Certificaat voor brievenbus-expert.nl

No. X68373C6DDF83DFD3B6B5AB0FFBB99577
 

Geldig vanaf
09-12-2014
Geldig tot
08-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brievenbus-expert.nl



Goed

4.44/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 30 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brievenbus-expert.nl al 194 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
20-11-2019
04-12-2019
Verschillende keren tel. contact gehad, wordt niet terug gebeld
Op verzoek gegevens opgestuurd, zoals overschrijving, zal met fin. afdeling besproken worden.
20/11 bestelling gepleegd, nog geen Binnenbriefplaat ontvangen, afboeking zou moeten verlopen via Deutsche Bank?
WAAROM GEEN REACTIE, WAAROM NIET WORDT UITGELEVERD
1.00
Slecht

Datum van publicatie
27-11-2019
Besteldatum
17-11-2019
27-11-2019
Volgens website was besteld op artikel op voorraad en een dag later leverbaar. Na bestelling werd dat plotseling een week en daarna nog een keer uitgesteld.
Artikel - brievenbus - voldoet an verwachtingen.
2.67
Redelijk

brievenbus-expert.nl antwoordt: 05-12-2019
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Helaas moesten we wat langer wachten op de aanlevering van de voorraad en om die reden werd uw bestelling dus ook uitgesteld. Onze excuses voor het ongemak. We zijn wel blij om te horen dat de brievenbus voldoet aan de verwachtingen. Mocht je overige vragen hebben dan horen wij die vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
22-11-2019
Besteldatum
15-11-2019
22-11-2019
Snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2019
Besteldatum
14-11-2019
21-11-2019
alles goed verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
Netjes op de hoogte gehouden en product ontvangen zoals t hoort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
02-11-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
19-09-2019
Snelle levering, mooie brievenbus
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
13-09-2019
De bestelling werd keurig op tijd geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Fijne snelle levering, goede kwaliteit , mooi design
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
22-07-2019
snelle levering, prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
30-06-2019
Voor een brievenbus van € 151,- is de kwaliteit zeer matig, een zwak gammel deurtje en geen bevestiging materialen meegeleverd deur moet je zelf monteren met een zwak veertje en lange pen, geen gebruiksaanwijzing hoe je dit moet doen totale afwerking is zeker het geld niet waard.
2.50
Redelijk

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
15-06-2019
23-06-2019
Snelle levering, mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
14-05-2019
De brievenbus voldoet en de levering was sneller dan beloofd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-04-2019
Kwaliteit brievenbus was minder als verwacht. Bij montage blijkt dat het deksel van de brievenbus achter de achterkant komt, waardoor deze steeds tegen de muur aan gaat. Opgelost met extra opvulling, zodat het deksel vrij kan scharnieren.
Levering was dag later dan vermeldt op website.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
22-04-2019
Nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Snel en in goede orde ontvangen van het bestelde. Nog niet opgehangen. Hoop de sleutels en schroeven snel uit de bus te krijgen. Daarom geen keiharde vijf sterren
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-03-2019
Besteldatum
30-03-2019
30-03-2019
Besteld en de volgende dag netjes verpakt al in huis. Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Geen klachten tav de brievenbus. Enkel zou deze misschien in een beter passende door verstuurd kunnen worden om evt. schade te voorkomen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
19-03-2019
Ik heb het besteld en het was snel binnen. Service vanuit dit oogpunt prima.
Cijfer geef ik tot dusver na mijn eerste aankoop een 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
19-03-2019
Prachtige Brievenbus
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
18-03-2019
Wat je ziet is wat je krijgt. En lekker snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
21-02-2019
01-03-2019
voldoet aan alle verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
26-02-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
04-02-2019
Allemaal prima geregeld. Flexibel in de keuze van levermoment en -plaats.
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
25-01-2019
Ik hoop geen service nodig te hebben
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Bevestiging middelen waaronder 4 schroeven en pluggen ontbraken
Daarvoor eerst naar de gamma gegaan.
Hiervoor mijn hartelijke dank.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
31-12-2018
sneller geleverd dan aangegeven bij bestelling
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
16-12-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Prachtige grote brievenbus Wij zijn erg tevreden.
5.00
Uitstekend

brievenbus-expert.nl

brievenbus-expert.nl werd op 09-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
brievenbus-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brievenbus-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.