Certificaat voor microscoop-expert.nl

No. XA01092E2E4031E1486EF0A1457817FF5
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor microscoop-expert.nl



Goed

4.25/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 16 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft microscoop-expert.nl al 73 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
01-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
14-07-2019
Correct, kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
10-07-2019
Handmicroscoop is ondermaats. Je kan er niets mee. Beeld vervormd en is onscherp
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
De microscoop die ik gekocht had voldeed aan de verwachtingen. Echter er ontbraken microscoopglaasjes en afdekglaasjes. Ik heb hier per mail op gereclameerd maar tot op de dag van vandaag is daar niet op gereageerd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
13-06-2019
Ik ben een dag speciaal thuisgebleven voor de levering maar de leveringsdatum werd pas daarna gewijzigd en die dag niet bezorgd.
Dat had beter gecommuniceerd of afgestemd kunnen worden. 6
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
19-04-2019
Zag er goed uit het product. Alleen het is een verjaardagscadeau voor onze kleinzoon. Pas op 10juli jarig. Dus weet nog niet hoe er op het cadeau gereageerd gaat worden. Maar Ben zelf erg blij met de vlotte levering gr caroline
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
03-04-2019
Product heel snel in huis. Fijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
31-03-2019
Goede levering voldoet aan onze verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
29-03-2019
Eerste levering was beschadigd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
20-03-2019
De microscoop is beetje onhandig kan het ni al te best zien wel jammer
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
niets geleverd
1.00
Slecht

microscoop-expert.nl antwoordt: 06-03-2019
Tot onze spijt was het artikel niet meer leverbaar en moesten we je bestelling annuleren. Excuses voor de slordige gang van zaken! Mochten we desondanks nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Prima service, goed materiaal en vlotte afwikkeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
05-02-2019
Prima handelspartnet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2019
Besteldatum
27-01-2019
27-01-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
18-10-2018
Snelle levering netjes verpakt
5.00
Uitstekend

microscoop-expert.nl

microscoop-expert.nl werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
microscoop-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met microscoop-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.