Certificaat voor fietszadel-expert.nl

No. X680593AEF8FE8B10EA80DD0B85676F98
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fietszadel-expert.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 93 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fietszadel-expert.nl al 298 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
product zo als omschreven. Op voorraad bleek niet op voorraad maar een paar dagen later als belooft toch netjes geleverd. en ondertussen werd ik op de hoogte gehouden van de levering via mail.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
15-05-2019
prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
10-05-2019
Zeer tevreden.
Dank je wel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Voorlopig prima zadel, zal zijn kwaliteit nog moeten bewijzen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
Duidelijke site,snelle levering, kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
02-05-2019
Prima product, correct afgeleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
22-04-2019
's middags besteld en de volgende dag netjes afgeleverd. Voldoet perfect aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
19-04-2019
Geheel volgens verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Top, keurige snelle afhandeling van de bestelling en wat een heerlijk zadel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
08-04-2019
Een dagje later ontvangen dan de volgende dag in huis prima zadel zit als een chesterfield blij mee
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
02-04-2019
Wat valt er nog te zeggen als is aangegeven dat er geen klachten zijn?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
27-03-2019
Ik heb vorige week een vraag op de mail gezet, maar nog steeds geen antwoord gehad. Levering van product was snel, website makkelijk in gebruik, maar communicatie niet fantastisch.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
12-03-2019
Netjes behandeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
Supersnel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
25 febr besteld
Levering mogelijk op 18mrt
Maar bij bestelling waren ze op voorraad
Dus koop nooit meer bij deze firma
1.00
Slecht

fietszadel-expert.nl antwoordt: 06-03-2019
We wachten momenteel op de aanlevering van voorraad en deze is tot onze spijt flink vertraagd. Onze excuses voor het ongemak! We verwachten je bestelling binnen twee weken te leveren. Mocht je tussentijds vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Prima zadel, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Prima zadel tot nog toe
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
28-02-2019
28-02-2019
Alles was gewoon goed zoals het hoort.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
27-02-2019
27-02-2019
De doos van het betreffende zadel was totaal verkleurd en zat onder het stof. Getuige dat het product al langere tijd in voorraad is.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Prima damesmodel met ideale gleuf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
snelle levering en goed zadel,bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Ik vind het wel wat vroeg om een beoordeling te geven.
Het zadel ziet er mooi uit maar of ik daar mijn zadelpijn van kwijtraak moet ik nog afwachten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-01-2019
Besteldatum
24-01-2019
24-01-2019
Zeer tevreden over prijs/kwaliteit en snelle levering van de producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
De toezegging vandaag voor 22:30 besteld, morgen in huis, kan niet waargemaakt worden. Kreeg er wel bericht over. Daarna kon Postnl ook niet direct leveren. In plaats van zaterdag pas dinsdag geleverd. Product los in de ruime doos en heeft gedurende aflevertraject alle kanten van de doos kunnen onderzoeken. Gelukkig niet beschadigd. Bestelde vanwege snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
26-12-2018
Een prima dameszadel en zit lekker
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
15-12-2018
prima snelle levering prima produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
30-11-2018
07-12-2018
Ik wist meer over het zadel dan diegene die ik aan de telefoon kreeg.
Als je jezelf als zadel expert betiteld verwacht ik er persoonlijk wat meer van.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
01-12-2018
duidelijke site, voldoende informatie, mogelijkheid om contact op te nemen voor vragen
vlotte levering helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
27-10-2018
Ik vind al die automatische mailtjes wat verwarrend, maar voor de rest geen klagen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
23-10-2018
Goed zadeldek en stipt geleverd
Kan niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
23-10-2018
Goed product. Eerste keer niet thuis en lag er een briefje zonder toelichting. Gecheckt via postnl.nl voor verdere info. Thuisgebleven op de op postnl.nl aangegeven dag, zonder dat de deurbel zich liet horen. Na de aangegeven tijd de brievenbus gecheckt en ja hoor... mij product lag er in. Had dus ook op de eerste bezorgdag gekunt. Verder geen klachten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
22-10-2018
Om 22:00 uur besteld en de volgende morgen al geleverd. Zadel voldoet prima ben er erg blij mee.
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
21-10-2018
Super Snel. Nette website en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
20-10-2018
prachtig product snel geleverd en heel goede informatie over bezorging . goed gevoel bij deze bestelling . vr-groet , cor .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
20-10-2018
top product, geen zadelpijn, ik ben tevreden prima aankoop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
18-10-2018
Goede beschrijving, snelle levering en goedkoper.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
14-10-2018
Levering was prima op tijd. Dit is mijn 1ste bestelling. Zadel was netjes ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
10-10-2018
Snelle Levering en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
10-10-2018
Zadel besteld en deze snel ontvangen, zat netjes verpakt dus helemaal top..
5.00
Uitstekend

fietszadel-expert.nl

fietszadel-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fietszadel-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fietszadel-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.