Beoordelingen voor ventilator-expert.be



Redelijk

3.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 31 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft ventilator-expert.be al 34 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
16-08-2019
Werkt goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
11-08-2019
Op site dat ventilator op voorraad was + mail gekregen van terug op voorraad. Besteld & betaald een week later terug mail gekregen toestel is niet in voorraad, geld wel direct teruggestort. Maar wat is de bedoeling van melding op site van voorraad? en als je kunt bestellen? Toestel besteld bij Amazon.de bestelling Don-avond, GRATIS geleverd ZAT d'as pas SERVICE Kwade mail geschreven nog geen antw
1.00
Slecht

ventilator-expert.be antwoordt: 12-08-2019
Het lijkt er op dat het product ten onrechte opnieuw online is gekomen op de site en na enkele dagen weer offline is gehaald. Onze excuses voor deze fout. We hebben je inmiddels ook per mail geïnformeerd.

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
31-07-2019
De ventilator is super. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Hij is klein, maar wel stevig, krachtig en vrij stil. Daar bovenop ziet hij er ook nog eens mooi uit.

De levering was niet zo snel als beloofd, we hebben 2 dagen langer moeten wachten, maar dat lag wellicht enerzijds aan de drukte en anderzijds aan een storing bij de koerierdienst.

Zeker tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Goed en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
Produkt was al gebruikt denk er stond al een retourplakker op de kapotte doos ,airco zelf was ook al met tape vastgeplakt heb 4 mails gestuurd nog steeds niks gehoord,heb alles teruggestuurd zoiets betaal ik niet voor en moet ik ook niet hebben .
1.00
Slecht

ventilator-expert.be antwoordt: 30-07-2019
Wat vervelend om te horen dat je het product in die staat hebt ontvangen, onze excuses daarvoor. Zoiets mag natuurlijk niet gebeuren. Ik zie dat we het product inmiddels retour hebben ontvangen en we zullen het zo snel mogelijk voor je oplossen.

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
29-07-2019
Ventilator was niet verpakt in een extra doos, enkel originele verpakking die veel te licht is om vervoerd te worden en dus beschadigd was. Een week later geleverd dan oorspronkelijk afgesproken. Er kwamen wel bijna dagelijks mailtjes met nieuwe leverdatum. Maar wel de goedkoopste.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
27-07-2019
Geen negatieve opmerkingen, alles correct verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
09-07-2019
Ik bestel voor 15u met de belofte dat de levering 2 dagen later zou zijn. De levering werd 3 x uitgesteld, van donderdag naar zaterdag, van zaterdag naar maandag, van maandag naar dinsdag. Toen was de hittegolf ook weer voorbij. Het toestel is wat zijn kwaliteit in capaciteit betreft, de prijs niet waardig. Ik had reeds een toestel van dezelfde prijsklasse "GREE" dat toch beter koelt.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Voor. xx-uur bestellen is volgende dag geleverd. Mijn bestelling was op tijd doorgegeven maar pas na drie dagen geleverd
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
05-07-2019
ondanks de drukte redelijk vlug geleverd
ventilator voldoet aan al de wensen, stil in gebruik vooral op laagste stand met toch een voldoende koel gevend gevoel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Dit is tenminste een ventilator
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Bestelling drie keer uitgesteld
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
Goede en moderne ventilators, juist op tijd geinstalleerd.. En hebben dus al verschillende dagen uren gedraaid. Geluid valt zeer goed mee
4.67
Uitstekend

ventilator-expert.be antwoordt: 03-07-2019
Fijn om te horen! Mochten we verder nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit graag!

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
02-07-2019
Goede ervaring
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Zou vrijdag geleverd worden niets
Zou zaterdag geleverd worden weer niets
Onder tussen maandag en nog niets geen leverdatum niets gewoon niets
Track en trace code nada
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Levering gebeurde 1 dag later dan normaal verwacht en de doos was onderaan licht beschadigd voor de rest alles in orde.
4.33
Goed

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
30-06-2019
bestelling was door hen geannuleerd wegens niet meer leverbaar
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-06-2019
Besteldatum
23-06-2019
30-06-2019
Ventilator besteld + betaald, maar kreeg enkele dagen erna bericht dat ze niet meer beschikbaar waren.
nu staan er van hetzelfde type opnieuw op de site, maar een stuk duurden.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
29-06-2019
De ventilator maakt een zeer irritant geluid als de oscilerende functie van de rooster ingeschakeld is.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
29-06-2019
Bestelling tot 2x toe uitgesteld en uiteindelijk dan maar geannuleerd. Zeer slechte communicatie.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
21-06-2019
29-06-2019
IK BEN OVER HET ALGEMEEN TEVREDEN
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
17-06-2019
24-06-2019
De ventilator werkt goed,is handig, wel redelijk geluid geeft hij.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
11-06-2019
Product zoals de beschrijving,makkelijk te bestellen ,goede klantenservice en levering zoals afgesproken. Deze ventilator was het het goedkoopst bij Frank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
10-06-2019
Niets op aan te merken. Prima service en uitstekende prijskwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Rommel kwam 5 dagen te laat. De gehele onderkant van de doos was weggesneden en met Frank-tape omwikkelt. De airco heb ik getest in een kamer zonder ramen met een temperatuur van 22 graden. Na een half uur koelen was de temperatuur 21.9 graden. Vanzelfsprekend retour. Er kwam namelijk geen koude lucht uit deze airco.
1.00
Slecht

ventilator-expert.be antwoordt: 23-05-2019
Wat vervelend om te horen! Excuses voor het ongemak. Bedankt voor de retourzending, we zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
15-05-2019
Op 30/04 heb ik een Domo voet ventilator besteld Prijs 54,99 €
Levering datum 04 of 07/05/019
even voor de levering datum krijg ik een bericht dat de levering onbekend is
Ondertussen was de prijs van het toestel 2 maal van prijs veranderd 49,99 € en dan 51,09 €,klantendienst laten weten dat het niet correct is
prijs is ondertussen aangepast en kost voor mij 49,99 €
Toestel is op 14 mei geleve
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
04-05-2019
Snelle levering en tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
30-04-2019
Alles was naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Eerste aankoop. Zeer mooie designuitvoering. Weinig lawaaihinder. Zeer efficiënt en zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

ventilator-expert.be

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
ventilator-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met ventilator-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.