Certificaat voor onlineprinters.be

No. X5BC453ACD75753A4C6622BEC88691A58
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.be



Goed

4.39/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 341 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft onlineprinters.be al 3.222 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Perfecte service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
17-05-2019
17-05-2019
Ik heb ieder jaar hetzelfde formaat van flyer en toch krijg ik altijd de melding om iets aan te passen aan het formaat.
Korting voor volgend jaar?
4.00
Goed

onlineprinters.be antwoordt: 20-05-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de status van de bestelling te bekijken. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
16-05-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Leveringen zijn stipt, drukwerken altijd prima.
Een keer een foutje gehad met een paar spandoeken, waarvoor ik prompt een tegemoetkoming heb ontvangen.
Bij vragen krijg ik altijd duidelijk antwoord.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
15-05-2019
Deze bestellinging was in orde. 9/10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
14-05-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Alles was in orde.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
13-05-2019
Product is goed, alleen hebben ze die naar mijn factuur adres gestuurd en moesten die nog eens opnieuw naar mijn lever adres sturen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
11-05-2019
Ik heb eerst een volledig verkeerde bestelling ontvangen - ander bedrijf, maar men heeft dit direct voor mij opgelost. Natuurlijk is de vraag waar mijn eerste levering is en wat men daar mee doet ? - privacy .Maar men heeft mij vriendelijk en snel geholpen
4.33
Goed

onlineprinters.be antwoordt: 13-05-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
11-05-2019
Geachte

Mijn bestelling is nog altijd niet toe gekomen via DPD. Mijn paket ligt al van 6/05/2019 bij dpd office inn Kortrijk. Gisteren met dpd gebeld (9/05) melding gekregen dat ze vandaag 10/05 gingen leveren. vandaag terug niets ontvangen.
Ben niet meer geneigd om te bestellen bij Onlineprinters dankzij de slechte levering van DPD. Is al niet de eerste keer dat met hen iets misloopt.
mvg
5.00
Uitstekend

onlineprinters.be antwoordt: 13-05-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u het product nog niet ontvangen heeft. Wij zullen de verzendstatus z.s.m. voor u checken en u via email informeren. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Ik ben over heel de lijn wel tevreden. De rugzakjes zijn wel groter dan ik verwacht had. Dat ligt natuurlijk aan mij, omdat ik niet zo goed afmetingen kan inschatten maar wat mij zou helpen, is een foto van een rugzakje op een persoon. Ik heb gezien dat je dat bij sommige van je producten wel doet en bij sommige niet. Het draagt zeker bij aan de helderheid en een correcte inschatting. Mvg, M.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
09-05-2019
Ook wanneer het eens niet goed loopt, toch een snelle en efficiënte oplossing. prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
08-05-2019
Beste, vorige week een reclamatie ingediend, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen.

Het drukwerk bestond blijkbaar uit 2 paketten. Op zich geen probleem natuurlijk, maar er is er slechts één op tijd toegekomen. Het 2de pakket is slechts 2 dagen later toegekomen. Te laat dus voor het evenement en de klant wil zijn drukwerk NIET betalen.

Graag dringend uw reactie.
Groeten Peter Hollez.
4.00
Goed

onlineprinters.be antwoordt: 09-05-2019
Bedankt voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement zal binnenkort contact met u opnemen om een feedback over de reclamatie te kunnen geven . Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
Kleur van de prints is niet wat ik van jullie gewend ben...
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
06-05-2019
Alles perfect, zoals altijd Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
05-05-2019
fast and reliable service. We printed on recycled paper to save trees - well done.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
04-05-2019
Sinds de start van mijn eenmanszaak mijn vaste leverancier voor al mijn drukwerk. Super kwaliteit, steeds correct geleverd conform de afspraken in een verpakking die tegen een stootje kan en alles tegen een meer dan correcte prijs. Ik kan Onlineprinters iedereen aanraden met een gerust geweten.
5.00
Uitstekend

onlineprinters.be antwoordt: 06-05-2019
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
02-05-2019
Alles , altijd , tip top in orde Al jarenlang
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
01-05-2019
De levering via D.P.D. was wel wat laat maar waarschijnlijk door de Paasdagen. Hadden deze keer ook GEEN email gekregen wanneer de levering zou plaatsvinden. Anders zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
30-04-2019
30-04-2019
niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
26-04-2019
Slechte kwaliteit van omslagen.
2.33
Matig

