Certificaat voor nl.onlineprinters.be

No. X5BC453ACD75753A4C6622BEC88691A58
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor nl.onlineprinters.be



Goed

4.37/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 730 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 2.395 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
goede kwaliteit, goeie prijs. En goeie communicatie in de voorbereiding.
5.00
Uitstekend

Drukwerk was heel goed. Bedankt
5.00
Uitstekend

proficiat
alles was volledig in orde
grtn
filip
5.00
Uitstekend

De levertijd en productietijd is lang voor de gevraagde producten.
3.67
Goed

Alles in orde, door het gekozen product uv vernis iets langere productie tijd.
4.00
Goed

Alles verloopt perfect
5.00
Uitstekend

Perfect
5.00
Uitstekend

4.67
Uitstekend

Top
5.00
Uitstekend

Alles perfect verlopen, drukwerk zoals gewenst.
5.00
Uitstekend

Had bestelling geplaatst op 5 juni, werd gisteren (20 juni) pas geleverd...

Niet zo fraai, hè?
2.00
Matig

nl.onlineprinters.be antwoordt: 22-06-2017
Bedankt voor uw feedback. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u hiervoor simpelweg met onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Aanbod, prijs/kwaliteit en geleverd product is uitstekend.
Doorlopen van het betalingsproces is omslachtig en kan enkel product per product. Igv meerdere producten per bestelling is dit een drempel.
4.33
Goed

De producten waren goed van kwaliteit, echter is er iets misgegaan bij de levering. Normaal ging ik de producten donderdag of vrijdag ontvangen, echter werd dit dinsdag nadien, door een fout bij DPD volgens mij, aangezien ze wel tijdig binnen waren geleverd door OP. Veel voor gebeld naar hun betalende helpdesk en naar OP helpdesk.
3.67
Goed

Mooi drukwerk , goede opvolging en communicatie richting klant, correcte levering
4.00
Goed

Goed prijs/kwaliteit verhouding, combineren van bestellingen zou mooi zijn
4.67
Uitstekend

nl.onlineprinters.be antwoordt: 21-06-2017
Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

NIETS op aan te merken
5.00
Uitstekend

alles ok
4.00
Goed

best of the best
5.00
Uitstekend

Ik heb al heel veel besteld, en steeds 100 in orde. Maar deze keer was de doos beschadigd en het drukwerk in de doos was niet apart meer ingepakt, dus ook sommige hoekjes beschadigd. Jammer. Het drukwerk was dan ook identiek dezelfde maat als de doos.
4.00
Goed

Onlineprinters levert een uitstekende service, snel en uitstekende producten.
5.00
Uitstekend

nl.onlineprinters.be antwoordt: 20-06-2017
Heel fijn dat wij u hebben kunnen overtuigen. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Reeds meerdere jaren laten wij onze posters afdrukken bij onlineprinters en dit tot onze algehele tevredenheid
5.00
Uitstekend

Wij bestellen altijd grote hoeveelheden bij onlineprinters, de bezorging is altijd binnen het aantal aangegeven werkdagen bezorgd, het drukwerk is uitstekend zoaks de beschrijving en bovendien voor een erg lage prijs We kunnen niks opmerken.
5.00
Uitstekend

Prima Niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

We blijven tevreden klanten
5.00
Uitstekend

Zeer goede service en de kwaliteit is uitstekend.
5.00
Uitstekend

nl.onlineprinters.be antwoordt: 19-06-2017
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij kijken reeds uit naar uw volgende bestelling en u opnieuw in onze onlineshop te mogen begroeten. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Geweldig goede services en kwaliteit van het bestelde product .
Enkel zou het super handig zijn om de dag voor de levering plaatsvind een mailtje te versturen zodat de persoon van de bestelling hier rekening mee kan houden .
4.67
Uitstekend

alles perfect gelopen
5.00
Uitstekend

Naamkaartjes laten drukken, maar slechte service.

Niet correct afgesneden, bijgevolg witte randen op een volvlak. Er werd ook een ronding van 3 mm gevraagd welke ook niet werd uitgevoerd. Ik wacht al twee dagen op een herdruk zonder antwoord. Hopelijk gebeurt dit op deze manier.
1.67
Matig

nl.onlineprinters.be antwoordt: 16-06-2017
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u teleurgesteld bent. Uw klacht is momenteel in bewerking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

De afwerking (kappen) viel wat tegen
3.00
Redelijk

oke
5.00
Uitstekend

Alles in orde
5.00
Uitstekend

Goed
3.67
Goed

Wij zijn 100 tevreden
5.00
Uitstekend

Alles wordt naar wens afgewerkt en volgens gegeven afspraak geleverd.
Prima
5.00
Uitstekend

Het opgeleverde pdf formaat werd goedgekeurd. Afdruk is echter niet volgens wens aangezien er tekst ontbreekt na het afsnijden.
2.33
Matig

nl.onlineprinters.be antwoordt: 12-06-2017
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Onze klantenservice heeft reeds contact met u opgenomen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Overzichtelijke website. Degelijke producten voor een zeer scherpe prijs
Eenvoudige upload van bestanden. Snelle en degelijke verzending.
4.33
Goed

goed geprint en snel, zoals gewoonlijk
5.00
Uitstekend

super allleen prijs placemats niet compatibel met concurentie
5.00
Uitstekend

Te veel witruimte
3.67
Goed

Dringende levering (extra kosten hiervoor) was onvolledig
Telefonisch onmiddellijk contact, maar daar kunnen ze geen oplossing bieden om snel bij te leveren (call centrum ipv problemsolver).
Ik heb bijkomend drukwerk wat te weinig was geannuleerd gezien de te late uitnodiging niet meer relevant was. Doch dit drukwerk is toch nog doorgegaan.
Ik ben wel tevreden over de financiële compensatie.
2.33
Matig

nl.onlineprinters.be antwoordt: 06-06-2017
Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat wij u een tevreden compensatie hebben kunnen aanbieden. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

nl.onlineprinters.be

nl.onlineprinters.be werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel: +49 9161 6209805
Fax: +49 9161 89892000
info@onlineprinters.be
nl.onlineprinters.be

Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO)
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met nl.onlineprinters.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.