel binnen.
Weet helaas nog niet of het werkt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
14-02-2019
De bestelling wordt steeds uitgesteld terwijl ik al betaald heb Ik wil nu per direct mijn geld terug.
1.00
Slecht

frank.nl antwoordt: 15-02-2019
Ik zie dat er inderdaad vertraging is ontstaan bij de aanlevering van voorraad. Onze excuses voor het ongemak Ik heb de bestelling voor je geannuleerd. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit graag

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Uitstekende en prompte levering, conform afspraak dus "just in time" ook via de koerier Wat ons betreft top
Wim Ham, Harderwijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Snel en netjes afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Product veel te laat geleverd op mijn verstuurde mail over de verlate levering nooit een reactie gehad.
2.00
Matig

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Netjes,snel,goed op de hoogte van levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
14-02-2019
's Avonds laat een elektrische onderdeken besteld, de volgende dag rond het middaguur al in huis. De kortingscode die ik kreeg voor het geven van een rapportcijfer bij een eerdere bestelling kwam prima van pas. En hij was al zo goedkoop De deken bevalt trouwens prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
de eerstkeer een bestellinggedaan ik geef een 9.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Snelle bezorging goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Doos was niet goed dicht geplakt. Deze is hersteld door postNL.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
snel en eerlijk
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Fast super service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Goed product en zeer snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
13-02-2019
Snel ontvangen. Prima enkelgewichten, alleen ze mochten van mij iets kleiner.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Prima snelle, verzorgde bezorging en ben erg tevreden over de mooie Inventum waterkoker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
31-01-2019
12-02-2019
Prima levering, snel en zorgvuldig
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Snelle levering. Makkelijk te bestellen en een goed produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Goed en goedkoper dan bij anderen en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
12-02-2019
Als ik een aankoop online doe op de epad kan ik niet gelijk de betaling doen
en dat vind ik juist zo gemakkelijk
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
binnen 1 dag geleverd, duidelijke gebruiksaanwijzing/installatie, precies wat wat beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
bestelling gedaan en perfect verlopen allemaal een aanrader dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
12-02-2019
Goed verpakt en snelle levering.
Mooi product dik tevreden.
5.00
Uitstekend

frank.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
frank.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met frank.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.