Beoordelingen voor seniorentelefoon-expert.nl



Goed

4.25/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 27 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft seniorentelefoon-expert.nl al 40 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
27-10-2019
11-11-2019
Snelle procedure en een geweldige klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
28-10-2019
04-11-2019
Prima telefoon
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
25-10-2019
01-11-2019
De afhandeling is goed geslaagd

Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
16-10-2019
25-10-2019
Goede service werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd werd
mijn cijfer is 8+
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
23-10-2019
hij was 1 dag later al geleverd en mijn moeder is er erg blij mee.
in het bijzonder met alle voorkeurtoetsen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2019
Besteldatum
15-10-2019
22-10-2019
alle 4 boekjes over het gebruik van de telefoon in een andere taal, GEEN nederlands.
heel irritant
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
06-10-2019
Na levering in de zaak naar tevredenheid laten installeren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
24-08-2019
01-09-2019
Zoals al aangegeven ben ik erg tevreden.
Had een verkeerde type hoesje besteld. Maar naar een vriendelijk telefoontje was alles snel en keurig geregeld, Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
10-07-2019
04-08-2019
De levering was snel en de telefoon voldeed aan de verwachtingen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
29-07-2019
Ik heb voor 't eerst een smartfone. Moet alles nog ontdekken en leren .
Kan op dit moment geen juiste beoordeling geven.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
Perfecte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
23-06-2019
09-07-2019
Ontvangst een week later dan in eerste email stond vermeld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
16-05-2019
iedere avond ontvangen wij een email dat hij nog niet geleverd wordt 9-5 besteld zou 10-5 geleverd worden enkele dagen vertraging snap ik nog wel, maar nu zijn we al 6 dagen verder.
1.00
Slecht

seniorentelefoon-expert.nl antwoordt: 17-05-2019
Bedankt voor je bericht. Wegens een fout in ons voorraadsysteem krijg je steeds een nieuwe mail met een nieuwe leverdatum. Dat is absoluut niet de bedoeling Onze excuses voor het ongemak. Ik moet even uitzoeken wat hier precies aan de hand is. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
11-05-2019
het pakket goed ontvangen prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
04-05-2019
Zeer tevreden over de communicatie, het product en de snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
03-05-2019
Pas ontvangen Nog weinig
Ervaring
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
27-04-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
26-04-2019
zonder toelichting
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Prima in orde, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
Slechte service .,email wordt een week later beantwoord
Per telefoon bijna niet te bereiken
Ik heb 35 min in wachttijd gezeten
Heel slech
1.50
Matig

seniorentelefoon-expert.nl antwoordt: 05-04-2019
Wat vervelend om te horen, onze excuses voor het ongemak! Het kan soms wat drukker zijn in de lijn. Op drukkere momenten wordt er doorgaans binnen 10 minuten opgenomen. Daarnaast zijn we ook via chat (op onze website) en Facebook bereikbaar. Ik zie dat je vraag inmiddels is behandeld. Mocht je echter nog vragen hebben dan horen we dit graag!

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
03-04-2019
Nvt
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
10-03-2019
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
07-03-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
02-03-2019
ordernummer 2505580
Op 21-02 jl heb ik een mail naar de klantenservice gestuurd met de vraag of ik een nieuwe factuur kon krijgen, omdat ik de mail waarbij de factuur van de doro 6030 zat, per ongeluk heb verwijderd. Ik heb tot op heden nog geen enkel bericht ontvangen. Dus de klantenservice kan wat mij betreft wel wat verbeterd worden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
28-02-2019
Snelle levering.
Zeer goed product
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
12-02-2019
Fijn toestel voor de oudere mensen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
06-01-2019
Snel geleverd,prima informatie met betrekking tot het moment van leveren
5.00
Uitstekend

seniorentelefoon-expert.nl

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
seniorentelefoon-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met seniorentelefoon-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.