Certificaat voor wijnkoelkast-expert.nl

No. X77BA92C5F8D26B55574C49D0B130D0CA
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wijnkoelkast-expert.nl



Goed

3.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 7 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wijnkoelkast-expert.nl al 42 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Paletkar was kapot en we moesten een 2e moment van levering afwachten. Ik had levering op de begane grond op de juiste plek verwacht. Maar we hadden vanwege het gebrek van een steekkar een flinke sjouwerij om hem netjes op z’n plek te krijgen.
Merksticker zit er scheef op. Afstelling gaat niet vanzelf want de deur klemt nog steeds een beetje.
2.33
Matig

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
11-08-2019
Mooi wijnkoelkastje Snelle levering en alles prima geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
De aflevering was bedoeld als to toe voordeur (op een pallet, volledig ingepakt) en de chauffeur was vriendelijk genoeg om te helpen het binnen te zetten anders was dat niet gelukt. Coolblue is daar bijvoorbeeld geheel anders in en brengt het naar binnen en sluit het aan. Het gaat over een wijnklimaatkast.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
15-06-2019
23-07-2019
Levering was 4 weken vertraagd, we kregen een mailtje dat de wijnklimaatkast werd bezorgd zonder overleg. Geen NL handleiding.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
19-06-2019
Snelle levering en product zoals beschreven op de website
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
31-01-2019
31-01-2019
Op vrijdagochtend heb ik besteld en er werd toen aangegeven dat de bestelling zaterdag zou komen. Deze kwam niet, ook geen bericht gehad dat het later zou komen. Normaal vind ik dit niet erg maar dit was een cadeautje voor een verjaardag op zondag. Ik realiseer me dat ik zelf laat was met bestellen, maar ik had speciaal jullie uitgekozen zodat de bestelling toch optijd zou zijn. de rest was prima
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
30-12-2018
30-12-2018
Ben zeer tevreden over de snelle levering en het geleverde product.
5.00
Uitstekend

wijnkoelkast-expert.nl

wijnkoelkast-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
wijnkoelkast-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wijnkoelkast-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.