Certificaat voor kachel-expert.nl

No. XB1A5DFED46C24B09B2F2B27E6C4F76EC
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kachel-expert.nl



Uitstekend

4.66/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 30 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kachel-expert.nl al 87 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
04-08-2019
Heb t idee dat jullie betere webshop/ bezorgdienst zijn dan bol.com ed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
10-02-2019
Tot op heden nog niks geleverd. Eerst kregen we een mail dat de kachel woensdags geleverd zou worden. Daarna kregen we een mail dat de verwachte leverdatum donderdag of vrijdag zou zijn. Vervolgens komt er een mail dat de leverdatum onbekend is.
Ik ga mijn geld terugvragen, want dit komt onbetrouwbaar over
1.00
Slecht

kachel-expert.nl antwoordt: 11-02-2019
De leverdatum is inderdaad een aantal maal uitgesteld. Dat is niet de bedoeling Excuses voor het ongemak. Ik heb je een mail gestuurd over de opvolging. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit graag

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
niets aan toe te voegen gewoon top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Er zaten wel wat deuken in de kachel maar doordat we hem snel nodig hadden heb ik hem niet terug gestuurd.
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
26-01-2019
26-01-2019
de fan heater klein en compact.wat ik minder vind is ...hij is te licht en korte snoer.

de 30m2 heb ik mijn twijfels over...maar goed voor het geld kan je eigenlijk niet klagen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
22-01-2019
Snelle levering,prima kacheltje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
14-01-2019
Prachtig service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Snelle levering. s Middags besteld en de volgende ochtend in huis.
Kachel doet het prima. De ventilator is wat lawaaiig, maar niet overheersend.
Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
26-12-2018
26-12-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
21-12-2018
Gewoon prima levering van product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
16-12-2018
Ik ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
13-12-2018
Perfecte levering, klasse
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
07-12-2018
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Het product werkt goed en het kwam optijd. Overall geef ik her heel process een 5/5.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-12-2018
Besteldatum
04-12-2018
04-12-2018
We zijn erg blij met deze keramische kachel met thermostaat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2018
Besteldatum
01-12-2018
01-12-2018
Op basis van 1 bestelling kan ik niet echt objectief oordelen, maar die ene bestelling was helemaal niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
26-11-2018
26-11-2018
Prima snelle levering. Bestellen via de website ging makkelijken soepel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Snelle levering. Goed verpakt. Ben positief.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
11-11-2018
Het was allemaal prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
05-11-2018
Snelle levering en het product was gewoon prima Zou zeker nog een keer bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
31-10-2018
31-10-2018
Scherpe prijsstelling voorneem prima kacheltje. Keurig geleverd het doorgegeven tijdstip
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
29-10-2018
Alles goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
23-10-2018
Acht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
10-10-2018
10-10-2018
Prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
23-09-2018
23-09-2018
Prima, snel en betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
14-09-2018
Product is geleverd op de aangegeven dag. Product werkt nog steeds en de service is hopelijk ook prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
29-08-2018
Bedankt snel ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
23-08-2018
keurig en op tijd afgeleverd, goed verpakt. bedankt
5.00
Uitstekend

kachel-expert.nl

kachel-expert.nl werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
kachel-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kachel-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.