Certificaat voor fietshelm-expert.be

No. XC2CEB174D91DFE89C4640EF62AFDD736
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor fietshelm-expert.be



Goed

4.23/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 13 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft fietshelm-expert.be al 41 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
08-11-2018
Om onduidelijke redenen is de levering binnen de 24 uren niet doorgegaan.
Ik heb daardoor een hele dag thuis tevergeefs zitten wachten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-09-2018
Besteldatum
22-09-2018
22-09-2018
Artikel was hier het goedkoopst. Bestelling en afhandeling verliepen vlot (zoals dat hoort)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
19-08-2018
Correcte levering van een goed product . Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
25-07-2018
Alles was zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
snelle levering & voordelige prijs, super dus
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
21-06-2018
hele mooie en veilige helm
onze Samuel is er verzot op...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
05-06-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2018
Besteldatum
09-05-2018
16-05-2018
Goede snelle levering, helm goede pasvorm. Top.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
05-05-2018
Fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
24-03-2018
31-03-2018
Bij de oorspronkelijke bestelling had ik om vervanging van het product gevraagd omdat het verstelknopje van de helm defect was. Ik kreeg het geld terug, geen vervanging dus. Bijgevolg moest ik opnieuw bestellen. Uiteindelijk heb ik een goed product ontvangen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
26-03-2018
Levering 2x uitgesteld. Uiteindelijk in totaal 3 weken vertraging dus geannuleerd. Afhandeling was ok.
2.00
Matig

fietshelm-expert.be antwoordt: 27-03-2018
We wachten momenteel op de aanlevering van nieuwe voorraad. Drie weken vertraging is echter wel erg lang. Dit is niet de bedoeling We leveren doorgaans uiteraard een stuk sneller. Onze excuses voor de vertraging Fijn om te horen dat de afhandeling verder goed is verlopen. Mochten we verder nog iets voor u kunnen doen dan horen we dit graag René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
05-02-2018
Besteldatum
28-01-2018
05-02-2018
Het verstelwieltje van de helm was geblokkeerd. Teruggestuurd en wacht nu op omruil.
Na melding van het probleem kreeg ik pas reactie na een 2de mail met verzoek de eerste te beantwoorden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
23-01-2018
30-01-2018
De fietshelm kan niet passend bijgeregeld worden. Ik heb dit gemeld en wacht op reactie.
4.00
Goed

fietshelm-expert.be

fietshelm-expert.be werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
fietshelm-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met fietshelm-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.