Certificaat voor kachel-expert.nl

No. XB1A5DFED46C24B09B2F2B27E6C4F76EC
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kachel-expert.nl



Goed

4.30/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 10 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kachel-expert.nl al 96 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
04-06-2020
Besteldatum
28-05-2020
04-06-2020
Hoe de service kan ik slecht beoordelen. De levering duurde wat lang vanwege de Pinksteren
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-01-2020
Besteldatum
21-01-2020
28-01-2020
Prima product voor een acceptabele prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2020
Besteldatum
08-01-2020
15-01-2020
Goede hulp bij keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2019
Besteldatum
20-12-2019
27-12-2019
Zeer snelle levering
Product voldoet uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2019
Besteldatum
28-11-2019
05-12-2019
kacheltje doet het prima waar het voor is bestemd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
10-11-2019
10-11-2019
Erg mooie stijlvolle kachel die een behaaglijke warmte geeft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Levering was prima. Zo snel.
Kacheltje viel een beetje tegen. Heeft geen uitstraling. Goedkoop plastic.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
Kachel verwarmt prima, maar de noodzakelijke omvalbeveiling werkt niet. Gezien de prijs verwacht ik een goed werkend produkt. Kontact met klantenservice levert uitsluitend een vaag verhaal over samenspraak met de fabrikant op. Vooralsnog staat hier een inmiddels verzendklaar niet goed werkend product te wachten op instructies. Ik wil wel van de koop af en ga naar een echte ouderwetse winkel.
2.67
Redelijk

kachel-expert.nl antwoordt: 09-10-2019
Wat vervelend dat de omvalbeveiliging van de kachel defect lijkt te zijn. Zoals genoemd in de laatste email zouden we graag de kachel retour ontvangen. Je mag vervolgens zelf aangeven op het retourformulier of je het aankoopbedrag terug zou willen of een nieuwe kachel zou willen ontvangen.Onze excuses voor het ongemak. Mocht je overige vragen hebben dat horen wij dat vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
20-08-2019
Levertijd werd telkens verlengd. Toen heb ik order geannuleerd. Dit werd snel en netjes afgewikkeld.
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
04-08-2019
Heb t idee dat jullie betere webshop/ bezorgdienst zijn dan bol.com ed
4.67
Uitstekend

kachel-expert.nl

kachel-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
kachel-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kachel-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.