Certificaat voor klokken-expert.nl

No. XD93DE596BF602A6E7A536ECC06A403B6
 

Geldig vanaf
28-11-2014
Geldig tot
27-11-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor klokken-expert.nl



Goed

4.44/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 116 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft klokken-expert.nl al 995 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
04-12-2019
Besteldatum
27-11-2019
04-12-2019
Catchy item
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-12-2019
Besteldatum
10-11-2019
03-12-2019
Bestelling niet ontvangen. Leverdatum werd steeds opnieuw aangepast. Voor niets vrij genomen en thuis zitten wachten. Zekerheid van levering kon men niet geven. Uiteindelijk geld teruggevraagd. Dit ging heel soepel. Persoon aan telefoon was heel vriendelijk. Jammer want nu nog steeds geen klok
2.33
Matig

Datum van publicatie
27-11-2019
Besteldatum
27-11-2019
27-11-2019
Prima levering, maar uit productomschrijving en foto blijkt niet hoe donker de achtergrond van het lcd scherm is, waardoor de cijfers moeilijk leesbaar zijn. Op de foto is het contrast tussen cijfers en achtergrond veel groter. Ik had de klok niet gekocht als ik dit geweten had
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
26-11-2019
Besteldatum
18-11-2019
26-11-2019
Volgens afspraak op tijd ontvangen en geheel conform de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2019
Besteldatum
17-11-2019
24-11-2019
Hele snelle levering, mooie klok, precies zoals beschreven Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-11-2019
Besteldatum
23-11-2019
23-11-2019
Klokje goed en zeer snel geleverd. Ziet er heel erg leuk uit, kleur (rood) en vorm mooier dan verwacht, echt vintage. Nog geen gelegenheid om ook uit te proberen of 't goed werkt, is nl een cadeau voor sint/kerst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
15-11-2019
15-11-2019
vlotte levering van het bestelde product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
14-11-2019
14-11-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
10-11-2019
Mooie klok. Goede levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
07-11-2019
Goede service. Goed verzorgde verpakking. Snelle levering.
Wat beter kan is de beschrijving van het product; het klokje blijkt wat achterover gekanteld te staan. Dat was op de foto's niet te zien en stond niet beschreven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Wij waren onder de indruk van jullie lever - en bezorgsnelheid en we hebben dus dat ook als een zeer gewaardeerde service ervaren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
30-10-2019
06-11-2019
Productkwaliteit zeer teleurstellend.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
06-11-2019
correcte en snelle levering van een adequate klok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
03-11-2019
Super mooie klok. Precies wat ik op oog had en de foto's en omschrijving zijn duidelijk. Dat wat je ontvangt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
18-10-2019
25-10-2019
Snelle levering en goed verpakt: geen overbodig plastic. Product werkt zoals het moet. Geen bijzonderheden verder.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
11-10-2019
18-10-2019
Goede snelle levering. Bij iedere vervolg stap krijg je een e-mail. Erg goede bereikbaarheid, al eerder bij Frank besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2019
Besteldatum
10-10-2019
18-10-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
12-10-2019
13-10-2019
De begeleiding van het transport naar mijn adres was perfect. Verpakking prima en het artikel beviel ons ook buitengewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
09-10-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
08-10-2019
Mooie klok, snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
08-10-2019
Goed verpakt op tijd geleverd mooie klok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-09-2019
Besteldatum
18-09-2019
25-09-2019
Snelle levering. Keurig verpakt. Duidelijke website. Tevreden met bestelde wekker.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Product defect geleverd, direct gemel en na een week nog geen reactie.
2.33
Matig

klokken-expert.nl antwoordt: 25-09-2019
Wat vervelend om te horen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Zoals afgesproken per e-mail, hebben wij de klok voor je omgeruild. Mochten we verder nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit vanzelfsprekend graag.

Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
19-09-2019
22-09-2019
De klok is duidelijk af te lezen, maar moest deze wel 2 maal resetten voordat hij de juiste tijd aangaf middels het radiosignaal. Wat me gelijk opvalt, dat is het feit dat de klok wel erg prijzig is voor het materiaal wat is gebruikt, namelijk hard plastic.

Prijs/kwaliteit verhouding ligt dus niet op 1 lijn. Daarom 3 sterren voor het product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
20-09-2019
De klok zelf was erg krakkemikkig; de wijzers liepen vast of vielen los naar beneden. Ook stopte de klok regelmatig of liep achter.
Er zat geen beschrijving bij van hoe de klok precies in elkaar te zetten.
Omdat je de klok inderdaad helemaal niet hoort, ook niet met je oor er vlakbij, wat op zich fijn is, kun je ook niet beoordelen of hij loopt als je bijvoorbeeld de batterij erin hebt gestopt.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
16-09-2019
Vlotte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
ben teveden hoe het is gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
hele goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Zeer goed en geweldige service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
05-09-2019
een levering zonder poespas.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
02-09-2019
Levering is ontzettend snel en een goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
25-08-2019
alleen nog geen antwoord op de verstuurde mail
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
22-08-2019
No time Xxx
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
14-08-2019
Na 5 maal de leveringsdatum te hebben uitgesteld, heeft de leverancier de bestelling geannuleerd en het aankoopbedrag terug gestort
1.50
Matig

klokken-expert.nl antwoordt: 16-08-2019
Dat inderdaad niet goed verlopen! Het artikel bleek uiteindelijk niet meer leverbaar vanuit de leverancier. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses voor het ongemak

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
10-08-2019
Snel geleverd. De klok voldoet geheel aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
10-08-2019
Alles was naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Levering was perfect .9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
01-07-2019
06-08-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
zeer snelle levering, goed produkt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
31-07-2019
Steeds weer uitstel van levering, balen
1.00
Slecht

klokken-expert.nl

klokken-expert.nl werd op 28-11-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
klokken-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met klokken-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.