Certificaat voor klokken-expert.nl

No. XD93DE596BF602A6E7A536ECC06A403B6
 

Geldig vanaf
28-11-2014
Geldig tot
27-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor klokken-expert.nl



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 97 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft klokken-expert.nl al 1.055 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-07-2020
Besteldatum
14-07-2020
14-07-2020
Super snelle levering!
Ik kreeg via de mail alle info door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2020
Besteldatum
14-07-2020
14-07-2020
Prima voor elkaar . Snelle levering, niet te duur en prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-07-2020
Besteldatum
01-07-2020
08-07-2020
Eerste keer bij deze shop iets gekocht. Vlotte levering. Dus ik ben tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2020
Besteldatum
28-06-2020
05-07-2020
Prachtige klok. Tikt niet en de kleur is zoals op de site weergegeven. Mooie klok voor betaalbare prijs! Super tevreden!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2020
Besteldatum
19-06-2020
05-07-2020
Alles was perfect, zoals afgesproken gegaan.
Dank u
Miranda
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2020
Besteldatum
01-07-2020
05-07-2020
Leuk product, snelle levering. Uitstekend !
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2020
Besteldatum
27-06-2020
05-07-2020
Heel goede service!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2020
Besteldatum
20-06-2020
27-06-2020
snel geleverd, alles uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-06-2020
Besteldatum
19-06-2020
26-06-2020
Prachtige klok alleen de zwarte wijzers heb ik groen geschilderd.
Omdat je heel goed moest kijken hoe laat het was.
Zijn tik is ook super stil.

vriendelijke groet uit Zeeland.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2020
Besteldatum
22-06-2020
22-06-2020
snel en goed !
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2020
Besteldatum
14-06-2020
21-06-2020
Ontvangen wekker doet het niet. Slecht produkt. Gaat retour.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
19-06-2020
Besteldatum
11-06-2020
19-06-2020
Goede ervaring met de webshop. Levering goed verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2020
Besteldatum
09-06-2020
17-06-2020
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2020
Besteldatum
09-06-2020
17-06-2020
Snelle levering kleur kwam overeen met de foto maar niet met de tekst. Al met al goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2020
Besteldatum
04-06-2020
11-06-2020
Mooie klok, precies volgens beschrijving. Goed en snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-06-2020
Besteldatum
31-05-2020
08-06-2020
Sorry maar mijn klok gaat retour door een montage fout. Ik wacht op antwoord van de klantenservice.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-06-2020
Besteldatum
24-05-2020
01-06-2020
Maandag verwacht woensdag ontvangen. Wel het wachten waard.
3.67
Goed

Datum van publicatie
31-05-2020
Besteldatum
24-05-2020
31-05-2020
Snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2020
Besteldatum
31-05-2020
31-05-2020
Op alle fronten uitstekend!!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2020
Besteldatum
23-05-2020
23-05-2020
Was goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2020
Besteldatum
12-05-2020
20-05-2020
Verkeerde kleur ontvangen
Teruggestuurd geen nieuwe klok tot op heden
1.00
Slecht

klokken-expert.nl antwoordt: 22-05-2020
Bedankt voor uw review. Dat is inderdaad vervelend om te horen, nogmaals onze excuses. We zien dat er inderdaad een kosteloze retour is aangemaakt, maar deze lijken we nog niet ontvangen te hebben. Retourzendingen kunnen inderdaad op het moment een paar dagen duren. Zodra we hem echter binnen hebben regelen we meteen een vervanging en houden we u op de hoogte, nogmaals bedankt.

Datum van publicatie
14-05-2020
Besteldatum
07-05-2020
14-05-2020
Bestelling en bezorging zijn prima verlopen ondanks de drukke periode voor de bezorgdiensten. Product nog niet kunnen beoordelen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-05-2020
Besteldatum
01-05-2020
09-05-2020
De wekker die ik had besteld, heb ik heel snel ontvangen en is een prima wekker. Makkelijk in te stellen en wat ik prettig vind is dat op het display de wektijd is te zien.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2020
Besteldatum
08-05-2020
08-05-2020
Levering paar keer vertraagd. Verder wel keurig verpakt, niet in een oversized doos..
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2020
Besteldatum
29-04-2020
06-05-2020
Prachtige klok, geeft sfeer aan de kamer. Deze klok is het zonnetje in huis. De kleur is iets lichter dan goud. De rand is geborsteld zodat je er geen vingers op ziet. Vind hem aan de prijzige kant, maar super blij mee!
Levering was snel en foutloos.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2020
Besteldatum
02-05-2020
02-05-2020
Klok liep eerst wat achter, maar doet het nu goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2020
Besteldatum
07-04-2020
15-04-2020
Was allemaal goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2020
Besteldatum
06-04-2020
14-04-2020
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2020
Besteldatum
04-04-2020
13-04-2020
Fijne site! Leuke prijzen en supersnelle levering!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2020
Besteldatum
03-04-2020
10-04-2020
Geweldige service en zeer snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-04-2020
Besteldatum
09-04-2020
09-04-2020
ruime keuze aan klokken. Snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2020
Besteldatum
08-04-2020
08-04-2020
Snel besteld en zeer snel geleverd. Ook verpakking was zeer zorgvuldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2020
Besteldatum
31-03-2020
08-04-2020
Het kwam op tijd, was exact wat ik besteld had - wat wil je nog meer?
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2020
Besteldatum
29-03-2020
05-04-2020
snel en goed geleverd !
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2020
Besteldatum
23-03-2020
31-03-2020
Mooie klok goede service snelle levering M van Beek
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2020
Besteldatum
16-03-2020
23-03-2020
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2020
Besteldatum
13-03-2020
20-03-2020
Levering was zoals toegezegd. Snel en prima in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-03-2020
Besteldatum
19-03-2020
19-03-2020
Geen enkele klacht: alles was OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2020
Besteldatum
08-03-2020
15-03-2020
Goede site(betrouwbaar), snelle levering en goed afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2020
Besteldatum
04-03-2020
11-03-2020
Top
5.00
Uitstekend

klokken-expert.nl

klokken-expert.nl werd op 28-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
klokken-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met klokken-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.