Certificaat voor brievenbus-expert.be

No. XCE4B2827FD304F42168F174B639F82FD
 

Geldig vanaf
09-12-2014
Geldig tot
08-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brievenbus-expert.be



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 14 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brievenbus-expert.be al 57 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Uitstekend brievenbus en een goede prijs.
Juist datgene dat we zochten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Op foto website van frank stond de
Volledige brievenbus voor de prijs van 179,90€ ik bestel enbetaalde direct ,wat kreeg ik thuis gestuurd
Alleen 1 boog en 2 steunpalen,heb
Ze onmiddelijk terug gestuurd als niet volledig,maar ik heb nog steeds mijn 179,,90€ nog niet terug
Gestort gekregen
1.00
Slecht

brievenbus-expert.be antwoordt: 14-11-2018
Bedankt voor je review. Ik kan me voorstellen dat de voorbeeldafbeelding voor jou wat verwarrend is gebleken. We proberen een productnaam- en omschrijving zo volledig mogelijk te maken. Dit is helaas niet voldoende gebleken. Hiervoor wil ik je mijn excuses aanbieden voor de verwarring. Je betaling is gisteren teruggeboekt nadat we het product retour hebben ontvangen. Fijne dag!

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
13-10-2018
13-10-2018
Alles is goed verlopen. Ik weet echter niet of de brievenbus in een goede staat is, omdat we ze pas begin november bij de installatie gaan uitpakken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
28-08-2018
29-08-2018
alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Snel geleverd, goede kwaliteit, laagste prijs. Miste enkel pluggen en schroeven, gelukkig had ik die in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
Ik had een brievenbus verankering besteld dewelke de dag later al geleverd werd Echter de montagevijzen ontbraken en de service achteraf of het nasturen daarvan bleek een groter probleem. Ben in tussen tijd zelf vijzen gaan kopen...
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
23-07-2018
vlug en goede bediening
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
04-06-2018
Goed verlopen
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
26-04-2018
Eerste keer via internet iets aangekocht. Alles verliep perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-03-2018
Besteldatum
30-03-2018
30-03-2018
Alles vlot verlopen, van bestelling over levering tot plaatsing èn een betere prijs dan bij sommige concurrenten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
27-02-2018
27-02-2018
Prima webshop.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
20-02-2018
Kwalitatieve brievenbus en uitstekende levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
15-01-2018
15-01-2018
Alles perfect verlopen. Geen opmerkingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
09-01-2018
Het product werd binnen de 24 uur vakkundig en verzorgd afgeleverd. De brievenbus voldoet volledig aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

brievenbus-expert.be

brievenbus-expert.be werd op 09-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
brievenbus-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brievenbus-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.