Certificaat voor wereldbol-expert.be

No. X6F6E9A27CC4D1A54A80889048A10891B
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wereldbol-expert.be



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 14 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wereldbol-expert.be al 107 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-01-2020
Besteldatum
20-01-2020
20-01-2020
Uitstekende ervaring Zelfs chatten verliep perfect. Zeer tevreden over wereldbol, geschenk voor mijn kleindochter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2019
Besteldatum
30-11-2019
07-12-2019
Veel te laat geleverd, en elke dag een irritante mail in mijn postbus dat de levering later zal plaatsvinden. Na 1 mail weet ik dat ook...
1.67
Matig

wereldbol-expert.be antwoordt: 10-12-2019
Onze excuses dat je pakket een paar dagen vertraging heeft opgelopen. De mail die wij sturen is om je op de hoogte te houden over de levertijd. Wij vinden het jammer om te horen dat je dat als vervelend hebt ervaring. Onze excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
02-12-2019
Besteldatum
25-11-2019
02-12-2019
snelle vlotte afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
08-10-2019
De communicatie tussen het leveringsbedrijf en de cliënt verliep slecht.
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Geen enkel probleem
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
06-10-2019
Mooie wereldbol.Goede kwaliteit. Snelle levering. Vriendelijk bedankt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
Product en levering zijn top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Alles correct verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Snelle levering. Ook snelle reactie op vraag via mail.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
09-05-2019
Werd een dag later geleverd dan ik had verwacht. Ik was dus niet thuis bij levering. Ondanks het feit dat er vermeld was "handtekening vereist" werd dit pak gewoon afgezet aan de voordeur.
2.67
Redelijk

wereldbol-expert.be antwoordt: 10-05-2019
Bedankt voor je bericht. Het is niet de bedoeling dat het pakket zomaar bij de voordeur wordt neergezet. Excuses voor het ongemak! We zullen dit doorgeven aan ons vervoerder.

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
04-05-2019
Levering perfect alleen heel wat stof op verpakking product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
27-04-2019
27-04-2019
Alles in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
03-04-2019
Geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
19-02-2019
Zeer tevreden over het product én de service.
5.00
Uitstekend

wereldbol-expert.be

wereldbol-expert.be werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
wereldbol-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wereldbol-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.