Certificaat voor biljart-expert.be

No. X9C09C8BA2E86A0F8A64C90838BE17294
 

Geldig vanaf
09-12-2014
Geldig tot
08-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor biljart-expert.be



Goed

4.46/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 32 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft biljart-expert.be al 57 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
11-11-2019
Alles perfect aangekomen en heel goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
01-11-2019
01-11-2019
Redelijk materiaal ben er heel content mee
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
21-10-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
07-10-2019
14-10-2019
doos stond buiten aan de deur
3.67
Goed

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
25-09-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Afwerking product " triangle" zeer slecht.
Beschadigingen en slechte afwerking.
Kan beter

Product word terug gestuurd , verzendingskosten op eigen rekening voor een slecht product???
1.33
Slecht

biljart-expert.be antwoordt: 23-09-2019
Wat vervelend dat je de 'triangle' op deze manier hebt ontvangen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Je kan bij ons op de site gratis een retour formulier aanvragen. Echter, heb ik net op je mail gereageerd en daarin aangegeven dat ik de leverancier heb gevraagd om je gratis een goed afgewerkte 'triangle' toe te sturen. Mocht je overige vragen hebben dan hoor ik dat vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
17-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
17-09-2019
Wist wel niet dat er geen bommerance op zit
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
02-09-2019
alles ok,4 punten
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Perfekt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
26-07-2019
Alles prima, zoals altijd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Het product biljart etui in goede orde ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
24-06-2019
28-06-2019
vlot en correct afgehandeld
heel tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
28-05-2019
28-05-2019
Billjartkeu en bijhorende op tijd en in uitstekende staat geleverd, of ik er goed mee kan biljarten moet ik nog proberen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
15-05-2019
alles perfect en vlug verstuurd goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
08-05-2019
Iets correctere info kwa levering, maar verder, TOP een aanrader, uitstekende kwaliteit en verzorgt kwa producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Duifelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
22-04-2019
levering was eerder dan voorzien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
keurig op tijd en precies wat ik had besteld geleverd. Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
14-03-2019
Ik was thuis gebleven de namiddag van het medegedeelde leveringstijdstip maar het product werd pas de dag nadien geleverd. Bovendien was het product beschadigd. Heb per email dit probleem gemeld en wacht nog op antwoord want mijn bestelling voldeed niet aan de retour voorwaarden (waarde diende minimum 500€ te zijn).
2.67
Redelijk

biljart-expert.be antwoordt: 15-03-2019
Ik zie dat je bestelling na verzending met een dag is vertraagd bij PostNL. Onze excuses voor het ongemak Dan is het extra vervelend als het pakket ook nog beschadigd aankomt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat je inmiddels een retourlabel hebt ontvangen voor een omruiling. Zoals aangegeven betreft het een maximum waarde van €500, dus niet minimum.

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
13-03-2019
Het was gewoon pico Bello Besteld , betaald en geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
Zeer snelle levering. Degelijke communicatie
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Snelle levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
01-03-2019
Goed verlopen , goede comunicatie.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
19-02-2019
prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
09-02-2019
Snelle levering en prima materiaal. Ik speel een stuk beter
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
09-02-2019
Goed en rap geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
05-01-2019
Voor 19u30 besteld. Morgen in huis... is blijkbaar toch niet haalbaar. Bol.com rules
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
28-12-2018
28-12-2018
Het product was wat ik ervan verwachte. De levering was 1 dag te laat dan wat de site beloofde, en de biljartkeu was enkel verpakt in een dun plastiekje in een grote doos. Maar het paket is veilig aangekomen dus al bij al was het oké
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
27-12-2018
27-12-2018
Uitstekend over de ganse lijn.
5.00
Uitstekend

biljart-expert.be

biljart-expert.be werd op 09-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
biljart-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met biljart-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.