Certificaat voor verrekijker-expert.nl

No. X9C580719E63EBA9E7B6A31507A08DF09
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor verrekijker-expert.nl



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 105 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft verrekijker-expert.nl al 377 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Alles volgens afspraak. Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Prima bedrijf met mooie aanbiedingen en kwalitatief goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
Goed email contact. Snelle afhandeling en levering. Well done
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
20-07-2019
Is allemaal naar wens verlopen dus niks te klagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2019
Besteldatum
06-07-2019
13-07-2019
Ik kan niets negatiefs bedenken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Besteld en vlot thuisbezorgd. Kijker is licht, compact en geeft een prachtig zicht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
01-07-2019
Positief op alle onderdelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
21-06-2019
garanderen 24 uur levering maar komt uiteindelijk 5 dagen later bericht aan klantenservice met vraag waar het blijft wordt niet beantwoord was een Vaderdag cadeau maar kwam uiteindelijk 3 dagen later product is goed maar service en levering klantvriendelijkheid score is nog geen 1 ster waardig
2.00
Matig

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
11-04-2019
20-06-2019
product snel besteld en snel geleverd. Product zelf laat een beetje te wensen over. Zit niet heel solide in elkaar.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
tot drie keer uitgestelde levering
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
Dik tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
02-06-2019
Perfect geregeld: de volgende dag zoals beloofd al in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2019
Besteldatum
25-05-2019
25-05-2019
Helaas ontving ik een kijker met gebreken die retour was gestuurd door een ander (formulier zat er nog bij). Ik krijg nu een ander opgestuurd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Snelle levering, en het product voldoet 100 aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
16-05-2019
Prima allemaal; van bestellen tot bezorgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Verzending snel en goed op de hoogte gehouden. Serieus als klant benaderd van alle handelingen een e-mail gekregen. De vermeende klacht over de afdekdop adequaat en vriendelijk afgehandeld.
Frank geeft mij het gevoel dat ik als klant centraal sta in het proces.
warme en hartelijke groet, Sjirk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Leuke kijker voor scherpe prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
07-05-2019
prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
03-05-2019
Ben dik tevrede
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
02-05-2019
Geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
01-05-2019
Eerst een email dat de verrekijker leverbaar was, besteld en betaald om binnen 24 uur een email te krijgen dat hij niet leverbaar is.

Waardeloos
1.00
Slecht

verrekijker-expert.nl antwoordt: 02-05-2019
Bedankt voor je beoordeling. De verrekijker had inderdaad niet meer op onze website moeten staan. Onze excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
21-04-2019
28-04-2019
ik had de verrekijkers gekocht voor mijn kleinkinderen. Maar we keken door de kijkers, en mijn man zei: geweldige kijkers
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
25-04-2019
25-04-2019
Perfecte en snelle levering van een mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
24-04-2019
Snelle levering
Heel netjes verpakt en een duidelijke brief bij de bestelling ivm retournering of vragen.TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
23-04-2019
duidelijk informatie op de site, ook voor leken.
zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
Geen enkele klacht. Prima service snelle verzending. Prettige website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Goed assortiment, snelle levering, goede prijs en prima product voor deze prijs.
Heldere kijker met als voordeel een korte instel afstand.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
18-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
15-04-2019
Goede en snelle bezorging, fijne verrekijker met scherp beeld en licht in gewicht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
13-04-2019
We dachten gezien de afbeelding dat de verekijker it's groter. was. ,, mar voor min kleinzoon vender geen problem.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Snelle levering, goede communicatie en prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Onze bestelde verrekijker zou na 3 dagen bezorgd worden, maar kreeg binnen een dag al een bericht dat deze niet geleverd kon worden en het wel 2 weken kon duren. Vervolgens belde ik om te vragen hoe het zat en ze waren vergeten een nieuwe bestelling te plaatsen bij de leverancier dus vandaar de vertraging. Annuleren van de verrekijker werd niet bepaald op prijs gesteld.
1.00
Slecht

verrekijker-expert.nl antwoordt: 12-04-2019
Bedankt voor je feedback. Ik zie dat er inderdaad vertraging is ontstaan, onze excuses voor het ongemak! Het is begrijpelijk dat je wenst te annuleren na een vertraging. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het idee hebt gehad dat niet op prijs werd gesteld. Mochten we verder iets voor je kunnen doen dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
10-04-2019
accurate communicatie over verzending
scherpe prijs en fijne website
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
21-03-2019
05-04-2019
Levering 2 weken later dan gepland
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
16-03-2019
01-04-2019
Bestelling geleverd zo als beloofd werd.
Prima kijker voor de vakantie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Zeer tevreden over deze webshop, levering de volgende dag en verrekijker-expert (frank.nl) heeft een zeer ruim assortiment met interessante prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
28-03-2019
Duidelijke webshop, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
26-03-2019
Goede service. Ik ben tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
23-03-2019
Netjes geleverd
5.00
Uitstekend

verrekijker-expert.nl

verrekijker-expert.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
verrekijker-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met verrekijker-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.