Certificaat voor light11.nl

No. XD5C4C53F16591F79F683402677F9DC2F
 

Geldig vanaf
05-06-2018
Geldig tot
04-06-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor light11.nl



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 300 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft light11.nl al 449 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-01-2020
Besteldatum
10-01-2020
18-01-2020
Zeer klant vriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2020
Besteldatum
17-01-2020
17-01-2020
Nette levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2020
Besteldatum
17-01-2020
17-01-2020
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2020
Besteldatum
07-01-2020
14-01-2020
Altijd prettig als je bestelling binnenkomt op het afgesproken moment. Bovendien alles keurig verpakt. Precies zoals het hoort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2020
Besteldatum
14-01-2020
14-01-2020
Snelle levering. Lampen waren zeer mooi verpakt. Goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2020
Besteldatum
13-01-2020
13-01-2020
De website is wat onduidelijk met de verschillende typen lampen. Verder was alles ok.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-01-2020
Besteldatum
04-01-2020
11-01-2020
ik bestelde onderdelen voor een Tolomeo Micro. ik was aangenaam verrast dat Light 11.nl dit had. nog leuker is het dat ik het binnen twee dagen binnen had. Goed verpakt en helemaal compleet zoals besteld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2020
Besteldatum
11-01-2020
11-01-2020
Goede en snelle levering. Lamp was goed stevig ingepakt. Keurig een mail met track en trace voor de aflevering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2020
Besteldatum
10-01-2020
10-01-2020
Snelle levering, goede verpakking, prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2020
Besteldatum
09-01-2020
09-01-2020
Uistekend overall
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2020
Besteldatum
09-01-2020
09-01-2020
Levering volgens afspraak
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-01-2020
Besteldatum
09-01-2020
09-01-2020
Prima advies en stipte levering met de goede documentatie erbij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2020
Besteldatum
06-01-2020
06-01-2020
Top en snel, super gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2020
Besteldatum
06-01-2020
06-01-2020
Supersnel bezorgd. De glazen lamp was keurig ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2020
Besteldatum
06-01-2020
06-01-2020
Goede prijs, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-01-2020
Besteldatum
27-12-2019
04-01-2020
Alles dik in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
03-01-2020
Prima gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
03-01-2020
fast, reliable, good service,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
03-01-2020
Gekregen wat ik heb besteld. Ik heb ook betaald dus ik neem aan dat u ook zeer tevreden bent over mij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
23-12-2019
03-01-2020
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
03-01-2020
Alles ging zoals het werd vermeld top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
03-01-2020
Ik heb een lamp meebesteld bij de lamp. Ik heb hem niet gecheckt, omdat ik uitga van jullie advies als lampenwinkel. Deze was echter totaal niet energiezuinig en veel te fel voor de lamp die we kochten. Eerder hebben we ook een lamp via jullie gehad die niet eens klopte. Bijbestellen kan ik dus beter maar niet meer doen, want het klopt niet.
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-01-2020
Besteldatum
03-01-2020
03-01-2020
Mooi product, prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2020
Besteldatum
26-12-2019
02-01-2020
Geweldig verzorgt . Mooi op tijd en product naar tevredenheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2019
Besteldatum
31-12-2019
31-12-2019
Perfecte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2019
Besteldatum
30-12-2019
30-12-2019
goed product,
en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-12-2019
Besteldatum
30-12-2019
30-12-2019
Goede service, snelle accurate vervoerder en bezorging door UPS,
prima verpakking.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2019
Besteldatum
30-12-2019
30-12-2019
foute bestelling door mijn eigen schuld. Binnen een dag opgelost en nog wel op 24 december
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2019
Besteldatum
22-12-2019
30-12-2019
Vlot geleverd, correct product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2019
Besteldatum
19-12-2019
29-12-2019
Alles was en ging goed. We hebben nog nooit iets zo snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2019
Besteldatum
27-12-2019
27-12-2019
Snelle levering van het onderdeel van de lamp. Het kostte wat moeite om het te plaatsen maar dankzij de prima handleiding en uitleg is het stap voor stap gelukt Dank daarvoor
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-12-2019
Besteldatum
25-12-2019
27-12-2019
Alles liep op rolletjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2019
Besteldatum
27-12-2019
27-12-2019
Altijd snel en kwaliteit zeer naar tevredenheid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2019
Besteldatum
17-12-2019
26-12-2019
Snelle levering, degelijk verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2019
Besteldatum
25-12-2019
25-12-2019
Ervaring met twee bestellingen, vlotte levering in paar dagen. De eerste lamp beviel niet, terug sturen kon gratis zoals beloofd. Geld prompt terug gestort. Tweede lamp prachtig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2019
Besteldatum
30-11-2019
25-12-2019
Goede prijs en klantendienst die zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar is en de vragen op professionele wijze beantwoordt .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2019
Besteldatum
25-12-2019
25-12-2019
Snelle levering, goed product en prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2019
Besteldatum
25-12-2019
25-12-2019
Er ontbreekt een gebruiksaanwijzing Na bellen blijkt dat er niet te zijn, uitleg wordt ook niet gegeven. Telefoonnummer in Amsterdam doorgegeven, neemt niet op
Waar haal ik informatie: volgorde van aanpak, benodigde gereedschap, tekeningetjes misschien? Ik wil mijn geliefde lamp niet verknallen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
24-12-2019
Besteldatum
24-12-2019
24-12-2019
Mooie prijs, snelle levering en goede communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-12-2019
Besteldatum
23-12-2019
23-12-2019
Superblij
5.00
Uitstekend

light11.nl

light11.nl werd op 05-06-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Alstedder Str. 40
44534 Lünen
Duitsland
Tel: +49 2306 759580
Fax: +49 2306 7595845
service@light11.nl
light11.nl
Winkel-exploitant
light11.de GmbH
Alstedder Str. 40
44534 Lünen
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Dortmund HRB 22504
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Thomas Unger
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met light11.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.