Certificaat voor klokken-expert.nl

No. XD93DE596BF602A6E7A536ECC06A403B6
 

Geldig vanaf
28-11-2014
Geldig tot
27-11-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor klokken-expert.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 120 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft klokken-expert.nl al 901 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
12-02-2019
Is precies zoals de beschrijving op de site. Keurig geleverd volgens de opgave qua bezorgd tijd. Helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
12-02-2019
Ik heb het klokje gekregen maar het was al defect op moment van krijgen, ik heb hierover een bericht gestuurf maar geen antwoord gekregen.
1.67
Matig

klokken-expert.nl antwoordt: 13-02-2019
Dat is niet de bedoeling! Excuses voor het ongemak. We sturen je zo snel mogelijk een nieuwe wekker op. Hierover heb je zojuist een mail ontvangen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
kleur van ondergrond haast gelijk aan de wijzers hier door niet goed te lezen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
08-02-2019
s'Avonds besteld de andere dag al in huis. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
07-02-2019
Levering was vertraagd, tegenvaller dus
3.67
Goed

Datum van publicatie
04-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-02-2019
Moet zelf actie ondernemen waar mijn bestelling blijft.
'Krijg dan te horen dat een van de produkten niet op voorraad is . Op website stond dit niet vermeld.
Spijt dat ik hier gekocht heb.
1.00
Slecht

klokken-expert.nl antwoordt: 05-02-2019
Hoi Max, bedankt voor je feedback. Bij het bestellen werd een levertijd van een aantal dagen vermeld, helaas is dit langer gebleken dan ook wij verwacht hadden. Mijn excuses hiervoor! Normaliter krijg je hier automatisch bericht van. Nu niet. Waarom dat is gaan we onderzoeken. We verwachten je pakket één dezer dagen te kunnen versturen!

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
25-01-2019
02-02-2019
Ik ben super tevreden. Hele snelle levering en klok werkt zoals ik verwacht had.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
23-01-2019
23-01-2019
Goede website, makkelijk bestellen, goede afhandeling. De klok is prachtig, maar ik moet 'm af en toe wel gelijk zetten. Hoe dat komt weet ik niet.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
22-01-2019
Snelle levering. Mooie klok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
19-01-2019
19-01-2019
Super snel ontvangen en nog goed ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
15-01-2019
15-01-2019
Goede winkel. Ik had op tijd besteld helaas niet de dag erna ontvangen daarom 3 sterren. Maar ik zou hier zo weer bestellen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
15-01-2019
Alles ging vlekkeloos, de bestelling, de betaling en ik heb nu een mooie klok voor een leuke prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
11-01-2019
Prima klok mooi snel geleverd.
Helemaal blij ermee. Past perfect bij het behang.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
08-01-2019
Prachtige klok, supersnel geleverd en dat ondanks de feestdagen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
05-01-2019
Heel snel thuis. Goed verpakt. Prima produkten. Waar voor zijn geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
27-12-2018
De site is erg duidelijk en geeft alle informatie om tot een goede bestelling te komen.
Het ontvangen produkt voldoet aan de verwachtingen en werkt zoals het moet werken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
19-12-2018
Supersnel en heel goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
15-12-2018
15-12-2018
Product is prima en de service en levering uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-12-2018
Besteldatum
12-12-2018
12-12-2018
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
09-12-2018
09-12-2018
Prima snelle levering. Goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
05-12-2018
05-12-2018
Op de site snel gevonden wat ik zocht en het werd direct verzonden en ik had het in no time in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
De prijs bleek achteraf ca 28 hoger dan elders.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
20-11-2018
Het is een cadeau ik heb de verpakking nog niet opengemaakt is nl sinterklaascadeau. Ik hoop en vertrouw erop dat het in orde is bedankt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
19-11-2018
Prima site en vlotte levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
17-11-2018
19-11-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
18-11-2018
Snel geleverd en goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
16-11-2018
16-11-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
Het omruilen van het product verliep zeer traag. Een betere route lijk terugsturen en geld terug ontvangen en tegelijkertijd opnieuw bestellen. Maar dat kan m.i. niet de bedoeling zijn.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
11-11-2018
11-11-2018
Leuk klokje om cadeau te geven; aanvankelijke vergissing bij betaling meteen opgelost op heel klantvriendelijke wijze Snel geleverd, prima info.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Het product werkt, is geleverd op het beloofde moment en was netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
07-11-2018
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Prima site.
Snel besteld en netjes geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
01-11-2018
mooie ouderwetse opwindwekker, precies wat ik zocht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
23-10-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
23-10-2018
Een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
16-10-2018
16-10-2018
PRIMA product, zeer snelle levering. Zó hoort het
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
11-10-2018
Super mooie klok en de service en levering zijn snel en prima verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
08-10-2018
Geleverd zoals beloofd
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
02-10-2018
Snel en goed.
5.00
Uitstekend

klokken-expert.nl

klokken-expert.nl werd op 28-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
klokken-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met klokken-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.