onlineprinters.be antwoordt: 29-04-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
Valt nog niets over te oordelen: product nog altijd niet binnen. De transporteur heeft geleverd naar het factuuradres ipv het verzendadres. Daarover gebeld zouden ze (transporteur) het in orde maken maar niets bleek minder waar: opnieuw naar het factuuradres waar niemand was. Toen geleverd naar een pick up adres, maar tot heden heb ik het nog niet. Afwachten dus maar.
1.00
Slecht

onlineprinters.be antwoordt: 23-04-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
steeds tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
19-04-2019
levering werd bij buren gedaan ipv bij mij...voor de ret alles ok
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
16-04-2019
De enveloppen waren veel te lucht ingepakt, waardoor de dozen beschadigd zijn toegekomen, gelukkig waren er maar enkele enveloppen beschadigd.
3.00
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 17-04-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. We streven ernaar voortdurend onze kwaliteit en onze service nog verder te verbeteren. Bedankt dat u ons geattendeerd heeft. Met vriendelijke groeten, Het team van Onlineprinters

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
15-04-2019
vertraging met drukken: te laat geleverd, elders moeten laten herdrukken tegen duurdere prijs om ze tijdig te hebben, dus nu 10 000 enveloppen voor de vuilbak, en 100 euro korting, maar uiteindelijk met andere bestelling bij veel te veel betaald: goedkoop is duurkoop
2.33
Matig

onlineprinters.be antwoordt: 16-04-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. We streven ernaar voortdurend onze kwaliteit en onze service nog verder te verbeteren. Bedankt dat u ons geattendeerd heeft. Graag staan wij u bij vragen betreffende onze service en producten te woord. Bel simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
12-04-2019
Enige minpunt:jullie verwittigen via mail wanneer je zal leveren.Maar ik heb geen computer noch internet bij mij/thuis.Dus is de kans klein dat ik toevallig a.e. computer zit&dat'k die kan verlaten om rap naar huis te gaan OF ik moet mijn huis verlaten om te gaan zien&zo mis ik de bode die het brengt.Gelukkig was'k maandag te laat naar de computer kunnen vertrekken waardoor ik toevallig thuis was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
12-04-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
09-04-2019
Ik heb één opmerking ; wanneer we werken met een passe-partout rond de afbeelding is het snijden niet altijd zo correct. Ik gebruik steeds dezelfde lay-out als ik het ontwerp maak en bij de laatste (voorlaatste bestelling) was de rand rechts breder dan de rand links. Verder absoluut tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
zoals steeds goed product, uitstekende kwaliteit en perfecte service. Doe zo voort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
Zeer tevreden met het verloop van de bestelling en de levering. Het drukwerk was héél verzorgd en volledig naar onze wens. Bravo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
de stickers zijn niet gecentreerd gesneden waardoor het resultaat zeer amateuristisch oogt.
2.67
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 09-04-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
07-04-2019
Goed en duidelijke website, met uitgebreide artikels.
Drukwerk gewoonweg professioneel uitgevoerd en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
06-04-2019
de producten voldoen volledig aan de verwachting, het duurt wel vrij lang voor je de bestelling toegezonden krijgt, al wordt daar wel open en correct over gecommuniceerd, dus op zich weet je dat op voorhand. de service an sich is meer dan ok.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
Al jaren klant... perfecte verhouding prijs kwaliteit service snelheid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
Correcte leveringstijd en afgewerkt produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
Ik vond bij het ingeven van de bestelling niet direct de 1 zijdige print... had dus recto verso aangeklikt... heb dus uiteindelijk meer betaald dan nodig was... Vermits het order volgens jullie klantendienst onmiddellijk aan een productielijn was toegewezen kon een aanpassing niet meer... Jammer..;
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
zeer tevreden over het drukwerk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
Super service en ecologisch :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
04-04-2019
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

onlineprinters.be klantbeoordeling

onlineprinters.be

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.be werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Tel: +32 2 5887038
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.be
onlineprinters.be
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Dr.-Mack-Str. 83
90762 Fürth
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.