Certificaat voor onlineprinters.be

No. X5BC453ACD75753A4C6622BEC88691A58
 

Geldig vanaf
05-06-2014
Geldig tot
04-06-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor onlineprinters.be



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 394 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft onlineprinters.be al 3.092 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
23-01-2019
Tot nu hebben we uitstekende ervaringen bij de samenwerking met Onlineprinters
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
17-01-2019
17-01-2019
Meestal verloopt alles zeer correct en alsxer al eens iets misgaat wordt dit op een zeer correcte manier opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Levering volgens afspraak.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
De bestelling liet wel heel lang op zich wachten
2.33
Matig

onlineprinters.be antwoordt: 16-01-2019
Hartelijk dank voor uw feedback. De levertijd is opgebouwd uit productietijd + verzendtijd. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u simpelweg onze klantenservice op. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
beschadiging van verpakkingen vooral zware dozen zijn steeds stuk, of gescheurd ....
3.33
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 16-01-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u niet tevreden bent met onze service. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
07-01-2019
Service is voor mij onvoldoende omdat er geen vlot contact mogelijk is over bestellingen die problemen geven qua scherpte
ik ontvang soms na enkele dagen de vermelding dat de druk niet doorgaat
omwille van onduidelijke kwaliteit,
3.33
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 10-01-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
07-01-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
04-01-2019
Onnauwkeurig snijwerk
3.00
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 07-01-2019
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
04-01-2019
De bestelling was bijna 3 weken onderweg De tijdspanne tussen het deponeren en het afleveren duurde meer dan 10 dagen. Ongeacht de feestdagen toch wel een heel erg lange periode...
Kan beter
Groet,

Paul Poelmans
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
04-01-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
03-01-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
28-12-2018
28-12-2018
Normaal heel tevreden van Onlineprinters. Alleen hebben we 2 bestellingen gedaan, en eentje is zopas maar in productie gegaan, en komt hierdoor pas volgend jaar ter bestemming. Hierdoor hebben we extra uitgaven aan portokosten. De communicatie hierover was ook niet zo best.
Toch blijf ik voorlopig het vertrouwen hebben in jullie. Intussen zijn er al terug nieuwe bestellingen geplaatst.
3.33
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 31-12-2018
Bedankt voor je waardering. We willen onze klantenservice altijd verbeteren en we zijn blij als u het ons vertelt. soort Groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
28-12-2018
28-12-2018
De stickers zijn niet mooi afgesneden waardoor ons logo niet gecentreerd staat, wat wel het geval was op het voorbeeld...
3.00
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 31-12-2018
Bedankt voor je waardering. We willen onze klantenservice altijd verbeteren en we zijn blij als u het ons vertelt. soort Groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
25-12-2018
27-12-2018
De service kan voor de klant beter zijn om de dag en het tijdstip te selecteren waarop ze het product thuis willen ontvangen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
26-12-2018
UITSTEKEND
5.00
Uitstekend

onlineprinters.be antwoordt: 28-12-2018
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met ons. Wij kijken reeds uit naar uw volgende order. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
26-12-2018
Ze waren niet gesneden, doos bij levering was stuk?
1.00
Slecht

onlineprinters.be antwoordt: 28-12-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
26-12-2018
Drukwerk per express besteld, levering 5 dagen in beslag genomen
3.00
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 28-12-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
26-12-2018
Vroeger geleverd dan gedacht. Mooie kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
25-12-2018
25-12-2018
altijd zeer tevreden dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
23-12-2018
zoals steeds in orde - en tevreden klant
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
21-12-2018
De verpakkingen van het drukwerk waren in heel slechte staat de helft was los en kapot gescheurd.. gelukkig heel weinig schade aan het drukwerk..
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
14-12-2018
Wisselende levertermijnen, sterk afhankelijk van gebruikte transporteur.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
13-12-2018
Zeer slecht gedrukte kleuren + schade aan het product.
2.00
Matig

onlineprinters.be antwoordt: 17-12-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Ik kon de levering volgen, en dit ging vrijdag in de late namiddag geleverd worden, maar plots was de levering afgebroken en verschoven naar maandag, waardoor ik dit maar maandag heb ontvangen. Ik had dit nodig voor het weekend, dus spijtig genoeg te laat.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
07-12-2018
perfecte kwaliteit en goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
Print en levering zoals beloofd.
De photoshop template op de website is voor een amateur zoals ik heel nuttig bij de aanmaak van het drukwerk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
06-12-2018
De bestelling was 2/3 dagen later dan voorzien
3.00
Redelijk

onlineprinters.be antwoordt: 07-12-2018
Bedankt voor uw feedback. Graag informeren wij u nauwkeuriger betreffende onze levertijden in onze onlineshop of belt u hiervoor simpelweg met onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, uw Onlineprinters

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
30-11-2018
30-11-2018
Verzending mag een dagje sneller, het pakje was een week onderweg :-(
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
Ik bestel bij jullie omdat jullie enkele voordelen hebben. Mijn klacht bij een vorige bestelling werd echter niet ernstig genomen dus ik zie geen reden voor een goede beoordeling. Zodra de concurrentie dezelfde voordelen biedt bestel ik nooit meer bij jullie.
1.00
Slecht

onlineprinters.be antwoordt: 29-11-2018
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u niet tevreden bent met onze service, Neem a.u.b contact met ons op, zodat wij de reden van uw ontevredenheid vernemen en wij daarvoor een oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, uw onlineprinters

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
Alles stipt en zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
27-11-2018
27-11-2018
Levering een halve dag na vooropgesteld tijdstip
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
26-11-2018
foute flyers
2.33
Matig

onlineprinters.be antwoordt: 27-11-2018
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze kwaliteitsmanagement heeft reeds via e-mail contact met u opgenomen om het problem op te lossen. Neem a.u.b. contact met ons op wanneer u de e-mail niet heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Uw Onlineprinters

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
26-11-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
24-11-2018
Zoals altijd onverbeterbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
23-11-2018
Wel soms vragen bij de efficiëntie van de leveringen
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
23-11-2018
goede wijn behoeft geen krans
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
malheureux que votre production soit très fortement entachée par un service de livraison déplorable depuis que vous avez changé de transporteur plus rien ne fonctionne. je pense sérieusement ne plus faire mes imprimés chez vous faute de pouvoir les recevoir. dommage
4.00
Goed

onlineprinters.be antwoordt: 23-11-2018
Merci beaucoup pour votre évalutation et votre remarque. C’est grâce à vos commentaires que nous pouvons continuer à améliorer notre service. C’est avec plaisir que nous vous accueillerons à nouveau dans notre Boutique en Ligne. Cordialement, Votre équipe Onlineprinters

onlineprinters.be klantbeoordeling

onlineprinters.be

Drukwerk gewoon online bestellen!

onlineprinters.be werd op 05-06-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Wij, Onlineprinters GmbH, produceren in ons eigen bedrijf individueel vormgegeven drukwerk als flyers, postkaarten, mappen, posters, briefpapier, visitekaartjes, brochures, catalogi, reclamesystemen en nog veel meer in een hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Contact
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Tel: +32 2 5887038
Fax: +49 9161 89892000
service@onlineprinters.be
onlineprinters.be
Winkel-exploitant
Onlineprinters GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 10
91413 Neustadt an der Aisch
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Fürth HRB 11487
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Dr. Michael Fries (CEO), Dirk A. Müller (CFO), Christian Würst (CCO)
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met onlineprinters.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.