Certificaat voor fietstas-expert.nl

No. XA7121206C07870566B79CE29E8087782
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fietstas-expert.nl



Uitstekend

4.70/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 235 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fietstas-expert.nl al 815 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
18-01-2019
Ik wist Niet dat Frank bestond, echt waar.
Ik ben positief verrast, alles dik in orde.
Ik kom vast vaker langs om te winkelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
16-01-2019
Ik heb een fietstas voor mijn e-bike besteld, maar helaas heeft de klep van beide tassen klitteband. Je verwacht dat dit makkelijk is, maar omdat de tas aan de fiets hangt en niet recht blijft hangen wijkt die iets van de klep, met als gevolg ddat het (waardeloze) klitteband van de klep contstant op gaat en de tas dus niet goed en netjes sluit.Dus service en levering super, maar de tas valt tegen
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Levering later dan aangekondigd en omschrijving product klopt niet wat geleverd wordt. Op de verpakking staat dat de New Looks Maxi sleuven heeft voor snelbinders. Dat is niet zo. Na reclameren een nietszeggend antwoord ontvangen. Slechte service.
2.00
Matig

fietstas-expert.nl antwoordt: 17-01-2019
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet naar behoren is geleverd! Onze excuses voor het ongemak. Ik heb je zojuist een mail gestuurd over de afhandeling van je klacht. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit graag. René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Alles goed verlopen. Snel verzonden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
31-12-2018
31-12-2018
Kan de service niet volledig beoordelen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
23-12-2018
Fietstas werd op tijd in goede staat ontvangen. Fietstas pas in gebruik maar tevreden over de tas.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
23-12-2018
Snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
17-12-2018
Alles kwam keurig op tijd en conform de bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
17-12-2018
Zeer goede service bij retourzending
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
14-12-2018
Fijne fietstassen, snel bezorgd en nog 3 weken AD gratis met de feestdagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
14-12-2018
14-12-2018
Zelfs een bericht dat het bestelde een dag eerder zou worden geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
De omschrijving en de foto komen overeen met de geleverde fietstas.Goede kwaliteit tas
Ondanks dat de website vermeld dat ik de tas de volgende dag in huis zou hebben, werd de tas niet op vrijdag maar pas om maandag geleverd. Dat is niet erg, maar de tekst op de website schept verwachtingen. Hierover was geen communicatie en dat zou een verbeterpunt kunnen zijn.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
25-11-2018
25-11-2018
De fietstassen zagen er precies uit als op de website, en snel geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-11-2018
Besteldatum
24-11-2018
24-11-2018
Goede en snelle levering. Keurige informatie betreffende het volgen van het pakket.
Ik heb de fietstas gekocht voor mijn dochter. 24 november gegeven op haar verjaardag. Lijkt een prima fietstas. Of dit werkelijk ook zo is zal in de toekomst blijken. De service van levering was perfect. Hoe de service zal zijn als er toch iets mis is met de tas dat weet ik natuurlijk niet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
22-11-2018
Alles was netjes op tijd geleverd.
Gemakkelijk te monteren.
Vriendelijke groet. Els
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
22-11-2018
Mooi kratje, helaas wel van waaibomenhout.....
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Duidelijke website en zeer vlot geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
18-11-2018
Heldere site, snelle levering en goed produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
11-11-2018
Snelle levering Mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
10-11-2018
10-11-2018
Fijn contact, goede website
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Er is online toegezegd dat het product de volgende dag geleverd zou worden. Uiteindelijk twee dagen later bezorgd, dat zou voor valse’ verwachtingen kunnen veroorzaken...? Terwijl Frank’ met de goede bedoelingen heeft gezet
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Prima en snelle levering en met de tas ben ik helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
06-11-2018
Prima winkel, met uitgebreid assortiment. Levertijd was door 1 product in zijn totaliteit wel erg lang. Maar uiteindelijk ontving ik regelmatig een update van de leverdatum. Dat duurde even, dus daarom 4 sterren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
31-10-2018
31-10-2018
Informatie website duidelijk en naar waarheid. Snelle verzending.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
30-10-2018
30-10-2018
Je tas met boodschappen past er zo in...
Je hoeft niet meer over te hevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-10-2018
Besteldatum
30-10-2018
30-10-2018
De fietstas die ik heb gekocht voldoet aan al mijn verwachtingen.

Goede snelle service en een goed product met een prima prijs-kwaliteit verhouding.
Ik ben dus meer dan tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
29-10-2018
29-10-2018
1e keer een bestelling geplaatst, super snelle levering en ook bij telefonisch informatie over het retour sturen van een artikel, geen gezeur, prettig contact.
Ook informatiebegeleiding van het retour gestuurde artikel en bij aankomst word er een credit factuur via de mail gestuurd, waarna het geld bedrag weer word teruggestort.
Zoals aangegeven in sterren UITSTEKEND
een betrouwbare organisati
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
27-10-2018
27-10-2018
Product: 4 sterren ipv 5 want: de hengsels waarmee de fietstassen aan de bagagedrager worden geclipt, gaan bij intensief gebruik waarschijnlijk minder dan vijf jaar mee.
Service: heb ik niet echt kunnen testen; Frank werkt tot nu toe (sinds 2 weken) zoals op de website staat.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
25-10-2018
Goede website , snelle levering artikelen zijn aantrekkelijk geprijsd. Ga hier zeker nog eens bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
25-10-2018
alles optimaal geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
Goede informatie betreffende het product en de verzending .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
Snel, juiste product geleverd gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
Een duidelijke site en een ruime keuze
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
24-10-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
24-10-2018
Ging allemaal gesmeerd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
22-10-2018
Het product was goed. De levering was prima. Service hadden we niet nodig,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
21-10-2018
Erg snelle levering en product precies zoals de site laat zien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
21-10-2018
21-10-2018
Keurig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
20-10-2018
vlotte levering, goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
18-10-2018
Uitgebreid aanbod van goede kwaliteit. Vlotte levering.
5.00
Uitstekend

fietstas-expert.nl

fietstas-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fietstas-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fietstas-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.