Certificaat voor regenkleding-expert.nl

No. X8BA21669A7824A81D5D0E04A76EE35C5
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor regenkleding-expert.nl



Uitstekend

4.74/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 121 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft regenkleding-expert.nl al 850 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Product was niet bruikbaar door mij. Het is geretourneerd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
09-08-2019
Prima winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
04-08-2019
Lekker snel geleverd. Prachtige kwaliteit zuidwester Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Snelle verzending en goede prijzen bij Frank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
alles netjes verzorgd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
21-06-2019
02-07-2019
Nee
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
20-06-2019
28-06-2019
alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Ik ben heel blij met mijn bestelling. De regenjas werd wel later verstuurd dan gecommuniceerd. Niet heel erg, maar kwam niet zo netjes over.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
10-06-2019
Snelle levering, betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
02-06-2019
Snel geleverd en product zoals wij verwacht hadden. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
Goed en snel .prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Prima jas, supersnel ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Snelle levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
09-05-2019
vandaag besteld is de volgende dag echt in huis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
23-04-2019
Snel en in goede orde ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
12-04-2019
Uitstekende service en levering , en ben zeer tevreden ook over de kwaliteit van het regenpak .dank u .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
29-03-2019
29-03-2019
Prima,voor mij een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-03-2019
Besteldatum
25-03-2019
25-03-2019
Ik ben iets onder 160 cm lang; heel blij met maat S en met kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
24-03-2019
Alles in goede orde ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
vlotte levering; mooi product; 8
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
levering goed ,kwaliteit van product weet ik nog niet omdat het nog niet geregend heeft
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
18-03-2019
Prima geregeld en snel binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
16-03-2019
Informatie website over leverdatum verkeerd. Na 2 weken nog steeds geen levering gehad. Telefonisch niet bereikbaar en reageert ook niet op email
1.00
Slecht

regenkleding-expert.nl antwoordt: 18-03-2019
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je geen contact hebt kunnen krijgen We zijn elke dag telefonisch bereikbaar en er wordt altijd opgenomen. Mocht er een wachtrij staan dan is het aan te raden eventjes te wachten. Ik zie dat er in dit geval inderdaad vertraging is ontstaan. Onze excuses voor het ongemak Je hebt inmiddels een mail ontvangen met meer informatie.

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Volgende dag bezorgd, zoals beloofd.
Mac in a sac regenpak is heerlijk compact en licht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
14-03-2019
Frank regenkleding leverde het bestelde Agu regenpak snel en zonder problemen. Ik kon een dergelijk pak niet elders voor een lagere prijs op internet vinden. Dus een tevreden klant.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
10-03-2019
Heerlijke jas niet echt voor de winter maar wel voor de regen en hij staat heel mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
05-03-2019
Prima

Alleen retour gestuurd dan duurt het even voor je iets hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
02-03-2019
snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
26-02-2019
Communicatie verliep goed. Broek voldoet aan de gestelde vraag. Kortom wij zijn tevreden
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
17-02-2019
Snelle levering van een mooi product voor een hele scherpe aanbiedingsprijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
Hele snelle levering. Zeer tevreden met de overschoenen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Snelle levering.
Regenjas zoals omschreven.
Nog niet hoeven te gebruiken, maar ideaal om mee te nemen op vakantie.
Handige opgeborgen in tasje.
Ben er blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
06-02-2019
Snelle levering. Veel keuze in artikel
4.33
Goed

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
31-01-2019
31-01-2019
Super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
goede producten snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
14-01-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
13-01-2019
Alles heel soepel en snel en precies wat we hadden verwacht van het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Snel geleverd en voor best wel goede prijs. En geen verzendkosten. top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
25-12-2018
25-12-2018
De levering is exact zo gegaan als was vermeld. Het product gebruikt, makkelijk en prettig Met betrekking tot huidige service goed, maar heb nog niet nodig gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
Gewoon prima voor mekaar. Ze doen wat ze beloven.
Als je bij Frank bestelt, dan komt het goed.
4.00
Goed

regenkleding-expert.nl

regenkleding-expert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
regenkleding-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met regenkleding-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.