Certificaat voor tent-expert.nl

No. X5241F1F8545E9D94EC6B81F3ADBDC102
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor tent-expert.nl



Goed

3.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 5 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft tent-expert.nl al 18 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
08-08-2018
De REGATTA HALIN 3 TENT werd snel geleverd. Op de camping opgezet bleek hij echter niet de beschreven maten te hebben en pasten er slechts 2 personen in. De overgebeleven ruimte aan het hoofdeind was helaas ook niet genoeg voor onze bagage. Wel een leuke tent voor 2 personen, makkelijk op te zetten ook
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-07-2018
Besteldatum
28-07-2018
28-07-2018
Als je schreeuwt op je site dat je de volgende dag levert als er voor 23.59 besteld word, doe dat dan ook. Ik bestelde niet voor niets bij jullie. Rustig een dag wachten met de bestelling verwerken slaat nergens op. Dag na de beloofde dag alsnog te gekregen. Bij mail hierover (die binnen 48 uur beantwoord zou worden word het pas na een week beantwoord met het was druk.... Koop ik niets voor.
2.33
Matig

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
21-06-2018
Prima tent, eenvoudig op te zetten. Misschien niet ideaal voor hiken vanwege de wat langere stangen, we gaan het uitproberen. Sober verpakt maar goed overgekomen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
Hoogwaardig product, snelle toezending en goed verpakt.
Nette en snelle afhandeling van vraag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
23-04-2018
23-04-2018
Prima tent voor motortocht :-)
4.33
Goed

tent-expert.nl

tent-expert.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
tent-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met tent-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.