Certificaat voor verrekijker-expert.nl

No. X9C580719E63EBA9E7B6A31507A08DF09
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor verrekijker-expert.nl



Uitstekend

4.73/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 115 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft verrekijker-expert.nl al 352 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
23-04-2019
duidelijk informatie op de site, ook voor leken.
zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
20-04-2019
20-04-2019
Geen enkele klacht. Prima service snelle verzending. Prettige website.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
19-04-2019
Goed assortiment, snelle levering, goede prijs en prima product voor deze prijs.
Heldere kijker met als voordeel een korte instel afstand.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
18-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
15-04-2019
Goede en snelle bezorging, fijne verrekijker met scherp beeld en licht in gewicht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
13-04-2019
We dachten gezien de afbeelding dat de verekijker it's groter. was. ,, mar voor min kleinzoon vender geen problem.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Snelle levering, goede communicatie en prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
10-04-2019
Onze bestelde verrekijker zou na 3 dagen bezorgd worden, maar kreeg binnen een dag al een bericht dat deze niet geleverd kon worden en het wel 2 weken kon duren. Vervolgens belde ik om te vragen hoe het zat en ze waren vergeten een nieuwe bestelling te plaatsen bij de leverancier dus vandaar de vertraging. Annuleren van de verrekijker werd niet bepaald op prijs gesteld.
1.00
Slecht

verrekijker-expert.nl antwoordt: 12-04-2019
Bedankt voor je feedback. Ik zie dat er inderdaad vertraging is ontstaan, onze excuses voor het ongemak! Het is begrijpelijk dat je wenst te annuleren na een vertraging. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het idee hebt gehad dat niet op prijs werd gesteld. Mochten we verder iets voor je kunnen doen dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
10-04-2019
accurate communicatie over verzending
scherpe prijs en fijne website
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
21-03-2019
05-04-2019
Levering 2 weken later dan gepland
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
16-03-2019
01-04-2019
Bestelling geleverd zo als beloofd werd.
Prima kijker voor de vakantie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Zeer tevreden over deze webshop, levering de volgende dag en verrekijker-expert (frank.nl) heeft een zeer ruim assortiment met interessante prijzen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
28-03-2019
Duidelijke webshop, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
26-03-2019
Goede service. Ik ben tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
23-03-2019
Netjes geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Supersnelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
20-03-2019
In eerste instantie deed de kijker wat zeer aan mijn ogen, wat een lichtopbrengst heeft de kijker en vooral een helder en scherp beeld (zeker als je nagaat dat het een budgetkijker is).
In de schemering doet hij ook zijn werk en het is en blijft geen nachtkijker dus op een gegeven moment moet je overschakelen.
Ik ben erg tevreden en kijk dan ook uit naar de komende weken als ik het veld in ga.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
19-03-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Product goed aamgekomen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
14-03-2019
Een fijn bedrijf waar ik graag terug kom, staat bij mijn favoriten, prima service per chat en mail, houden zo top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
14-03-2019
Hele snelle service en prima verzending van een zeer mooie actie
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Op tijd geleverd en een achteraf factuur is ook betrouwbaar voor ons. Ik geef een 9.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
10-03-2019
Bla
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Snel service en je krijgt wat je besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
Alles prima. Voor herhaling vatbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
24-02-2019
Volgens afspraak geleverd en bij erste beoordeling prima product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
21-02-2019
Goeie verrekijker, alleen jammer dat de zoom niet instelbaar is
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
21-02-2019
geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
21-02-2019
Snelle levering, goede prijs en in ons geval een prima verrekijker. Precies wat we zochten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
19-02-2019
Snel geleverd, produkt valt iets tegen (maar daar kan Frank-Expert niets aan doen). En ook met de service (tot nu toe) niets mis mee.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
18-02-2019
Op de afgesproken het bestelde artikel ontvangen. Goed stevig verpakt Top
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
16-02-2019
Prima website en goede aflevering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Het was erg moeilijk om de nek band om bevestigen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
De levering was bijzonder snel en het produkt voldoet helemaal aan mijn verwachting. Ben superblij met mijn spottingscope.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
12-02-2019
Order is snel en correct geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
11-02-2019
de "gratis" etui is niet te gebruiken te klein
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
05-02-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2019
Besteldatum
31-01-2019
31-01-2019
Onvoorstelbaar snel afgeleverd in keurige verpakking. Stand van zaken via mail ook zeer correct.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
30-01-2019
30-01-2019
Correct en vlot.
5.00
Uitstekend

verrekijker-expert.nl

verrekijker-expert.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
verrekijker-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met verrekijker-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.