Certificaat voor lif24

No. X5BD0EBCD1A75BAA0A634D42CB16C393D
 

Geldig vanaf
26-07-2018
Geldig tot
25-07-2021
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lif24



Goed

3.88/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 101 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lif24 al 204 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
26-07-2020
Besteldatum
26-07-2020
26-07-2020
De kwaliteit van product is goed. De service daarentegen is slecht! levering kon wegens Corona langer duren en daarbij zouden ze actief communiceren. Helaas was dat niet het geval. We kregen een verwachte datum maar na elke dag was die datum ook een dag verschoven. (Zichtbaar na inloggen op site) Na 2 weken een klacht verstuurd en werd het artikel snel verstuurd zonder enige reactie op mijn klacht
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
23-07-2020
Besteldatum
24-04-2020
23-07-2020
Op de site staat een levertijd van 12-15 dgn, dat klopt sowieso al niet en toen ik een datum in de toekomst aangaf werd gereageerd dat het nog 4 wkn langer duurde. Op zich niet heel erg maar komt niet overeen met info op de website. In de week van afspreken voor levering niks gehoord en bij navraag zou ik teruggebeld worden. Niet gebeurd. Zelf opgelost door leverancier te bellen. Product is top!
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-07-2020
Besteldatum
04-05-2020
22-07-2020
nog nooit een dergelijke service gehad! flexibel, zij antwoorden super snel. ik ben meer dan tevreden
customer centricity is daar hun motto en we zien het wel!

twijfel niet en laat u maar bestellen !
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2020
Besteldatum
14-07-2020
14-07-2020
Tuinset netjes geleverd. Montage was simpel met de handleiding die er bij zat. Tevreden!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2020
Besteldatum
13-07-2020
13-07-2020
Twee weken geleden kapot ontvangen, de doos was intact dus de kruk is kapot verzonden en nu nog geen oplossing ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
10-07-2020
Besteldatum
10-07-2020
10-07-2020
Hebben hier house nordic stoelen gekocht. Erg blij mee. Goede kwaliteit en prima service na een vraag over het product. Kortom erg tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-07-2020
Besteldatum
04-05-2020
03-07-2020
Er was een productiefout in een van de onderdelen en na een mailtje hebben ze dit meteen in orde gebracht, met snelle levering van het onderdeel. Zeer tevreden.
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-07-2020
Besteldatum
03-07-2020
03-07-2020
Bestellen ging snel. Levering gelukkig ook, en ze zittenheerlijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2020
Besteldatum
06-05-2020
28-06-2020
Hele fijne mooie stoel,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2020
Besteldatum
26-06-2020
26-06-2020
We hebben de tuinbank al even in ons bezit. Montage was goed te doen. Levering was snel, kortom tevreden!!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2020
Besteldatum
22-06-2020
22-06-2020
Ik had besteld op 14mei, levertijd was 15-23 dagen. Ik heb meer als een maand gewacht, werd niet op de hoogte gehouden en heb wel 10 keer gebeld om juiste informatie te kunnen verkrijgen. Online stond de stoel in voorraad, wel 15 stuks dit verminderde elke dag.
Ik kreeg een verzendmail en plots veranderde de levertijd naar 1-2 dagen (voor 20:30u besteld, morgen in huis).
Niet tevreden dus.
2.00
Matig

lif24 antwoordt: 24-06-2020
Bedankt voor uw feedback. De levertijd was binnen de 23 dagen. De voorraad die dan gecommuniceerd was, is van een buitenlands magazijn (daarom ook de langere levertijd). Daar zijn we live mee gekoppeld. Daarom loopt die voorraad ook terug. Indien de voorraad bij ons in Nederland is, gaat de levertijd naar 1-2 dagen. Dan kunnen we snelle leveren :)

Datum van publicatie
22-06-2020
Besteldatum
22-06-2020
22-06-2020
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2020
Besteldatum
11-06-2020
22-06-2020
Ons bestelde bureau bestond klaarblijkelijk uit twee pakketten die gelijktijdig aan de bezorgdienst zijn meegegeven. Echter de poten kregen wij op zaterdag bezorgd en de overige spullen op maandag. Wat bleek, het bureau wordt deels met de particuliere service bezorgd en deels met de zakelijke. Waarschijnlijk om financiële redenen. Heel erg onhandig!! Verder prima
3.33
Redelijk

lif24 antwoordt: 24-06-2020
Bedankt voor uw feedback. DHL wil bij enorme drukte (wat nu het geval is ivm Corona) de leveringen wel eens opsplitsen. Hier hebben wij helaas, hoe we graag we dat ook zouden willen, niet altijd invloed op. Hopende op uw begrip Fijn dat alles is geleverd. Veel plezier met uw bureau :)

