Certificaat voor lamp-expert.nl

No. X5598E7459BE90D0D212C94F0115A24EE
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lamp-expert.nl



Uitstekend

4.56/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 36 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lamp-expert.nl al 292 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-07-2020
Besteldatum
12-07-2020
12-07-2020
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-06-2020
Besteldatum
14-06-2020
21-06-2020
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2020
Besteldatum
04-06-2020
11-06-2020
Alles is in perfecte staat en het lamp is wat we verwacht hadden. Wij zijn er super blij mee. Dank jullie wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-06-2020
Besteldatum
01-06-2020
09-06-2020
Zeer slecht en geen contact te krijgen retour duurt zeer lang oplichters
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-06-2020
Besteldatum
23-05-2020
02-06-2020
Ik heb de verkeerde lamp geleverd gekregen , en ze reageren niet op het contact formulier en niet via de mail! Heel teleurstellend. Heb lamp teruggestuurd, ben benieuwd wanneer ik mijn geld terug gestord krijg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2020
Besteldatum
28-04-2020
05-05-2020
Prima service!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2020
Besteldatum
13-04-2020
20-04-2020
De manier van bevestigen vd lampen was écht een ramp. 2 dezelfde lampen gekocht en 2 verschillende manieren om te bevestigen. Als je op een ladder staat zou je eigenlijk 4 handen moeten hebben.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-04-2020
Besteldatum
02-04-2020
10-04-2020
Voor besteld en binnen. De lamp is zoals beschreven. Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
31-03-2020
Snelle service
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
30-03-2020
Alles is geleverd zoal afgesproken. Ziet er goed uit. i.v.m. renovatie nog niet getest.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2020
Besteldatum
15-03-2020
22-03-2020
Goede kwaliteit en mooie lamp!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2020
Besteldatum
24-02-2020
03-03-2020
Correcte aflevering.
Heel fijn dat het verzekerd was
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2020
Besteldatum
18-02-2020
25-02-2020
Duidelijke site, makkelijk om te bestellen, snel binnen, goede kwaliteit, dus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2020
Besteldatum
10-02-2020
19-02-2020
prima alles
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2020
Besteldatum
16-01-2020
16-01-2020
Helemaal zoals je hoopt dat idealiter zo’n proces verloopt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2020
Besteldatum
26-12-2019
02-01-2020
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2019
Besteldatum
23-12-2019
30-12-2019
Snelle en correcte levering van exact juiste product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2019
Besteldatum
13-12-2019
25-12-2019
Werden heel goed op de hoogte gehouden van de levering omdat er wat vertraging was
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
26-11-2019
04-12-2019
Prima op tijd geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-12-2019
Besteldatum
03-12-2019
03-12-2019
De lamp nog niet gebruikt maar perfect geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
30-11-2019
De doos was kapot en met plakband dichtgeplakt. Echt niet netjee
1.67
Matig

lamp-expert.nl antwoordt: 05-12-2019
Wat vervelend dat je jouw bestelling zo hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom willen we onze excuses hiervoor aanbieden. Ik hoop dat desondanks de producten wel goed zijn overgekomen. Mocht dit niet zo zijn dan horen we graag van je.

Datum van publicatie
26-11-2019
Besteldatum
26-11-2019
26-11-2019
Snelle service, prettige klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2019
Besteldatum
24-11-2019
24-11-2019
prima lamp.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
11-11-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
19-10-2019
heel tevreden , aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
17-10-2019
17-10-2019
Vlotte levering en producten keurig en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
10-10-2019
Alles was vlot gegaan
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
de levering duurde een week en jammer dat er geen (led)lamp bij zat.
Nu moest ik eerst de deur uit om de juiste lamp te kopen voordat ik e.e.a. kon beoordelen. verder mooie lamp.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
04-10-2019
prima serviceverlening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
26-09-2019
29-09-2019
snelle levering prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
De kleur van de lamp werd als koper omschreven. De kleur is eerder roze te noemen. Komt dus niet overeen met de beschrijving. Dat is jammer.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
26-07-2019
26-07-2019
Netjes verpakt,snelle levering,produkt precies hoe ik dacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
Alles naar wens verlopen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
16-07-2019
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
4.50
Uitstekend

lamp-expert.nl

lamp-expert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
lamp-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lamp-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.