Beoordelingen voor www.braces-expert.be



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.braces-expert.be al 19 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
product niet geleverd. kan dus ook niet beoordeeld worden. maar op alle vlakken: negatief
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
14-06-2019
gewoon perfect meer kan ik niet zeggen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
03-06-2019
Enorme snelle levering. Ik ben tevreden over de brace, ik heb er minder pijn mee. Ik kan terug bewegingen doen die anders te pijnlijk zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
15-02-2019
Vlotte levering. Heel goed product. Een aanrader. 10 op 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
13-02-2019
Alles tiptop in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
06-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
02-02-2019
Ben heel tevreden. Goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-01-2019
Besteldatum
28-01-2019
28-01-2019
alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
21-11-2018
Onlangs elleboog brace gekocht , snel geleverd maar de maten die ze aangeven kloppen niet heb de xl versie die zou voor 30 tot 35 cm zijn, heb maat 32 en deze spant toch wel erg veel naar mijn zin

Grtz
Mark
4.33
Goed

www.braces-expert.be antwoordt: 22-11-2018
Goedemorgen, Bedankt voor je review. Wat jammer dat je brace niet helemaal naar je zin is. De maattabel hebben wij vanuit de fabrikant gekregen, voor een optimale werking is het belangrijk dat een brace vrij strak zit. Als de brace niet naar wens is, dan kun je deze kosteloos retour sturen om deze te laten omruilen of het aankoopbedrag terug te krijgen. Daniël, Klantenservice Frank

www.braces-expert.be

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
www.braces-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.braces-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.