Certificaat voor fietstas-expert.nl

No. XA7121206C07870566B79CE29E8087782
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fietstas-expert.nl



Uitstekend

4.70/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 248 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fietstas-expert.nl al 847 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Super snel ontvangen en zag er goed uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
20-03-2019
Alles netjes en op tijd incl. Keurige statusmails. Niets aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
20-03-2019
prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Alles snel en goed afgeleverd. Tassen zien er goed uit. Een 8.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
16-03-2019
Geleverd zoals belooft.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
uitstekende tas van zeer goede kwaliteit.
zeer snelle levering. perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Helemaal prima en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
09-03-2019
Snelle levering top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Snelle levering prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
De tassen zijn zeer snel bezorgt, en bevallen prima Het zijn Beck SPRTV dubbele fietstassen, zwart ,rood, en staan heel mooi op mijn zwart rode E-bike.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
product en levering zijn netjes
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Mooie tas en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
Ondanks dat ik een typefout maakte in de postcode, toch keurig op tijd geleverd.
Bedankt daarvoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
02-03-2019
Keurig op tijd geleverd/bezorgd. Product viel iets tegen wat betreft sluiting.
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
28-02-2019
28-02-2019
Super leuke fietstas. Snelle levering. Totaal niets aan te merken. Top :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
28-02-2019
Bij het bestellen van een fietstas werd een wielbeschermer aanbevolen.
Deze mee besteld, maar hij past niet op deze tas.
Geen reactie op mijn vraag via de website. Via de telefoon kom je in een irritante wachtrij. Uiteindelijk kreeg ik een retour formulier. Moest daarna via DPD verzenden. Geen DPD servicepunt in mijn woonplaats.
Frank heeft product nu retour, ik nog steeds mijn geld niet.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
26-02-2019
Nette en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
25-02-2019
het was wat ik verwacht had
goed produkt
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-02-2019
Besteldatum
17-02-2019
25-02-2019
Toppie alles snel geleverd ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
Product in goede staat bezorgd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
Snel geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
23-02-2019
Het is een mooie fiets tas
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
23-02-2019
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
gewoon goed
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
22-02-2019
22-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
20-02-2019
Super snelle levering en. Goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
19-02-2019
Snel en netjes geleverd. Leuk product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Prima, snel en voldoet aan de verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
11-02-2019
19-02-2019
Geleverd zoals belooft een goed product en keurig netjes op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Heel erg tevreden met de fietstassen. Precies zoals ik had verwacht, dus dat betekent, prima website.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Goedkoopste op het web en geen verzendkosten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Geen negatieve ervaring.

Gr John.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
18-01-2019
Ik wist Niet dat Frank bestond, echt waar.
Ik ben positief verrast, alles dik in orde.
Ik kom vast vaker langs om te winkelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
18-12-2018
16-01-2019
Ik heb een fietstas voor mijn e-bike besteld, maar helaas heeft de klep van beide tassen klitteband. Je verwacht dat dit makkelijk is, maar omdat de tas aan de fiets hangt en niet recht blijft hangen wijkt die iets van de klep, met als gevolg ddat het (waardeloze) klitteband van de klep contstant op gaat en de tas dus niet goed en netjes sluit.Dus service en levering super, maar de tas valt tegen
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Levering later dan aangekondigd en omschrijving product klopt niet wat geleverd wordt. Op de verpakking staat dat de New Looks Maxi sleuven heeft voor snelbinders. Dat is niet zo. Na reclameren een nietszeggend antwoord ontvangen. Slechte service.
2.00
Matig

fietstas-expert.nl antwoordt: 17-01-2019
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet naar behoren is geleverd! Onze excuses voor het ongemak. Ik heb je zojuist een mail gestuurd over de afhandeling van je klacht. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit graag. René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
12-01-2019
Alles goed verlopen. Snel verzonden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
31-12-2018
31-12-2018
Kan de service niet volledig beoordelen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
23-12-2018
Fietstas werd op tijd in goede staat ontvangen. Fietstas pas in gebruik maar tevreden over de tas.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
23-12-2018
Snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
17-12-2018
Alles kwam keurig op tijd en conform de bestelling.
5.00
Uitstekend

fietstas-expert.nl

fietstas-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fietstas-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fietstas-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.