Certificaat voor trampoline-expert.nl

No. XD9A891D0230E0B801CC2FCAD5ABD0C17
 

Geldig vanaf
12-12-2014
Geldig tot
11-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor trampoline-expert.nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 29 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft trampoline-expert.nl al 107 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
23-05-2019
Snel geleverd en een goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
01-05-2019
08-05-2019
gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Geleverd wat we hadden gevraagd. Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Game On trampoline rand is slecht te monteren, waait op bij wind, past niet goed om trampoline heen, beschermen veren niet goed, kinderen hebben voet ertussen, dikte is niet voldoende. In meer dan 10 jaar tijd is dit onze 3e rand en de slechtste.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
22-04-2019
Trampoline besteld met levertijd van twee weken. Na een aantal dagen kreeg ik een mail, met de mededeling dat de levertijd waar aangepast. Naar juli Het is nu halverwege april... Ik heb daarom de order geannuleerd. Dit was geen probleem en na een dag had ik mijn geld terug.
Jammer, ik had liever de trampoline ontvangen...
2.00
Matig

trampoline-expert.nl antwoordt: 23-04-2019
Bedankt voor je beoordeling! De aanlevering van nieuwe voorraad liet helaas een stuk langer op zich wachten dan op voorhand ingeschat. Onze excuses hiervoor! Mochten we desondanks nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit graag.

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
20-04-2019
Gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Snelle bezorging, mooi product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
14-04-2019
Snelle service. Dagje later dan gepland, maar dit werd netjes vermeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
08-04-2019
Snelle levering en goede communicatie
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Snel en juiste product
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
06-11-2018
Geen problemen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
13-09-2018
snel en goed zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
01-09-2018
Weing aan toe te voegen,gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
30-08-2018
30-08-2018
Heel tevreden. Alleen mistte ik een beschrijving van het vastmaken van de trampoline stootband op de trampoline. Toch een 8 voor de goede en snelle levering.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
30-08-2018
30-08-2018
Geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
26-08-2018
Heb het goed nagekeken, maar zag na een week een knik in de veering. Lijkt wel fabriek fout, maar moet bellen hierover. Voor de rest is het wel goed.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
22-08-2018
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
21-08-2018
21-08-2018
Prima trampolinerand. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
Avyna trampoline besteld en deze snel ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
12-08-2018
Gewoon prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
09-08-2018
snelle levering en makkelijk te monteren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
Ik had savonds besteld en de volgende dag op de aangekondigde tijd werd het bezorgd. En de rand die ik besteld had was precies wat ik verwachtte. Dus helemaal goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
20-07-2018
Mooie trampoline, keurig volgens de afgesproken termijn geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
19-07-2018
Trampoline rand 305 cm besteld vanwege de laagste prijs. Prima webshop en vlotte levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
18-07-2018
Top service snelle levering. Dikke tien van ons
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2018
Besteldatum
06-06-2018
13-06-2018
6 tot 8 weken moeten wachten op een bestelling vervolgens komt de bestelling eindelijk wordt die incompleet maar de helft geleverd telefonisch contact gezocht wordt per email afgedaan
1.00
Slecht

trampoline-expert.nl antwoordt: 14-06-2018
Bedankt voor je feedback. Ik zie dat de levertijd inderdaad is uitgelopen en begrijp dat dit erg vervelend is. Dat de trampoline dan ook nog incompleet wordt geleverd is erg slordig! Hiervoor onze oprechte excuses. Ik zie het ontbrekende deel direct is nageleverd. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag. René, klantenservice Frank

Datum van publicatie
09-06-2018
Besteldatum
09-06-2018
09-06-2018
Alleen het net is toch wat aan de krappe kant. Het kan op sommige punten helaas niet vast gezet worden. Het zit er wel omheen, maar slordig.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
31-05-2018
31-05-2018
Alles perfect geleverd en op tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
29-05-2018
29-05-2018
Goeie snelle levering
4.33
Goed

trampoline-expert.nl

trampoline-expert.nl werd op 12-12-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
info@frank.nl
trampoline-expert.nl
Winkel-exploitant
Frank B.V.
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
Handelsregister
Kamer van Koophandel 02083727
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
B. Derksen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met trampoline-expert.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.