Certificaat voor brievenbus-expert.be

No. XCE4B2827FD304F42168F174B639F82FD
 

Geldig vanaf
09-12-2014
Geldig tot
08-12-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor brievenbus-expert.be



Goed

4.22/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 27 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft brievenbus-expert.be al 82 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
Post NL heeft niet laten weten dat de levering was toegekomen op het ophaalpunt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
18-09-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
20-08-2019
Super ingepakt (tegen krassen), snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
17-08-2019
17-08-2019
Was Ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
27-07-2019
27-07-2019
Plaatstaal had iets dikker gemogen. Wel een handige brievenbus aan een goede prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
26-07-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
19-07-2019
Alles was keurig gegaan zoals afgesproken.
Omdat het een kado voor iemand was, heb ik eerst alles nagekeken en keurig weer ingepakt.
Alles is perfect gegaan.
Bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
19-07-2019
Snel en correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
18-07-2019
Product was goed verpakt, het is zoals op de site wordt getoond.
Hebben wel enkele dagen moeten wachten op de levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
10-07-2019
17-07-2019
Product zoals omschreven. Levering 1 dag later dan voorzien.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
04-07-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-06-2019
Besteldatum
18-06-2019
26-06-2019
Bestelling en levering erg vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
18-06-2019
Bestelling geplaatst op vrijdag, zaterdag normaal gezien de levering, bericht gekregen dat de levering niet kon doorgaan op zaterdag, Uiteindelijk bestelling ontvangen op dinsdag. Blijkt verkeerde artikel te zijn, deze retour gestuurd en na 10 dagen geen reactie. Ik moest uiteindelijk zelf bellen hoe het verder zou verlopen. NIET Tevreden
1.00
Slecht

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
05-06-2019
Snelle levering ook al kwamen beide pakketten aan met 1 dag verschil.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
30-04-2019
alles in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
19-04-2019
26-04-2019
Wij hebben de Allux 800RR in het kleur antraciet gekocht. Ik vind het een zeer mooie en kwaliteitsvolle brievenbus. De bestelling en betaling ging allemaal zeer vlot maar spijtig genoeg niet daags nadien geleverd zoals de website beloofd. De kopersbescherming wist wel direct te achterhalen waar de bestelling zich bevond en ik had de brievenbus na 4 werkdagen in huis. Dus toch tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
Jammer van een latere levering dan werd doorgegeven
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
12-04-2019
heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Alles volledig volgens verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
16-03-2019
16-03-2019
Mooie en praktische brievenbus, onze postbode is super tevreden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
zwart besteld antraciet gekregen, levering maandag gevraagd via chat en levering dinsdag gekregen
2.67
Redelijk

brievenbus-expert.be antwoordt: 15-03-2019
Wat vervelend om te horen! Ik zie dat door een fout de verkeerde kleur is geleverd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses voor het ongemak. Ik heb je zojuist gemaild voor een oplossing. Mocht je overige vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Perfect verpakt. Snelle en correcte levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
20-02-2019
spijtig dat de brievenbus niet de dag na de bestelling geleverd werd maar heb er wel een bericht van gekregen dat het kwam door te veel werk
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Product beantwoordt aan de verwachting. Levering een dag later dan eerst gezegd. Niet erg maar men kan dat beter vooraf zeggen. (nu extra thuis gebleven voor ontvangst en er kwam geen levering)
3.67
Goed

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
28-12-2018
28-12-2018
Snelle en correcte levering, goede verpakking.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Uitstekend brievenbus en een goede prijs.
Juist datgene dat we zochten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Op foto website van frank stond de
Volledige brievenbus voor de prijs van 179,90€ ik bestel enbetaalde direct ,wat kreeg ik thuis gestuurd
Alleen 1 boog en 2 steunpalen,heb
Ze onmiddelijk terug gestuurd als niet volledig,maar ik heb nog steeds mijn 179,,90€ nog niet terug
Gestort gekregen
1.00
Slecht

brievenbus-expert.be antwoordt: 14-11-2018
Bedankt voor je review. Ik kan me voorstellen dat de voorbeeldafbeelding voor jou wat verwarrend is gebleken. We proberen een productnaam- en omschrijving zo volledig mogelijk te maken. Dit is helaas niet voldoende gebleken. Hiervoor wil ik je mijn excuses aanbieden voor de verwarring. Je betaling is gisteren teruggeboekt nadat we het product retour hebben ontvangen. Fijne dag!

brievenbus-expert.be

brievenbus-expert.be werd op 09-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
brievenbus-expert.be
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met brievenbus-expert.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.