Datum van publicatie
21-06-2020
Besteldatum
05-05-2020
21-06-2020
Slechte communicatie over alles!!! En 2x een flink beschadigde kast ontvangen. Nu maar afwachten hoe het verder gaat, vreest het ergste.
1.00
Slecht

lif24 antwoordt: 22-06-2020
Bedankt voor uw feedback. De kast is inderdaad twee keer tijdens transport beschadigd geraakt. Onze excuses hiervoor. De kast is helaas te kwetsbaar voor transport en hebben daarom besloten de kast uit onze collectie te halen. Onze excuses hiervoor.

Datum van publicatie
17-06-2020
Besteldatum
17-06-2020
17-06-2020
We zijn erg tevreden over de tafel, echter duurde de levering erg lang zonder enige vorm van communicatie.
2.33
Matig

lif24 antwoordt: 18-06-2020
Bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat u deze ervaring heeft. U heeft als een bedrijf een bestelling geplaatst en een paar dagen later pas betaald. De bestelling staat op het e-mailadres van de administratie. Daar is alle communicatie over het inpakken en track & trace gestuurd. Wellicht heeft u dat gemist?

Datum van publicatie
15-06-2020
Besteldatum
15-06-2020
15-06-2020
Mooie bank! Ik moest r even op wachten maar ik ben r erg blij mee. Ziet r erg mooi uit en zit lekker. Kwaliteit ook prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2020
Besteldatum
15-06-2020
15-06-2020
Good product, delivered quickly and without damages.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2020
Besteldatum
15-06-2020
15-06-2020
De kuipstoelen zijn prachtig om te zien maar smal. Mensen die wat bredere heupen of bovenbenen hebben zitten daardoor vrij krap in het stoeltje Dit had ik mij vooraf niet gerealiseerd.
Door de Corona tijd was het erg druk bij DHL De bezorging was daardoor 3 dagen te laat
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-06-2020
Besteldatum
12-06-2020
12-06-2020
Ik ben zeer ontgoocheld. De eerste tafel werd geleverd vol kassen en een deuk in de poot. Ik heb dan een nieuwe gekregen... echter weer met krassen en een deuk in de poot aan de andere kant. Deze tafels zijn niets waard. Jammer. Ik had ze beter in Ikea gekocht. Ik heb een terugbetaling gevraagd en de ophaling van beide tafels. Zien hoe het afloopt.
1.67
Matig

lif24 antwoordt: 13-06-2020
Vervelend dat u deze ervaring heeft. Onze excuses hiervoor. Het lijkt op een productiefout. We gaan het uiteraard voor u oplossen.

Datum van publicatie
12-06-2020
Besteldatum
12-06-2020
12-06-2020
Kan ik iedereen aanraden, Top service, gewoon fantastisch!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2020
Besteldatum
12-06-2020
12-06-2020
Kleur van onze zetel komt totaal niet overeen met de kleuren op de website.
Okergeel ipv bruin-cognac.
Hopelijk onze stoelen die onderweg zijn wel in de juiste kleur.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-06-2020
Besteldatum
12-06-2020
12-06-2020
Heel blij met de kast! En precies op de tiende dag geleverd (levertijd was 5-10 dagen). Wat betreft de levering met pakket xxl; nog nooit zo'n slechte bezorger gezien. Hij wilde de kast (die al in elkaar zit) naar binnen 'rollen' (terwijl mijn man bij de deur stond om te helpen met tillen). Leek mij een beetje zonde van een kast van 700 euro...
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2020
Besteldatum
16-05-2020
11-06-2020
Heb een scheve fauteuil ontvangen dat heb ik gemeld en maandagavond op verzoek foto's met de meetlat ernaast doorgestuurd. Daar heb ik nog geen reactie op gehad, maar nu krijg ik tot mijn verbazing een mail over de ervaring.
1.67
Matig

lif24 antwoordt: 12-06-2020
Wij hebben geen e-mail van u ontvangen met foto's. Als het meerdere foto's zijn kunt u ze dan anders per stuk e-mailen of via wetransfer.com? Dan kunnen we het voor u oplossen :)

