Certificaat voor kapstok-expert.be

No. XCBC460CC4BF1ABB48A44013C3D9654F2
 

Geldig vanaf
10-12-2014
Geldig tot
09-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor kapstok-expert.be



Goed

4.31/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 18 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft kapstok-expert.be al 122 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
27-05-2020
Besteldatum
27-05-2020
27-05-2020
Leuke kapstokjes, grappig en gemakkelijk op te hangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2020
Besteldatum
03-05-2020
13-05-2020
Mooie kapstok, maar spijtig van plastiek
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2020
Besteldatum
19-04-2020
19-04-2020
Leuke en overzichtelijke webshop en snelle levering.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2020
Besteldatum
08-04-2020
16-04-2020
De service en de levering waren ok, mar ik had me de kwliteit van de kleine kapstokken anders voorgesteld (steviger)
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2020
Besteldatum
10-03-2020
17-03-2020
Mooi en sterk product.
Bijgeleverde pluggen moeten wel vervangen worden door pluggen zonder kraag.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-03-2020
Besteldatum
04-03-2020
12-03-2020
Vlotte levering, zeer mooie design kapstok. De montage met de beperkte schets lukt redelijk goed, maar ietsje ervaring in kluswerk en vooraf denken alvorens in de wand te boren is wel handig.
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2020
Besteldatum
11-02-2020
17-02-2020
Dag later geleverd en met drie uur vertraging op de tijdsmarge.
De chauffeur was wel vriendelijk en franstalig
3.50
Goed

Datum van publicatie
11-02-2020
Besteldatum
03-02-2020
11-02-2020
vlotte levering maandag namiddag besteld dinsdag werd de kapstok al geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-01-2020
Besteldatum
01-12-2019
26-01-2020
we gebruiken het als kinderkapstok en die zijn er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2020
Besteldatum
09-01-2020
17-01-2020
Goede sevice ,snelle levering ,goed materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2019
Besteldatum
29-11-2019
09-12-2019
Zeer snel. Product, levering en rekening precies zoals verwacht. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-12-2019
Besteldatum
18-11-2019
02-12-2019
Alles afgehandeld zoals afgesproken, montage moet nog gebeuren maar ik veronderstel dat dit probleemloos zal verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-12-2019
Besteldatum
01-12-2019
01-12-2019
Alles was top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Nog steeds niet toegekomen in het afhaalpunt.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
01-09-2019
Goede online winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
Ik kan geen juiste beoordeling geven omdat mijn levering onvolledig was.
Heb gemaild donderdag 22 augustus om 8h55 om dit te laten weten, bevestiging gekregen, ticketnr. 5505780 met vermelding dat het even kon duren wegens drukte.
Vandaag maandag 27 augustus heb ik na de middag verschillende keren proberen bellen, telkens werd het afgebroken, dus nieuw ticket aangemaakt.
Ben zeer ontevreden
1.00
Slecht

kapstok-expert.be antwoordt: 28-08-2019
Het lijkt er op dat er iets mis is gegaan waardoor je niet de complete bestelling in een keer hebt ontvangen. Onze excuses daarvoor. Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice en het missende product ondertussen ook al verzonden is.

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
14-08-2019
Alles was in orde Ik bestel zeker nog bij jullie Doe zo verder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
26-07-2019
26-07-2019
Alles was perfect. Er viel niets op aan te merken. 10/10
5.00
Uitstekend

kapstok-expert.be

kapstok-expert.be werd op 10-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
kapstok-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kapstok-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.