Certificaat voor lamp-expert.be

No. XC5E95DC0EB86F25D9790F2B12729AB17
 

Geldig vanaf
11-12-2014
Geldig tot
10-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor lamp-expert.be



Goed

4.19/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft lamp-expert.be al 64 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
ik ben heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-04-2019
Niets aan te merken op de service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
21-04-2019
Ik had product besteld voor verjaardag week later. Levertijd was 3 dagen. Opeens bericht dat levering nu ergens’ in mei zal zijn. Verjaardagskado dus niet tijdig geleverd. Teleurgesteld. Zal deze shop niet meer gebruiken in de toekomst
2.00
Matig

lamp-expert.be antwoordt: 23-04-2019
Wat vervelend om te horen! Tot onze spijt wordt de nieuwe voorraad van Philips later aangeleverd dan verwacht. Onze excuses hiervoor!

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
De snelheid van levering is zeker een pluspunt. De mogelijkheid om achteraf te betalen eveneens. Je moet toch jouw product kunnen nakijken alvorens te betalen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
09-10-2018
Alles is naar wens verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
21-09-2018
Alles vlot verlopen 5.00
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
29-08-2018
29-08-2018
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
11-07-2018
Snelle levering.
Afb en echt zijn geen verschil
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
22-06-2018
02-07-2018
Levertermijn an producten werd 5 keer uitgesteld telkens op de dag dat eigenlijk geleverd zou worden.
2.33
Matig

lamp-expert.be antwoordt: 03-07-2018
Wat vervelend dat de verwachte leverdatum van je bestelling zo vaak is uitgesteld. Het is begrijpelijk dat je hier niet tevreden over bent. Ik heb de bestelling erbij gepakt en zie dat de producten ondertussen geleverd zijn. Daarnaast hebben we een compensatie gegeven. Nogmaals excuses. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit vanzelfsprekend graag. Daniël, klantenservice Frank.

lamp-expert.be

lamp-expert.be werd op 11-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
lamp-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met lamp-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.