Datum van publicatie
10-06-2020
Besteldatum
10-06-2020
10-06-2020
Niets op aan te merken
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-06-2020
Besteldatum
08-06-2020
08-06-2020
Goeie service, persoonlijke benadering via mail omdat de levering vertraagd was. Alsnog vrij snel ontvangen. Snelle reacties ook van klantenservice.
Stoel is naar verwachting zoals op de foto. Mooie grijze kuipstoelen met scandinavisch design. Stevige stof en comfortabele zitting. Onderaan zitting ook een rits dus stof kan worden verwijderd om te wassen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2020
Besteldatum
03-05-2020
07-06-2020
Levering was door Corona wat vertraagd. Zelf om info moeten vragen. Extra service zou zijn als bedrijf je op de hoogte zou houden. Beantwoorden wel netjes de mail. Product nog mooier dan verwacht! Goed ingepakt!
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2020
Besteldatum
07-06-2020
07-06-2020
Goede service en mooi nachtkastje!
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-06-2020
Besteldatum
14-05-2020
05-06-2020
Mooie stoelen, prima service. Goed op de hoogte gehouden. Ben erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2020
Besteldatum
04-06-2020
04-06-2020
Mijn grootste ergernis is de beschadiging van de tafelblad (diameter 1cm) die men ook nog geprobeerd heeft te verbergen wat het allemaal veel erger maakt! Als ik het gelijk had gezien had ik het geretourneerd, maar de beschadiging was besmeerd met een zachte kleiachtig mengsel in dezelfde kleur als tafelblad, dus niet gelijk opgemerkt. Niet te geloven! Teleurgesteld!
1.33
Slecht

lif24 antwoordt: 05-06-2020
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u deze ervaring heeft. Onze excuses daarvoor. We gaan het voor u oplossen. Als u ons een foto stuurt, zorgen wij voor een nieuw blad.

Datum van publicatie
03-06-2020
Besteldatum
01-06-2020
03-06-2020
Helaas was mijn product gebroken. Een bol van de lamp is kapot. Kan ik hier nog wat mee?
2.00
Matig

lif24 antwoordt: 04-06-2020
Vervelend dat een van de bollen schade heeft. We gaan u een bol nasturen. Onze excuses voor het ongemak.

Datum van publicatie
02-06-2020
Besteldatum
07-05-2020
02-06-2020
Prima, goed en vriendelijk op de hoogte gehouden over de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2020
Besteldatum
31-05-2020
31-05-2020
Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2020
Besteldatum
29-05-2020
31-05-2020
De levering was vlot. Duurde wel iets langer.
Beschadiging op ladenkast. Wel zelf op te lossen. Ik kan foto sturen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
30-05-2020
Besteldatum
03-05-2020
30-05-2020
Beste, ik ben super tevreden.
De kleur beige is eerder licht-grijs, maar past ook in mijn interieur.
Vriendelijke groeten
Mieke
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-05-2020
Besteldatum
29-05-2020
29-05-2020
Goede en duidelijke communicatie over de status van de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2020
Besteldatum
17-05-2020
29-05-2020
Mooi product..
Levering duurde iets langer dan verwacht maar dit werd netjes aangegeven en was geen enkel probleem.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2020
Besteldatum
29-05-2020
29-05-2020
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2020
Besteldatum
29-05-2020
29-05-2020
horloge stuk toegekomen, weet nie hoe ik moet terugsruren en krijg nie direct info, moet wachten op leverancier, maar mijn terugzendingstijd loopt verder??
2.00
Matig

Datum van publicatie
28-05-2020
Besteldatum
28-05-2020
28-05-2020
Het duurde best lang voor de tafel geleverd werd, dat is opzich niet zo erg. Maar na een paar weken heb ik het bedrijf gebeld en een voicemail ingesproken en daar nooit een reactie op ontvangen. Weer een week later werd de tafel gebracht..
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-05-2020
Besteldatum
28-05-2020
28-05-2020
Het pakje is na drie afspraken bezorgd. Iedere werd de data veranderd
3.67
Goed

lif24 klantbeoordeling

lif24

lif24 werd op 26-07-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 4
9403 AA Assen
Nederland
info@lif24.nl
lif24
Winkel-exploitant
Lif24 webshop B.V.
Industrieweg 4
9403 AA Assen
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lif24.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.