Certificaat voor kerstverlichting-expert.nl

No. X9DD50F78FD7307E7861CB651D7D59A43
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kerstverlichting-expert.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 15 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kerstverlichting-expert.nl al 140 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
22-12-2018
Prompte levering met tekens stappen waar het pakketje was, precies materiaal wat ik zocht geen teleurstelling, goede prijs bij concurrent het dubbele in verzendkosten dus tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
22-12-2018
Ik heb probleem met product en reageren gewoon niet op mail
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
19-12-2018
Ik heb twee keer de kerstverlichting besteld en deze is erg mooi in verhouding met de kerstboom. Ook heel fijn dat de kerstverlichting de volgende dag al thuisbezorgd is.
Wat ik ook mooi vind is dat je bestelling verzekerd is met trusted shop.
hartelijk dank voor de mooie lichtjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
Verlichting bij Frank nog in het assortiment. Voldoet aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
's avonds besteld en volgende dag om 8.30 al in huis, tevens prima kerstverlichting. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
17-12-2018
heel fijn snel bezord. en geheel volgens de verwachting mooie grote van lichtjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
15-12-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
13-12-2018
Ik kende FRANK niet als webshop. Omdat een andere webshop mij in de steek liet, kwam ik door te zoeken op internet naar het artikel wat ik wilde kopen voor de kerstdagen bij FRANK terecht. Prima webshop. Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
12-12-2018
Snel geleverd en goede prijs/kwaliteitverhouding. Lampjes leken op de foto groter dan ze in werkelijkheid zijn. Tip: vermeldt de lengte van de lampjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
08-12-2018
08-12-2018
Naast goede informatie is de bestelling snel en correct afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Super snel en heel goed verpakt
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Een vlotte levering van een goed artikel
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
01-11-2018
doen wat ze beloven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
21-10-2018
Ik wilde graag kerstlichtjes dat warm licht zou uitstalen, en dat is gelukt. De omschtijving op de website is duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
fijne sfeerverlichting met stekker dus geen batterijen nodig
4.00
Goed

kerstverlichting-expert.nl

kerstverlichting-expert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
kerstverlichting-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kerstverlichting-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.