Certificaat voor rollator-experts.nl

No. X68462206DD8E433B36BF130606A72968
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor rollator-experts.nl



Uitstekend

4.58/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 8 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft rollator-experts.nl al 83 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Jammer dat er geen pakbon of een bijlage bij zat om eventueel informatie in te winnen over eventueel defecten of retourneren . Verder prima levering.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
02-03-2019
Goedkoop snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
21-11-2018
Rollator zelf is top makkelijk in te klappen en past perfect tussen de voor en achterbank van mijn panda zelfs mijn kleinzoon kan gewoon in zijn stoeltje ernaast zitten.Allee. Kwam bezorging duurde het erg lang eerste instantie zou het twee à drie dagen duren dit werden er uiteindelijk tien.Ik heb uiteindelijk zelf gebeld hoe dit kon toen zou ik die dag nog een mail krijgen dit duurde ook niks dan
4.00
Goed

rollator-experts.nl antwoordt: 22-11-2018
Goedemorgen, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de rollator goed bevalt! Ik heb je bestelling gevonden, en zie dat de levering inderdaad langer heeft geduurd dan de bedoeling is. De aanvulling van onze voorraad werd helaas wat later bezorgd dan we van tevoren hadden gepland. Excuses hiervoor! Als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
28-10-2018
28-10-2018
op tijd en netjes afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
05-09-2018
Alles prima hele mooie en stevige rollator voor dit bedrag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
05-09-2018
Snelle levering en goed verpakt.
Goede rollator en zeer tevreden er mee. Zit ook goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
01-08-2018
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
29-06-2018
de levering was snel en op tijd. binnen aangegeven tijd het product viel in de smaak en is zeer handig in gebruik.
5.00
Uitstekend

rollator-experts.nl

rollator-experts.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
rollator-experts.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met rollator-experts.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.