Beoordelingen voor ventilator-expert.be



Goed

4.26/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft ventilator-expert.be al 9 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
Rommel kwam 5 dagen te laat. De gehele onderkant van de doos was weggesneden en met Frank-tape omwikkelt. De airco heb ik getest in een kamer zonder ramen met een temperatuur van 22 graden. Na een half uur koelen was de temperatuur 21.9 graden. Vanzelfsprekend retour. Er kwam namelijk geen koude lucht uit deze airco.
1.00
Slecht

ventilator-expert.be antwoordt: 23-05-2019
Wat vervelend om te horen! Excuses voor het ongemak. Bedankt voor de retourzending, we zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
15-05-2019
Op 30/04 heb ik een Domo voet ventilator besteld Prijs 54,99 €
Levering datum 04 of 07/05/019
even voor de levering datum krijg ik een bericht dat de levering onbekend is
Ondertussen was de prijs van het toestel 2 maal van prijs veranderd 49,99 € en dan 51,09 €,klantendienst laten weten dat het niet correct is
prijs is ondertussen aangepast en kost voor mij 49,99 €
Toestel is op 14 mei geleve
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
04-05-2019
Snelle levering en tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
30-04-2019
Alles was naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Eerste aankoop. Zeer mooie designuitvoering. Weinig lawaaihinder. Zeer efficiënt en zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
14-02-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
23-08-2018
Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting. Mooi design. Enkel wat prijzig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
10-08-2018
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
13-06-2018
Wat je vraagt krijg je de volgende dag thuis geleverd tegen een bijzondere scherpe prijs en het artikel is volledig volgens de beschrijving,Frank is top misschien denken aan een verdere uitbreiding.
5.00
Uitstekend

ventilator-expert.be

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
ventilator-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met ventilator-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.