Certificaat voor buitenverlichting-expert.nl

No. X962BBB97BE31A45795DA998C8680BC23
 

Geldig vanaf
09-12-2014
Geldig tot
08-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor buitenverlichting-expert.nl



Goed

4.49/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 45 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft buitenverlichting-expert.nl al 219 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
11-05-2019
Misleiding noem ik het, als op jullie site staat dat het product op voorraad is. Maar na betaald te hebben, de levertijd 5 x aanpassen is alles behalve netjes.
Zelf maar gebeld en mij werd telefonisch bevestigd dat ik mijn bestelling vrijdag geleverd zou krijgen. Gisteren om 23:43 uur een mail gekregen dat de levertijd nog niet bekent zou zijn. Moet nu ad-hoc op zoek naar alternatief cadeau.
1.00
Slecht

buitenverlichting-expert.nl antwoordt: 13-05-2019
Wat vervelend om te horen Tot onze spijt duurt de aanlevering voorraad langer dan op voorhand ingeschat. Onze excuses voor het ongemak Zodra de bestelling binnen is zullen we deze direct verzenden. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Een cam buitenlamp besteld via Frank.nl. Service en levering is zeker goed. Alleen jammer dat de app om de camera te bedienen niet werkt. De fabrikant Steinel heeft heeft blijkbaar geen haast om dit probleem te herstellen Jammer
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
24-04-2019
snelle correctelevering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
20-04-2019
Snelle levering, goed product, makkelijk te installeren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
11-04-2019
15-04-2019
snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Als je op een trap gaat staan en met je hand voor de sensor zwaait springt de lamp pas aan.
Wat 8 mtr bereik. 50 cm is onze ervaring. De lamp hebben we retour gestuurd
2.33
Matig

buitenverlichting-expert.nl antwoordt: 12-04-2019
Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de sensor niet goed werkt! Excuses voor het ongemak. Als het goed is kun je het bereik van de sensor instellen. We zullen er even naar kijken! Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
05-04-2019
Prachtige lamp, heel tevreden mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Snelle.levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Ook bij een klene order snelle service en levering. Dik teveveden dus.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
09-03-2019
Snelle levering. Artikel prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Prima service en goede prijs. Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Lekker snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
20-02-2019
27-02-2019
Prima levering en product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
Levering te laat , ondanks mijn mail welke ik daarna gestuurd heb ik geen reactie gekregen
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
25-02-2019
goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
24-02-2019
We moesten er langer op wachten dan werd beloofd bij de bestelling. Maar het is het wachten waard geweest.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Supersnel geleverd en goed op de hoogte gehouden door mail.
Netjes ingepakt. Kortom goede en snelle service. Zeker een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
06-02-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Vlot verzonden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Gewoon perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
16-01-2019
Snelle levering goede lamp en een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
SUPER
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Goede website, snelle levering, prima prijs van het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
11-11-2018
Snelle en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
10-11-2018
Lampen nog niet geinstalleerd, maar zien er goed uit. Snelle levering. Geen klachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
31-10-2018
31-10-2018
Levering is snel (de volgende dag), maar niet op aangegeven tijd. Dan beter geen tijd opgeven.
Het product was netjes verpakt en compleet. Geheel volgens verwachting.
Service hebben we niet mee te maken gehad, dus geen sterren gegeven.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
16-10-2018
Helaas kwam de bestelling later dan gepland
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
08-10-2018
Snelle levering. Prima website en goed assortiment.
Veel succes voor de toekomst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
07-10-2018
Vrijdagavond besteld zaterdag in huis. Super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
03-10-2018
Snelle levering en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
29-09-2018
29-09-2018
Snelle levering, goeie informatie en duidelijke website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
09-09-2018
Alles goed voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
02-09-2018
02-09-2018
Goede levering. Kwaliteit zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2018
Besteldatum
27-08-2018
28-08-2018
Heel tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Nog nooit zo snel iets in huis gekregen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
02-08-2018
Een lamp gekocht. Alles verliep zoals het hoort. Snelle levering van heit bestelde product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
22-07-2018
Prima snelle levering en een kwalitatief goed product voor niet te veel geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Binnen 24 uur geleverd uitstekende service
5.00
Uitstekend

buitenverlichting-expert.nl

buitenverlichting-expert.nl werd op 09-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
buitenverlichting-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met buitenverlichting-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.