Certificaat voor wekker-expert.nl

No. XC10766D32A6EE2D255A7C20DFC93A37C
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor wekker-expert.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 51 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft wekker-expert.nl al 277 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
17-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
17-10-2019
Prima product, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
16-09-2019
Snel ontvangen, alles netjes in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
03-09-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
03-09-2019
.nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
24-08-2019
31-08-2019
Perfect product, supersnelle bezorging, alles volledig naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
31-08-2019
31-08-2019
De wekker werd kapot gelexerd
2.00
Matig

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
Snelle levering voor een prima prijs. Dit is al de derde persoon in ons gezin die overstapt naar deze wekker. De beste wekker ooit. Geen stroom of batterijen nodig, nooit storing en altijd de goede tijd. Wij zijn er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
12-08-2019
BESTE PRIJS (ook verzendkosten) en HÉÉL SNELLE LEVERING
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
27-07-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
27-07-2019
27-07-2019
Snelle levering. Wekker voldoet aan onze verwachtingen. Erg prettig om geen electrische wekker meer op onze slaapkamer te hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
11-07-2019
Supersnel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
10-07-2019
Levering was op tijd en het product was precies zoals de afbeelding.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Over de service kan ik eigenlijk nog weinig zeggen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Alles is perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
18-06-2019 een senioren wekker besteld tot heden (02-07-2019) Niets
Ook niet na herhaaldelijk telefoneren, waarbij men ook zeeeeeeeeeer lang in wacht staat.
NOOIT MEER
1.00
Slecht

wekker-expert.nl antwoordt: 03-07-2019
Wat vervelend om te horen! Excuses voor het ongemak. Zoals gecommuniceerd per mail zit er een wat langere levertijd op de telefoon. Zoals verzocht is je bestelling inmiddels geannuleerd. Mocht je echter nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
goed snel gemakkelijk besteld , en evenzo geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
06-06-2019
Prima service en vlotte levering. Wekkers zijn zoals verwacht en zien er leuk en attractief uit. Het lichtgevend effect van de wijzers zou wat sterker mogen zijn, er is bijna niets van te zien. Maar geen probleem en we wisten dit van tevoren uit de andere reviews. Wat we ook lazen is dat ze toch wel hard tikten. Wees gerust, je hoort helemaal niets
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
23-05-2019
Nvt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
22-05-2019
Het pakje is ondanks dat we thuis waren afgeleverd bij de buren
(waar we een conflict mee hebben) Er is geen briefje in de bus gedaan. Gelukkig hebben ze het op de trap gelegd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
09-05-2019
Prima wekker.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Goede zaak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
14-04-2019
Mooie wekker goed verpakt snelle levering zeer te vreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
11-04-2019
Alles snel en simpel geregeld
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
07-04-2019
tweede was helemaal oke
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
05-04-2019
Netjes en snel afgehandeld.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-04-2019
Besteldatum
28-03-2019
04-04-2019
De bestelling werd snel (per omgaande) geleverd. Keurig verpakt en goed geïnformeerd over het aflevermoment. Wat mij betreft, een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
17-03-2019
24-03-2019
Wekker was kapot bij aankomst. Prijs / kwaliteit verhouding uitermate slecht
2.00
Matig

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
17-03-2019
mooi vormgegeven product tegen mooie prijs en geen verzendkosten.
snelle service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
14-03-2019
bij vragen krijg ik geen antwoord ,zeer slecht
1.00
Slecht

wekker-expert.nl antwoordt: 15-03-2019
Dat is vervelend om te horen! Ik even gezocht maar ik kan nergens een bericht van je vinden. Onze klantenservice staat uiteraard voor je klaar om je vragen te beantwoorden. We zijn op vele manieren bereikbaar. Zie hier het adres van onze contactpagina: https://www.frank.nl/customer-service/contact/contact-opnemen

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
09-03-2019
Super kwaliteit afhandeling
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
Snelle levering. Wekker op tijd binnen en werkt perfect. Geeft alleen veel licht. Maar had ik al in de andere recensie gelezen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Bestelling is niet wat we gedacht hadden. Gat retour
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
26-02-2019
26-02-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
24-02-2019
geweldig niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
16-02-2019
23-02-2019
Prachtige wekker.
Zeer duidelijk af te lezen (daarom ook aangeschaft)
Prima op tijd, en goed verpakt afgeleverd.
Alles bijelkaar een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Gewoon absolute topklasse
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Service is niet van toepassing.
Levering snel.
Grote variëteit van producten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
05-02-2019
Makkelijk op de site te komen, makkelijk bestellen en snelle levering
5.00
Uitstekend

wekker-expert.nl

wekker-expert.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
wekker-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met wekker-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.