Certificaat voor telescoop.nl

No. XBD230E3EEFC0F61DF4EFB7B716B41085
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor telescoop.nl



Goed

3.86/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 12 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft telescoop.nl al 61 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-07-2020
Besteldatum
12-07-2020
19-07-2020
Snelle levering, stevig verpakt. De handleiding was niet specifiek voor het model telescoop dat wij hebben besteld maar we kwamen er makkelijk uit. De telescoop is erg toegankelijk en we hebben er veel plezier van!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2020
Besteldatum
03-06-2020
10-06-2020
Wat late levering maar prima product voor prima prijs.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2020
Besteldatum
03-04-2020
14-04-2020
Na bestelling direct ontvangstbevestiging ontvangen en factuur. Op site stond bestellen voor 22 of 23 uur dan de volgende dag in huis. Wij ontvingen echter vrijwel meteen het bericht dat er i.v.m coronavirus maatregelen het pakket later zou worden bezorgd. Dit lag overigens bij telescoop.nl en niet aan TNT post. Informatieverstrekking is uitstekend. Service is top!
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-02-2020
Besteldatum
19-02-2020
27-02-2020
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-02-2020
Besteldatum
05-02-2020
16-02-2020
pakket was een dag later als bij bestelling werd aangegeven. doos was onderaan beschadigd en al door jullie dichtgeplakt.Hopenlijk is de telescoop dus in orde...
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-02-2020
Besteldatum
06-02-2020
06-02-2020
Prachtige telescoop Heel goed verpakt en snel ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-01-2020
Besteldatum
19-01-2020
27-01-2020
Tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2019
Besteldatum
02-12-2019
09-12-2019
Snel en volgens afspraak
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-11-2019
Besteldatum
13-11-2019
20-11-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
15-11-2019
Voor deze prijs een heel aardige telescoop voor de beginnende vogelspotters. Ook de combinatie met de iPhone adapter om zo weinig mogelijk trillingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
16-08-2019
Na 2 weken nog niet alles ontvangen.
1.00
Slecht

telescoop.nl antwoordt: 26-08-2019
Tot onze spijt komt de aanlevering van voorraad voor jouw bestelling later binnen dan op voorhand ingeschat. Dat is natuurlijk erg vervelend, onze excuses voor het ongemak! Ik zie dat je inmiddels contact met ons hebt gehad via de mail over de nieuwe leverdatum. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
ik heb een reeds gebruikt beschadigd toestel ontvangen het gaat terug dit is niet geoorloofd ben lange tijd zonder een toestel en wie weet hoelang het duurt voor de terugbetaling
1.00
Slecht

telescoop.nl antwoordt: 16-08-2019
Wat vervelend om te horen! Excuses voor het ongemak. We zullen je retourzending zo snel mogelijk verwerken. Mocht je tussentijds vragen hebben dan horen we dit vanzelfsprekend graag.

telescoop.nl

telescoop.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
telescoop.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met telescoop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.